Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΕΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

 

Ο κ. Βασιλειάδης προορίζεται να αντικαταστήσει τον Απόστολο των Εθνών, στην νέα εκκλησία που ετοιμάζεται! Όπως και στην κινηματογραφική ταινία «το πέταγμα του Φοίνικος», ένα μικρό ευκίνητο εκκλησιαστικό όχημα θα προκύψει απο το ναυαγισμένο όχημα της παραδοσιακής εκκλησίας, για να ανταποκριθεί καλύτερα στην νεωτερική εποχη! «Όπου το ζήτημα της ατομικότητος αναδεικνύεται επιτακτικά και το αίτημα ηθικής και κοινωνικής ευαισθησίας υπερκαλύπτει την υπαρξιακή αναγκαιότητα σωτηρίας».

Σε σημαντική του συνέντευξη στο αποκρυφιστικό περιοδικό ΑΒΑΤΟΝ ο κ. Βασιλειάδης καταγγέλλει πως ο Απόστολος Παύλος διέστρεψε το μήνυμα του πρώτου Χριστιανισμού, το οποίο ήταν ηθικό και εσχατολογικό, όπως ακριβώς ξαναγεννιέται στην ευχαριστιακή εσχατολογία του κ. Ζηζιούλα, και επέβαλε την σωτηριολογική ερμηνεία της Οικονομίας [ΤΗΝ ΚΑΘΕΤΟ, ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ]. Καιρός να επανορθώσουμε το βαρύ λάθος για να συμβαδίσουμε με την εποχή μας!

κ. Βασιλειάδη καταλαβαίνετε σε τί μπελάδες βάζετε την εκκλησία;

Και τί θα κάνουν κ. Βασιλειάδη τόσα νέφη αγίων που σώθηκαν με την λανθασμένη διδασκαλία του Απ. Παύλου;

Θα πρέπει να επιστρέψουν όλοι τους σιγά – σιγά, με μετεμψυχώσεις και μετενσαρκώσεις για να πετύχουν την ηθική πρόοδο με την ευχαριστιακή εσχατολογία;

Θα αδειάσετε κυριολεκτικά την Βασιλεία των Ουρανών κ. Βασιλειάδη!

Είμαστε σοβαροί;

Ο σκοπός τών μεταρρυθμιστών όμως είναι ξεκάθαρος. Θέλουν να απαλλάξουν τον άνθρωπο από την αμαρτία, να αφαιρέσουν από την Εκκλησία την Ικεσία για την άφεση των αμαρτιών και σαν σωσμένοι, εφόσον ο Κύριος τελείωσε το έργο του, να βοηθήσουν να βυθιστούμε στην εκκοσμίκευση και να επιταχύνουνε την ένωσή μας με τον πάπα!

Πρέπει κατεπειγόντως να εγκαταλείψουμε το πρωτείο του Παύλου, υπέρ του πρωτείου του Πέτρου. Γιατί και οι Ορθόδοξοι έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Και αυτοί πιστεύουν σε ένα πρωτείο (του Απ. Παύλου).

Ο άνθρωπος πλέον θα εργάζεται και θα σώζεται στην Ιστορία, κτίζοντας πετραδάκι – πετραδάκι τον δρόμο προς τα έσχατα, με την αξιοπρέπειά του και την κενοδοξία του! Θα πραγματοποιήσει αυτός ο ίδιος και το μεγάλο σχέδιο του εωσφόρου!

Εφόσον έχει ήδη πραγματοποιήσει το μεγάλο σχέδιο του Θεού!

Ακόμη και σε μια ηθική εκκλησία εσείς και οι όμοιοί σας κ. Βασιλειάδη πάλι θάσαστε έξω από την εκκλησία!

Ο διάδοχος του αείμνηστου Αγουρίδη. Άνθρωποι που μισούν τους Αγίους μας.

Μας είναι αδύνατον να συλλάβουμε κάποιον έστω λόγο που θα δικαιολογούσε τον κ. Βασιλειάδη σαν θεολόγο!

Αμέθυστος

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ. 

 Ο"Wokism" είναι μια ανεστραμμένη θρησκεία.

 Ο γουοκισμός είναι μια γκροτέσκα παρωδία του Χριστιανισμού, που τροφοδοτείται από φθόνο. Υπό αυτή την έννοια είναι ο τελευταίος σταθμός του ευρωπαϊκού πολιτισμού, ο τερματικός. Ξεκινώντας από τον όρο με τον οποίο θέλει να ταυτιστεί: ξύπνιος, ή μάλλον ξύπνιος μετά από πολύ ύπνο. Επίθετο δανεισμένο από τη φρασεολογία των μαύρων αμερικανικών γκέτο, το οποίο παραπέμπει άθελά του (σίγουρα όχι για τους θεωρητικούς της αφύπνισης) στην Επιστολή του Αγίου Παύλου προς τους Εφεσίους, στο οποίο ο Απόστολος των Εθνών καλεί: ξυπνήστε εσείς που κοιμάστε [5, 14]. Προηγουμένως, σε ένα απόσπασμα κεφαλαιώδους σημασίας, έγραψε: αυτός [ο Χριστός] είναι η ειρήνη μας: αυτός που έκανε δύο λαούς έναν, γκρεμίζοντας στο σώμα του από σάρκα τον τοίχο που τους χώριζε: το μίσος. Κατάργησε τον νόμο με τις εντολές και τα διατάγματά του, για να δημιουργήσει, από τους δύο, στον εαυτό του, έναν νέο άνθρωπο, που κάνει ειρήνη. Συμφιλίωσε τους δύο με τον Θεό, ενώνοντάς τους σε ένα σώμα μέσω του σταυρού, σκοτώνοντας το μίσος μέσα του. Ήρθε να αναγγείλει την ειρήνη: ειρήνη σε εσάς που είστε μακριά, ειρήνη και σε όσους είστε κοντά. Έτσι μπορούμε και οι δύο να προσεγγίσουμε τον Πατέρα μέσω αυτού με το ίδιο Πνεύμα [2, 14-18].
Προτάσεις που εξηγούν την ευκολία με την οποία αυτό που απομένει από έναν Χριστιανισμό εξαγνισμένο από την υπερβατικότητα (!!!) καλωσορίζει την ακύρωση. 

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ. ΕΞΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΛΑΒΑΤΣΚΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ WOKE ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: