Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Μεγάλη βλασφημία του( Μητρ.) Φθιώτιδος Συμεών κατά των Αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης.

 Ο ψευδεπίσκοπος Φθιώτιδος όχι απλά διαστρεβλώνει το μαρτύριο των Αγίων, το εξαλείφει εντελώς για να προωθήσει ένα πολιτικά ορθό νεοταξικό ψευδοαφήγημα. Δεν είναι επίσκοπος της Ορθοδόξου Εκκλησίας αυτός. Είναι επικίνδυνος εχθρός και πρέπει να φύγει. Να παραιτηθεί αμέσως ο βλάσφημος αρνητής των Αγίων και του εφηρμοσμένου Ευαγγελίου. Να καθαιρεθεί ο πανηγυρτζής «επίσκοπος» της σαμπάνιας και της πίστας. Αηδιάσαμε κυριολεκτικά με το θράσος του.

Δείτε τις αθλιότητες που είπε. Ειλικρινά δεν υπάρχουν λόγια.

«Έρχονται γεγονότα, ακόμα και εορτές να μας θυμίσουν ότι η βία κατά των γυναικών δεν είναι ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο. Έρχεται η Αγία Σοφία, η Αγία Πίστη, η Αγία Ελπίδα και η Αγία Αγάπη να μας θυμίσουν ότι πριν από 20 αιώνες υπήρξαν θύματα γυναικοκτονίας και παιδοκτονίας. Για ποιο λόγο; Για να μην απολαύσουν το δικαίωμα στη ζωή, το αυτονόητο δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, της δυνατότητας να πιστεύουν σε Αυτόν που αγαπούν» – ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Συμεών.

Σε άλλο σημείο ο Σεβασμιώτατος πρόσθεσε: «Εκείνη την εποχή, όταν τα δικαιώματα των γυναικών δεν υπήρχαν καν στον χάρτη, τότε ήρθε ο Χριστός για να φέρει την μεγάλη ανατροπή, για να κηρύξει ότι δεν υπάρχει διάκριση μεταξύ ανδρός και γυναικός. Ήρθε ο Χριστός και έφερε την μεγάλη ανατροπή και αυτή η ανατροπή γέννησε ένα κίνημα επανάστασης, ένα πραγματικό φεμινιστικό κίνημα, ένα πραγματικό γυναικείο κίνημα, ένα πανανθρώπινο κίνημα στο οποίο ηγήθηκαν κοπέλες και παιδούλες, όπως η Πίστη, η Ελπίδα και η Αγάπη».

«Αυτές οι Αγίες αποτελούν τις ηγέτιδες δυνάμεις αυτού του κινήματος που και σήμερα φωνάζει και κραυγάζει ότι ακόμα δεν έχουμε κατακτήσει αυτό για το οποίο πολύ εύκολα διαδηλώνουμε. Καυχόμαστε ότι είμαστε μία κοινωνία ίσων ευκαιριών, ίσων δικαιωμάτων αλλά πολύ πριν από εμάς κάποιες ψυχές δώσαν το αίμα τους για αυτά τα δικαιώματα» –

Απόσπασμα ομιλίας από Ρομφαία.

 ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

ZΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΟΣΜΟ. Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΟΥΡΙΔΗ, ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΤΟΥ ΖΗΖΙΟΥΛΑ, ΤΟΥ ΞΙΩΝΗ( Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ) ΚΑΙ ΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. ΖΟΥΜΕ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΠΑΜΒΩ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ.

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΡΑΣΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ. ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΣΙΕΣ ΤΩΝ ΣΟΡΟΣ , ΤΟΥ ΜΟΟΝ, ΤΩΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΕΡΙΠΤΑΝΤΑΙ ΕΩΣΦΟΡΙΚΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΨΥΧΑΝΑΛΥΣΕΩΣ, ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ Α.Ι. Ο ΗΣΥΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ ΝΤΑ ΦΙΟΡΕ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ ΨΥΧΗΣ. ΜΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ Ο ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΑΚΤΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΛΗΓΗΣ ΤΩΝ ΑΚΡΙΔΩΝ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΤΟΚΩΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΟΣ.

ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΟΟΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥΣ.

Όπως ισχυρίζεται ο ίδιος το 1935, του εμφανίστηκε ο «Ιησούς Χριστός» και τον παρακάλεσε να συνεχίσει το έργο που Εκείνος είχε ξεκινήσει πριν από 2000 χρόνια. Ο «Ιησούς» του ζήτησε να ολοκληρώσει το έργο της εγκαθίδρυσης της Βασιλείας των Ουρανών στη Γη και της παγκόσμιας ειρήνης. Ο Moon τότε κατάλαβε ότι ο Χριστός απέτυχε να ολοκληρώσει την αποστολή του και την άφησε στη μέση για να την τελειώσει ο ίδιος…

Σύμφωνα επίσης με την διδασκαλία του Μουν, ο Χριστός δεν «κατανόησε την αληθινή αποστολή του», να ασκήσει τη λειτουργία του Αδάμ και να παλινορθώσει την Εύα πού έπεσε, δηλαδή να παντρευτεί, δημιουργώντας έτσι το τέλειο ζεύγος, και με τη γέννηση παιδιών την τέλεια οικογένεια σαν αφετηρία τού παραδείσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: