Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024

π. Νικόλαος Λουδοβίκος: «Ζούμε σε μια εποχή που η οντολογία έχει καταρρεύσει και την θέση της έχει πάρει η ψυχολογία και η “ηθική του γούστου”»!



ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ. ΜΟΝΟ Η ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΟ (Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ) ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ. ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ  ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΣΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΟΡΑΤΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΠΛΟΙΚΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο εμετός των πρωινάδικων δεν ενοχλεί κανέναν; Μόνιμο μοτίβο: μια δημοσιογράφος που μας δείχνει τα ''κάλλη της'', απαραίτητος ο πούστης στην παρέα, και φυσικά ένας σκύλος ή μία γάτα. Να μην ξεχάσω και την ανάγνωση του ωροσκοπίου με τις προβλέψεις για την εβδομάδα. Ευτυχώς που ο περισσότερος κόσμος εκείνες τις ώρες δουλεύει, διαφορετικά οι νεο- ελληνικοί εγκέφαλοι θα είχαν καεί εντελώς.

Ανώνυμος είπε...

Ο π. Λουδοβίκος υπερασπίζεται τον πάπα σε δυο σημεία: Δηλώνει πως έχει ακούσει κάτι άλλο, όταν η δημοσιογράφος του λέει (στην αρχή και προς το τέλος της εκπομπής), πως ο πάπας επέτρεψε να τελούνται γάμοι ομοφυλοφίλων. Ήταν πάντως επίσημη είδηση.