Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Ακροδεξιός εφιάλτης στην Ουκρανία


1 Μαρ 2014

Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ του Αlpha από το παρελθόν. Τα χρόνια πέρασαν και οι συγκεκριμένες ομάδες δεν εισήλθαν απλώς στην κυβέρνηση της Ουκρανίας, αλλά στον ίδιο τον κρατικό μηχανισμό. Όπως όμως είχε γίνει και με τον Μπιν Λάντεν, όταν έσφαζε Σέρβους ήταν ήρωας, μέχρι που έριξε τους δίδυμους πύργους. Το ίδιο προφανώς θα συμβεί και με τους ναζί της Ουκρανίας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι αγγλοσάξονες χρησιμοποίησαν το δίπολο ναζισμός- κομμουνισμός για τις γεωπολιτικές τους επιδιώξεις όλο τον 20ο αιώνα. Δεν είναι περίεργο ότι το πανίσχυρο εβραϊκό λόμπι δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ουκρανία; Πρόσφατα μάλιστα, εβραϊκή εφημερίδα είχε ως τίτλο:'' Can Ukraine have a ‘Nazi problem’ with a Jewish president?
The far right is a problem in Ukraine, but the country is far from a Nazi state.'' https://jewishunpacked.com/can-ukraine-have-a-nazi-problem-with-a-jewish-president/
Ένα προβληματάκι μωρέ, τίποτα σπουδαίο....
Όμως στην Ελλάδα για την Χρυσή αυγή, με ένα ελάχιστο εκλογικό ποσοστό, ''Πιέσεις από ΗΠΑ, εβραϊκά λόμπι και ΕΕ για Χρυσή Αυγή'' https://www.capital.gr/epikairotita/1883214/roupakiotis-pieseis-apo-ipa-ebraika-lompi-kai-ee-gia-xrusi-augi
Εν ολίγοις, το διεθνές σύστημα έχει ενστερνιστεί τη Κινεζική ρήση: ''Δεν έχει σημασία εάν η γάτα είναι κόκκινη ή μαύρη, φτάνει να τρώει το ποντίκι''.Τώρα, το ποντίκι είναι η Ρωσία.