Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Ζελένσκι ΝΑΤΟ ΗΠΑ ΕΕ τίναξαν την ειρήνη στον αέρα! Χτύπημα σε αποθήκη πυρομαχικών στο Belgorod σε ρώσικο έδαφος. Mε νόμο απαγορεύουν την Ορθόδοξη Εκκλησία Πατριαρχείου Μόσχας και κατάσχουν ό,τι έχει. Ακαριαία απάντηση Ρωσίας: μαζικές αεροπορικές επιδρομές τώρα σε όλη την τ. Ουκρανία!!!

 

Belgorod Ρωσία

Ζελένσκι ΝΑΤΟ ΗΠΑ ΕΕ τίναξαν την ειρήνη στον αέρα. Χτύπημα σε αποθήκη πυρομαχικών στο Belgorod σε ρώσικο έδαφος κοντά στα ουκρανικά σύνορα. Πολλές εκρήξεις. Ήταν ουκρανικό σαμποτάζ ή άμεσο χτύπημα εξ αποστάσεως; στα 12 χλμ από σύνορα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι μια ρωσική στρατιωτική αποθήκη πυρομαχικών εξερράγη στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ, κοντά στα ουκρανικά σύνορα.

Επίσης ένα σχέδιο για την απαγόρευση των δραστηριοτήτων της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Πατριαρχείου Μόσχας της μόνης Κανονικής , την κατάσχεση ακίνητης περιουσίας και άλλης περιουσίας έχει υποβληθεί στο ουκρανικό κοινοβούλιο Verkhovna Rada

Μετά από τέτοια νέα, η Ουκρανία δεν θα έχει πλέον ειδική στρατιωτική επιχείρηση, αλλά την μητέρα όλων των μαχών..

Ακαριαία ρώσικη ανίδραση

Σύμφωνα με το TASS εκρήξεις έπληξαν την περιοχή Μπέλγκοροντ της Δυτικής Ρωσίας, που συνορεύει με την Ουκρανία, το βράδυ της Τρίτης, δεν έχουν αναφερθεί ζημιές ή θύματα, έγραψε ο κυβερνήτης της περιοχής του Μπέλγκοροντ Βιάτσεσλαβ Γκλάντκοφ στο κανάλι του στο Telegram.

“Οι εκρήξεις ακούγονται τώρα στην επικράτεια του Μπέλγκοροντ και στην περιοχή του Μπέλγκοροντ. Το περιστατικό συνέβη κοντά στο χωριό Krasny Oktyabr. Οεπικεφαλής του χωριού βρίσκεται τώρα στο σημείο. Είναι σε άμεση επαφή μαζί μου, αναφέροντας όλες τις πληροφορίες σε ένα live mode. Δεν υπήρξαν θύματα μεταξύ των ντόπιων, ούτε ζημιές στο έδαφος του χωριού. Όλες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εργάζονται στο σημείο. Θα σας ενημερώσω για την αιτία αργότερα”, έγραψε ο περιφερειάρχης.

Το χωριό Krasny Oktyabr βρίσκεται κοντά στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας.

Ζελένσκι ΝΑΤΟ ΗΠΑ ΕΕ τίναξαν την ειρήνη στον αέρα! Χτύπημα σε αποθήκη πυρομαχικών στο Belgorod σε ρώσικο έδαφος. Mε νόμο απαγορεύουν την Ορθόδοξη Εκκλησία Πατριαρχείου Μόσχας και κατάσχουν ό,τι έχει. Ακαριαία απάντηση Ρωσίας: μαζικές αεροπορικές επιδρομές τώρα σε όλη την τ. Ουκρανία!!! – dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: