Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Κωνσταντίνος Γρίβας: Το κλειδί για τη στρατιωτική κυριαρχία του μέλλοντος! Θέμα απόφασης για Ελλάδα


Κωνσταντίνος Γρίβας: Μία νέα γεωπολιτική πραγματικότητα! Η Τουρκία είναι τρομακτικά πιο επικίνδυνη και φιλόδοξη. Οι δυνατότητες είναι μεγάλες. Ωστόσο για την Ελλάδα είναι θέμα απόφασης να γυρίσει το έργο. Γιατί είναι μία πολιτισμική υπερδύναμη. Παραμένει από τους κομβικούς παράγοντες διαμόρφωσης του πλανήτη, χάρη στο δυναμικό της. Για να υπάρχουμε πρέπει να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατική πολιτική της Τουρκίας. Πρέπει να αποκαταστήσουμε την Εθνική Κυριαρχία και στην Κύπρο αυτό μεταφράζεται με το δόγμα απελευθέρωσης. Από τη μεγαλόνησο πρέπει να ξεκινήσει αυτή η προσπάθεια. Μία πολιτική αντίστασης ενάντια στον τουρκικό ηγεμονισμό είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Αυτό είναι το κλειδί για την στρατιωτική κυριαρχία του μέλλοντος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ;

https://www.youtube.com/watch?v=kTDM-_wZWm8&t=269s

Αναφέρεται στο άρθρο της εβδομαδιαίας εφημερίδας Die Zeit των Nico Lange και Carlo Masala.
Έχει τον τίτλο: Τι θα γίνει, αν νικήσει η Ρωσία;
Υποστηρίζουν ότι μια νίκη της Ρωσίας στην Ουκρανία θα σήμαινε το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε. Για τον λόγο αυτό, πρέπει η Ευρώπη και η Αμερική να κάνουν τα πάντα, για να νικήσει η Ουκρανία.

https://www.zeit.de/politik/ausland/2023-11/krieg-ukraine-russland-wladimir-putin-sieg-europa/komplettansicht#comments
Ο Lange εργάζεται για το "Munich Security Conference", όπου πριν πολλά χρόνια μίλησε και ο Πούτιν. Ο Masala είναι καθηγητής διεθνούς πολιτικής στο πανεπιστήμιο του γερμανικού στρατού με έδρα το Μόναχο.