Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Οδησσός, εγκληματικό ντοκουμέντο!

 

Δημήτρης Λιάτσος

Οδησσός, εγκληματικό ντοκουμέντο!

Στις 16/3/22 ο κυβερνήτης της περιοχής Οδησσού, Μαξίμ Μάρτσενκο, εξέδωσε εγκύκλιο σύμφωνα με την οποία οκτώ εκπαιδευτικά και πέντε νοσοκομειακά ιδρυματα της πόλης περνούν στα χέρια του στρατού και εκεί εγκαθίστανται βαριά αντιαρματικά, πυροβόλα, μηχανοκίνητα συστήματα και σωρεία άλλων στρατιωτικών υλικών!

Προσέξτε στο σημείο 3 της εγκυκλίου όπου αναφέρεται ρητά: ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΜΑΧΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ! 

Έτσι ακριβώς. Οι άμαχοι θα αποτελέσουν το «βαρύ πυροβολικό» των… ανδρείων «πατριωτών», υπερασπιστών της Ουκρανίας! Είναι γνωστό ποιοι χρησιμοποιούν τους αμάχους ως «ζωντανή ασπίδα»! Μέχρι τώρα το είδαμε αυτό σε τρομοκρατικές οργανώσεις και «στρατούς» τύπου ASIS! Και στην Ουκρανία, ξένοι δημοσιογραφικοί παράγοντες επιμένουν να εθελοτυφλούν για το ποιόν της «ποιότητας» των ληστοσυμμοριών που δείχνουν ανοικτά ότι οι άμαχοι είναι «χρήσιμοι» μόνο ως ζωντανή ασπίδα! Έχει κανείς ερωτήσεις γιατί ο ρωσικός στρατός «καθυστερεί» στις επιχειρήσεις;

 Ακούστηκε έστω και μιά φορά σε δυτικό ΜΜΕ περί χρήσης αμάχων ως ασπίδα στις επιχειρήσεις στην Ουκρανία;

Στη μαρτυρική Μαριούπολη, ήδη, δεκάδες «λεβέντες» του ΑΖΟΦ και άλλων «ατρόμητων» νεοναζιστών…. αλλάζουν ρούχα και επιχειρούν να εγκαταλείψουν την πόλη μαζί με τους άοπλους πολίτες! Και η επίσημη «ειδησεογραφία» στο Κιέβο βγάζει ανακοινώσεις ότι ο ρωσικός στρατός έχει «αποδεκατιστεί»!!! Μόνο που δε μας είπαν ότι σύντομα οι… ηρωικοί ναζιστομαχητές θα φτάσουν έξω από τη Μόσχα!

Οι μάσκες πέφτουν: Οδησσός, εγκληματικό ντοκουμέντο! (oimaskespeftoun.blogspot.com)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όποτε το σύστημα πάρει μία απόφαση για οποιοδήποτε ζήτημα(επιδημία, Ουκρανία κλπ)αρχίζουν να δημοσιεύονται σε κάποια μέσα, επιχειρήματα και αποδείξεις για να φανεί το σωστό ή το λάθος της απόφασης. Λες και το σύστημα ενδιαφέρεται για τα επιχειρήματα, τις αποδείξεις, για το αληθές ή το ψευδές. Το σύστημα θα κάνει αυτό που γουστάρει ο κόσμος να χαλάσει.Εκτός εάν βρεθούν κάποιοι και χαλάσουν το σύστημα. Πχ ο Πούτιν. Με κανόνια αλλάζει το σύστημα.