Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

 


ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΚΑΠΝΟ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΑ, ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ  ΑΚΟΜΗ ΟΡΘΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ φίλε αμέθυστε.
Μια καλή πάσα για να πει ο "σουλτάνος" της συμφοράς ότι γουστάρει και εμείς ως ανώτεροι των Ινδών ουπς των Εγγλέζων ήθελα να πω......... θα δείξουμε την πρέπουσα ανωτερότητα που υποδεικνύουμε και απαιτούμαι από τους άλλους και δεν θα πούμε τίποτα.(χαχαχαχαχα)
Ελπίζω να διαψευσθώ. Αλλά, απο την μία μεριά, τους πήρε 33 ώρες από όταν είπε ότι είπε ο Κούλης στην τηλεόραση για να ακυρώσουν την συνάντηση. Σε βάζε σε σκέψεις. Ότι ήταν να πουν το είπαν μάλλον μέσω τρίτων. Ξαναλέω .....ελπίζω να διαψευσθώ. Από την άλλη φαίνεται να είναι λίγο μαγκωμένος ο Κούλης γιατί ως μεγαλωμένος στον κωλοπαιδαρισμό μάλλον κάτι έχει ψιλιαστεί. Θα δείξει.
Οι Βρετανοί για άλλοι μια φορά έδειξαν χαρακτήρα έστω και μέσω εξομοιωμένων........ Το γουρούνι και αν το βάφεις το πινέλο σου χαλάς......για να παραφράσω

Ανώνυμος είπε...

Και για να συμπληρώσω φίλε αμέθυστε ανεξάρτητα των όσων ήδη έγραψα ένα είναι το βέβαιο .....το κλίμα είναι εκείνο μιας δικαίωσης της στάσης της ελληνικής πλευράς που για αρκετούς είναι σαν να τα πήραμε ήδη τα μάρμαρα ενώ στην ουσία έχουμε μείνει για άλλη μια φορά με το πουλί στα χέρια. Όλο αυτό είναι πολύ βολικό τελικά για πολλούς και στο τσάμπα .......πρόβες καζάν καζάν

amethystos είπε...

Τό πρόβλημα φίλε είναι ότι κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος ο Βενιζέλος ο οποίος μάς πούλησε στούς Εγγλέζους.Δέν έχουμε πλέον κρατική υπόσταση. Σάν έθνος είμαστε φευγάτοι. οι παραλίες κρύωσαν. Δέν έμεινε τίποτε.