Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Πρέπει πραγματικά να τον σκοτώσουν, αλλιώς..

 

Αν αναρωτιέστε γιατί προσπαθούν τόσο σκληρά να σκοτώσουν τον Τραμπ, εδώ είναι μια πιθανή εξήγηση

Ο Τραμπ πρόκειται να διαπραγματευτεί τον τερματισμό της σύγκρουσης στην Ουκρανία. Αυτό σημαίνει ότι το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα θα χάσει την αγελάδα μετρητών του και η CIA θα χάσει τον υπεράκτιο πληρεξούσιό της.

Γι' αυτό καθαίρεσαν τον Τραμπ μόλις άρχισε να σκάβει για να μάθει πού πηγαίνουν τα χρήματα στην Ουκρανία. Ο Τραμπ δεν έχει διαπράξει κανένα έγκλημα. Το μόνο που έκανε ήταν να πλησιάσει πολύ για να μάθει τι συνέβαινε.

Και τώρα, εάν ο Τραμπ κερδίσει τις εκλογές και διαπραγματευτεί τον τερματισμό της σύγκρουσης και της ροής χρημάτων, όπως ισχυρίζεται, τότε το κοινό θα δει ότι ο Τραμπ είναι ο ειρηνευτής και ότι το καθεστώς Μπάιντεν ήταν αυτό που υποκίνησε αυτόν τον πόλεμο.

Και ένας από τους όρους που θα απαιτήσει ο Πούτιν για μια συμφωνία θα περιλαμβάνει μια πλήρη έρευνα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων των ΗΠΑ στην Ουκρανία. Ο Πούτιν και ο στρατός του το ζητούν από τον ΟΗΕ εδώ και χρόνια και οι ΗΠΑ έχουν ασκήσει βέτο σε κάθε προσπάθεια. Δεδομένου ότι ο RFK Jr. και ο Tulsi Gabbard ήταν πολύ έντονοι σε αυτό το θέμα, είναι πολύ πιθανό ότι εάν κερδίσει ο Τραμπ, η κυβέρνησή του όχι μόνο θα συμφωνούσε με τον Πούτιν σε αυτό το θέμα, αλλά θα τον βοηθούσε επίσης να αποκαλύψει και να επιλύσει αυτήν την απειλή για την ανθρωπότητα.

Αυτό είναι που διακυβεύεται. Γι' αυτό οι Δημοκρατικοί βλέπουν τον Τραμπ να μιλάει στον Ζελένσκι ως τον χειρότερο εφιάλτη τους. Εάν η Ουκρανία έπεφτε, το βαθύ κράτος θα αντιμετώπιζε εξαφάνιση.

ByoClandestine
.
Ο John Kerry λέει ότι το πρόβλημα με τις σημερινές δημοκρατίες είναι ότι: – Οι άνθρωποι επιλέγουν μόνοι τους τη δική τους πηγή ειδήσεων – Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προστατεύονται από την πρώτη τροπολογία Λέει ανοιχτά ότι είναι απαραίτητο να εφαρμοστεί η λογοκρισία και ότι δεν είναι όλοι πρόθυμοι να το κάνουν. σώστε τη δημοκρατία!
Εικών 
Όλες οι κρίσεις –πανδημία, Ουκρανία, Παλαιστίνη, υπερθέρμανση του πλανήτη– χειραγωγούνται ή δημιουργούνται έντεχνα για να ευνοήσουν την εδραίωση της εξουσίας μιας παγκοσμιοποιητικής ελίτ, καθιστώντας αδύνατη κάθε μορφή αντιπολίτευσης

Εμφανίστηκε γυμνό άγαλμα του Ντόναλντ ύψους 43 ποδιών

Οι προεδρικές εκλογές του 2024 γίνονται όλο και πιο ξένες, καθώς ένα άγαλμα του Ντόναλντ Τραμπ υψώνεται πάνω από το Λας Βέγκας, απεικονίζοντας τον πρώην πρόεδρο με το κοστούμι γενεθλίων του. Το έργο τέχνης που απεικονίζει το πρώην POTUS ανεγέρθηκε - χωρίς λογοπαίγνιο - λίγο έξω από το Λας Βέγκας… υψώνεται πάνω από το Interstate 15 στο δρόμο για τη Γιούτα. Έπρεπε να θολώσουμε λίγο τις φωτογραφίες εδώ, αλλά η βασική ιδέα είναι ξεκάθαρη: ο πρόεδρος είναι γυμνός. Πηγές με άμεση γνώση μάς λένε ότι το άγαλμα έχει ύψος 43 πόδια και φέρει το όνομα «Στρεβλός και πρόστυχος»… μια αναφορά, όπως μας λένε, στην αμφιλεγόμενη φύση τόσο του ανθρώπου όσο και του ίδιου του αγάλματος. Το άγαλμα είναι κατασκευασμένο από αφρό σε ενισχυτικές ράβδους και ζυγίζει περίπου 6.000 λίβρες. Είναι μια μαριονέτα, ναι, αυτά τα τεράστια χέρια κινούνται. Όσο για τα άλλα παραρτήματα… είμαστε λιγότερο σίγουροι.

 https://www.maurizioblondet.it/devono-proprio-ucciderlo-altrimenti/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΤΡΑΜΠ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΝ ΑΡΓΑΓΓΕΛΟ
(για την αλήθεια )
 
Αρχάγγελε Μιχαήλ, υπεράσπισέ μας στη μάχη.

Γίνε η άμυνά μας ενάντια στην κακία και τις παγίδες του διαβόλου.

Είθε ο Θεός να τον επιπλήξει, προσευχόμαστε ταπεινά, και κάνε εσύ, Άρχοντα των ουράνιων δυνάμεων, με τη δύναμη του Θεού, ρίξε στην κόλαση τον Σατανά και όλα τα κακά πνεύματα, που τριγυρνούν στον κόσμο αναζητώντας την καταστροφή των ψυχών. Αμήν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: