Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τα ασύστολα ψέματα του Γιουβάλ Νόα Χαράρι, συμβούλου του Σβαμπ, για την Ουκρανία και οι θέσεις της νέας τάξης πραγμάτων.

                                

Από ιστορία δεν σκαμπάζει αλλά την ιστορία γενικώς την θεωρεί βαρίδι που πρέπει να ξεφορτωθεί η ανθρωπότητα (είναι αποφασισμένο από τους ανιστόρητους και δεν μας πέφτει λόγος).

Ο Δρ Γιουβάλ Νόα Χαράρι [Yuval Noah Harari] είναι υπέρ του μετα-ανθρωπισμού και κορυφαίος σύμβουλος του Κλάους Σβαμπ και του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.
Σε μία πρόσφατη συνέντευξη στο TED, τοποθετήθηκε για τον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας. Ως εκπρόσωπος της μεγάλης επαναφοράς εξέφρασε προφανώς τις θέσεις και απόψεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Δηλαδή εννοεί ο ποιητής να επιταχύνει την μεγάλη επαναφορά. Αέριο; δεν θέλουμε από τη Ρωσία, εδώ έχουμε δικιά μας ατζέντα – Πράσινη ενέργεια και πράσινα άλογα!

Εάν ακούσετε προσεκτικά και με μία «κατάλληλη» μετάφραση σε αυτά που θα ακούσετε, θα αντιληφθείτε τι μας ετοιμάζουν σε συνέχεια της ψευτοπανδημίας.

Πηγή: https://www.youtube.com/watch?v=yQqthbvYE8M

NIOLAND

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τα ασύστολα ψέματα του Γιουβάλ Νόα Χαράρι, συμβούλου του Σβαμπ, για την Ουκρανία και οι θέσεις της νέας τάξης πραγμάτων. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ (wordpress.com)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυρώσεις; όχι για όλους... https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/enoples-sygkroyseis/prostatis-ton-roson-oligarxon-o-v-zelenski-zitise-apo-ton-t-mpainten-na-min-valei-kyroseis-ston-r-ampramovits/

Ανώνυμος είπε...

Ο τύπος ήταν προβλέψιμος και βαρετός (ανάλυση επιπέδου δημοτικού) μέχρι το τέλος.....απλά στο τέλος αυτό που είπε για την Συρία τον καθιστά ΚΑΘΑΡΜΑ επίσημα.
ΠΟΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ;
ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΌ ΑΥΤΌ; OI ΣΥΡΟΙ; TA ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ;
(ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ, Ο ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟΣ, ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΆ ΠΩΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑ; ΟΙ ΝΟ BORDER ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΟΡΑ......ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ)
ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΣΟΥ; ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΝΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΖΕΛΕ; ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΚΑΘΕΡΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ Η ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ; XΥΔΑΙΕ!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΧΑΛΕΠΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ; ΤΙ ΡΕ ΑΛΗΤΗ;
ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.
ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

Ο τύπος είπαμε πως είναι ιστορικός ε;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

και αφήνω το καλύτερο για το τέλος.
Ξεκίνησε λέγοντας πως άλλο Ρώσοι άλλο Ουκρανοί. Τα περί ενότητας είναι φαντασίωση του Πούτιν
Κατέληξε λέγοντας πως οι εβραίοι που προέρχονταν από την πρώην Σοβιετική Ένωση δέχονταν την προσφώνηση Ρώσοι ανεξάρτητα αν προέρχονταν από την Ουκρανία ή την Ρωσία. Τώρα με την ντροπή του πολέμου αναγκάζονται να διευκρινίσουν "όχι από την ρωσία αλλά απο την Ουκρανία " γιατί μέχρι εχθές ήταν ένα αλλά τώρα τους δίχασε ο πόλεμος............ είχαν και αυτοί μέχρι εχθές την φαντασίωση του Πούτιν.

ΕΝΑ ΣΑΧΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.

P.S. Ο ανθρωπότυπος που υπάγεται ο συγκεκριμένος αποσαφηνίστηκε από τον ίδιο.
Τον ρωτούν τι λέει το Ισραήλ για τον πόλεμο και ο κόσμος του Ισραήλ; και απαντά:
ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.(Μιλάμε για τον ορισμό της επαφής με την πραγματικότητα. Μάλλον ΚΑΘΑΡΜΑ υπάρχουν ακόμα πολλοί δικοί σου που ξέρουν τι σημαίνει Ουκρανός στο πετσί τους)
ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙ ΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ.