Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ «ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΟ» ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ…Maurizio Blondet

Εδώ και εβδομάδες, άγνωστοι χάκερ έχουν δημοσιεύσει 2.500 εμπιστευτικά email μεταξύ του Τζορτζ Σόρος, των εργαζομένων των ιδρυμάτων του -με επικεφαλής τη μητρική του εταιρεία, το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας- και των παραληπτών των δώρων του.
Τα ΜΜΕ σιωπούν για αυτά, γιατί είναι προφανώς ντροπιαστικά.
Βλέπουμε για παράδειγμα ότι έδωσε οδηγίες στη Χίλαρι Κλίντον όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών, για μια κρίση στην Αλβανία (sic) και πώς να την επιλύσει: οδηγίες που η Χίλαρι ακολούθησε κατά γράμμα.
Φαίνεται επίσης ότι έδωσε 30 εκατομμύρια δολάρια στην εκστρατεία της Χίλαρι, καθιστώντας τον τον μεγαλύτερο ανεξάρτητο δωρητή.
Αλλά δεν είναι αρκετό. Αν ένα πράγμα ξεχωρίζει σε αυτά τα email, είναι η μεγαλομανία αυτού του μεγάλου κουκλοπαίκτη.
Δεν υπάρχει περιοχή του κόσμου όπου να μην χρηματοδοτεί (ανατρεπτικές ή «φιλανθρωπικές») δραστηριότητες. ούτε μια δημόσια πολιτική που νά μήν προτείνει «μεταρρυθμίσεις» σε κάθε μέρος του πλανήτη, δίνοντας χρήματα σε ντόπιους «μεταρρυθμιστές», που έχουν πάντα αριστερό και ελευθεριακό χαρακτήρα. Μεγαλομανής και συνάμα μικροδιαχειριστής όλης της πραγματικότητας.

Όπως είδαμε, ο Σόρος χρηματοδοτεί την Arcigay στην Ιταλία και την Planned Parenthood στις ΗΠΑ (την οργάνωση υπέρ των αμβλώσεων που πέρυσι ανακαλύφθηκε ότι εμπορεύεται εμβρυϊκά όργανα). πλήρωσε για τις έγχρωμες επαναστάσεις και την αντίθεση στον Όρμπαν στην Ουγγαρία. υποκινεί τη χούντα του Κιέβου να διεξαγάγει πόλεμο στη Ρωσία. διαχειρίζεται (μέσω συγκεκριμένων ΜΚΟ) την πλημμύρα μεταναστών στην Ευρώπη και ταυτόχρονα συγκινεί οργανώσεις λατίνων εθνοτικών μειονοτήτων στις ΗΠΑ, με στόχο να αλλάξει τα δημογραφικά στοιχεία των εκλογικών περιφερειών για να ευνοήσει τη Χίλαρι έναντι του Τραμπ. Για τον ίδιο σκοπό, πληρώνει φυλετικές οργανώσεις όπως το Black Lives Matter (650 χιλιάδες δολάρια) για να διακόπτουν τα ράλι του Ντόναλντ. Χρηματοδότησε επανειλημμένες απόπειρες σε διαδηλώσεις LGBT στη Μόσχα, πληρώνοντας για τα ταξίδια διάσημων τραβεστί και σοδομιτών. στην Ευρώπη, έχει «διαχειριστεί» ορισμένες εκλογές, εκλέγοντας υποψηφίους υπέρ της απεριόριστης μετανάστευσης και χρηματοδοτεί μικρές ομάδες που στις ΗΠΑ αγωνίζονται όχι μόνο για το «δικαίωμα των γυναικών» και των ΛΟΑΤ να ενταχθούν σε μονάδες μάχης, αλλά και για το καθήκον να στεγαστούν σε στρατώνες unisex. ή ομάδες που πρωτοστατούν στον άξιο αγώνα για δημόσιες τουαλέτες για τρανς.
Όλα στο όνομα ενός σαφούς τελικού στόχου: τη διάλυση κάθε τάξης, ιεραρχίας και σταθερότητας στις ανθρώπινες κοινωνίες.

Θα μπορούσε αυτός ο δισεκατομμυριούχος να αποτύχει να επεκτείνει τις προσπάθειές του για λόμπι στο Βατικανό, από τη στιγμή της εκλογής ενός «Francis» τόσο ενεργού στη διάλυση;
Από τα αποκαλυφθέντα έγγραφα ανακαλύπτεται ότι ο Σόρος σχεδίαζε αμέσως να επηρεάσει το Βατικανό " εμπλέκοντας τον Πάπα σε θέματα οικονομικής και φυλετικής δικαιοσύνης".
Τον Μάιο του 2015, το διοικητικό συμβούλιο της Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος στις ΗΠΑ αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία η οποία αναφέρεται ως εξής:
Επίσκεψη Πάπα Φραγκίσκου – 650.000 $ (USP) – δηλαδή, 650 χιλιάδες δολάρια διατίθενται για την ανάγκη. Η σύντομη περιγραφή της στρατηγικής έχει ως εξής:

«Η πρώτη επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο θα περιλαμβάνει μια ιστορική ομιλία στο Κογκρέσο [ ένα προνόμιο που δεν παραχωρήθηκε ποτέ σε κανέναν ποντίφικα σε ένα πολιτικό σύστημα εχθρικό προς τους «παπιστές» . Ed.], μια ομιλία στα Ηνωμένα Έθνη και μια επίσκεψη στη Φιλαδέλφεια για την «παγκόσμια συνάντηση των οικογενειών». Για να εκμεταλλευτούμε τη στιγμή, θα υποστηρίξουμε τις δραστηριότητες της PICO για τη συμμετοχή του Πάπα σε θέματα οικονομικής και φυλετικής δικαιοσύνης. Θα χρησιμοποιήσουμε την επιρροή του καρδινάλιου Rodriguez, του πρώτου συμβούλου του Πάπα, και σκοπεύουμε να στείλουμε μια αντιπροσωπεία στο Βατικανό για μια επίσκεψη, την άνοιξη ή το καλοκαίρι, για να τον κάνουμε να ακούσει απευθείας τη φωνή των Καθολικών με χαμηλό εισόδημα στην Αμερική».
http://soros.dcleaks.com/view/?q=vatican&div=us

Η οργάνωση που λαμβάνει τα χρήματα, PICO ( People Improving Communities through Organizing ) είναι μια οργάνωση που ιδρύθηκε από έναν Ιησουίτη, τον John Baumann, το 1972. Ο Baumann ήταν μέρος μιας οργάνωσης που δημιουργήθηκε στη Μεγάλη Ύφεση από έναν Εβραίο ταραχοποιό, τον Saul Alinsky, ο οποίος σκόπευε να εξαπολύσουν τη σοσιαλιστική επανάσταση. Παρότι χάθηκε το σχέδιο, το PICO παραμένει ένα ακροαριστερό κίνημα που ενώνει τις κοινότητες σε «θρησκευτική» βάση, το οποίο στοχεύει στην αναδιανομή του πλούτου, μεταξύ άλλων «θέτοντας θρησκευτικούς ηγέτες στα διοικητικά συμβούλια των τραπεζών». Ένας Θεός ξέρει πόσα χρειάζεται ο αμερικανικός καπιταλισμός για να αναδιανείμει τον πλούτο. Ο Σόρος θα μπορούσε να ξεκινήσει.
Αλλά πώς ο δισεκατομμυριούχος συνδυάζει τις φιλοδοξίες του PICO με τα δισεκατομμύρια σε χρηματοδότηση που κάνει σε οργανισμούς για τις αμβλώσεις, την ευθανασία, το φύλο, τους γάμους ομοφυλοφίλων και την καταστροφή της οικογένειας είναι ένα μυστήριο που δεν έχουμε τρόπο να καταλάβουμε.

Πιο ενδιαφέρουσες είναι οι πολύ εγκάρδιες σχέσεις που φαίνεται να έχει το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας του Σόρος με τον Καρδινάλιο Óscar Rodríguez Maradiaga. Ονδούρος, ένας διφορούμενος χαρακτήρας στις (ευνοϊκές) σχέσεις του με μια πραξικοπηματία στην Ονδούρα το 2010, γι' αυτό προσκλήθηκε στη Ρώμη από την Κοινότητα του Sant'Egidio για να μιλήσει με θέμα: «Πέρα από τη βία και τη φτώχεια . Προτάσεις για αλλαγή για τη Λατινική Αμερική ». Έμπιστος άνθρωπος του Ελ Πάπα, που τον ανέβασε στο ρόλο του «συντονιστή» της ομάδας των 8 καρδιναλίων που τον βοηθούν στη «μεταρρύθμιση της Εκκλησίας», δηλαδή στην κυβέρνηση χωρίς έλεγχο - όπως γίνεται στα πραξικοπήματα της Νότιας Αμερικής. Στην πράξη είναι ο επικεφαλής της  Junta Suramericana που συντρίβει, εξευτελίζει και τρομοκρατεί την Κουρία.
Η διεύθυνση του Ιδρύματος Σόρος υπογραμμίζει την «οικεία φιλία» που δείχνει ο El Papa στον καρδινάλιο Rodriguez Maradiaga και το γεγονός ότι ήδη «χρησιμοποιεί την επιρροή του» στο Βατικανό για να προωθήσει τις πιο ριζοσπαστικές ιδέες για την οικονομική ισότητα. Ο Σόρος συνηγορεί και προτείνει (και θα θέλαμε να μάθουμε γιατί).
Επιπλέον, είναι γνωστό ότι η Open Society χρηματοδοτεί αριστερές καθολικές ομάδες στις ΗΠΑ και μαζί με το MoveOn org , μια σκληρά αντικαθολική νεοσυντηρητική ομάδα που ψαρεύει από τη Ρεπουμπλικανική δεξιά (πιέζει επί του παρόντος τους εκπροσώπους του κόμματος να εξαλείψουν τον Τραμπ ως υποψήφιο. ..) και η οποία έχει διακριθεί για μια συκοφαντική εκστρατεία κατά του Βενέδικτου XVI που κατηγορείται για συγκάλυψη παιδεραστών ιερέων.

Τώρα όμως υπάρχει ο «Φραντσέσκο» και όλα αλλάζουν.
Προειδοποίηση: Τα σχέδια του Σόρος να επηρεάσει τον EL Papa φαίνονται ακόμη δειλά, σε σύγκριση με το θάρρος που έδειξε ο "Φραντσέσκο": τα email χρονολογούνται από πέρυσι και τώρα η μοντερνιστική (ίσως μασονική) προσωπικότητά του είναι πολύ πιο ξεκάθαρη. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να λησμονείται ότι τον Δεκέμβριο του 2015 ο Ελ Παπά δεν δίστασε να πληρώσει πρωταγωνιστές της παγκοσμιοποιητικής ιδεολογίας για τη θεαματική βεβήλωση του Αγίου Πέτρου, στον οποίο πρόβαλαν γιγάντιες εικόνες θηρίων, πιθήκων και αγρίων - θρίαμβος της «φύσης» στον πολιτισμό και την ιστορία, με τον συμβολικό τίτλο «Fiat Lux», για να σηματοδοτήσει ότι το φως της προόδου φώτιζε επιτέλους τον κληρικό σκοταδισμό.




“Fiat Lux”, επιτέλους!

Το άσεμνο σόου είχε πληρωθεί από την Παγκόσμια Τράπεζα , συγκεκριμένα από το πρόγραμμα εκφοβισμού της κλιματικής αλλαγής (οι εκπομπές πρέπει να μειωθούν...), από τον αριθμό δύο της Microsoft, Paul Allen και από έναν οργανισμό που ονομάζεται Okeanos Foundation for the Sea .
Αλλά για τη Χούντα του Βατικανού ήταν απλώς ο εορτασμός και η αποθέωση της εγκυκλίου " Laudato Sì ", της πρώτης περιβαλλοντικής εγκυκλίου που εκδόθηκε ποτέ από έναν Πάπα, αλλά κυρίως μια σχεδόν ειλικρινής διακήρυξη της ειδικής πανθεϊστικής-εξελικτικής γνώσης που είναι η αληθινή πίστη του "Francis": ένας εμμανεντισμός που οφείλει πολλά στον Theilard De Chardin, για τον οποίο ο Χριστός, έχοντας γίνει ύλη, θεοποίησε όχι μόνο το ανθρώπινο γένος αλλά ολόκληρη τη φύση. Ως εκ τούτου, ο El Papa προτρέπει, ως νέο Καθολικό καθήκον, να αναπτύξουμε μέσα μας την οικολογική συνείδηση ​​της Νέας Εποχής « να μην αποχωριστούμε από άλλα πλάσματα, αλλά να σχηματίσουμε μια εκπληκτική καθολική κοινωνία με τα άλλα όντα του σύμπαντος » (αρ. 220). Όχι πια αποδοχή του Σταυρού, αλλά ναι στον διαχωρισμό της συλλογής απορριμμάτων και στην παγκόσμια κλιματική διακυβέρνηση.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ σας, ο El Papa σίγουρα δεν χρειάζεται να αφήσει τον Σόρος να προτείνει προγράμματα. «Οδηγεί» την Εκκλησία «σε νέα μονοπάτια» που αγνοούνται από την Εκκλησία και τον Ιδρυτή της για δύο χιλιάδες χρόνια. Θα πρέπει να το ξανασυζητήσουμε.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές βασικές γνώσεις για την ιδεολογία του El Papa:

 
Μια άλλη καθολική οργάνωση που χρηματοδοτείται από τον Σόρος και διορίζεται από το συμβούλιο είναι η FPL ( Πίστη στη Δημόσια Ζωή ). δίνονται εντολές σε αυτό με τη δωρεά. Το FPL πρέπει να οργανώσει ψηφοφορίες για να «δείξει ότι οι Καθολικοί ψηφοφόροι ανταποκρίνονται ευνοϊκά στην εστίαση του Πάπα στην εισοδηματική ανισότητα» και στη μαχητική δράση για να πείσει τους Καθολικούς «υπέρ της οικογένειας». ότι το να είσαι «υπέρ της οικογένειας» απαιτεί την αντιμετώπιση του προβλήματος της οικονομικής ανισότητας. Ωστόσο, δεν καταλαβαίνουμε γιατί χρειάζεται να πληρώσουμε για να λάβουμε "a priori" δημοσκοπήσεις ευνοϊκές για μια δεδομένη διατριβή. και ότι μια αντικαπιταλιστική ομάδα χρηματοδοτείται πλουσιοπάροχα από τον πιο διάσημο κερδοσκόπο των χρόνων μας.



Η Open Society διαθέτει επίσης μιά ομάδα συμβούλων, ακόμη και σημαντικών, όπως τόν αρθρογράφος της Washington Post Danielle Allen και τόν Steve Coll, του New Yorker . Κάτι που μπορεί να εξηγήσει γιατί η διαρροή των email του Σόρος δεν έγινε είδηση ​​στις ΗΠΑ: δεν εμφανίστηκε καν ως είδηση.
Ένας άλλος λόγος είναι ότι ολόκληρη η αμερικανική τάξη των μέσων ενημέρωσης υποστηρίζει την Κλίντον με τα πιο επαίσχυντα μέσα, εγκαταλείποντας κάθε  προσποίηση αντικειμενικότητας και σχεδόν αυτοκτονώντας σε αυτή την επιχείρηση, ρίχνοντας τη δική της φήμη, με έναν – θα έλεγα – τερματικό τρόπο, όπως αν δεν υπήρχε αύριο.

Ποιος είναι ο σκοπός όλων αυτών;, θα αναρωτηθεί ο αναγνώστης, εντελώς χαμένος σε αυτό το σημείο – και δικαίως. Ωστόσο, υπάρχει ένα πιθανό κλειδί στο πρόβλημα, το οποίο είναι χρήσιμο να κρατάμε στα χέρια μας στο κουβάρι των δωρεών του Σόρος. Βρίσκεται στα email όπου το συμβούλιο της Ανοιχτής Κοινωνίας αναφέρει τον κίνδυνο που ενέχει το γεγονός ότι « η Ρωσία προσπαθεί να αυξήσει την επιρροή της στην ευρωπαϊκή πολιτική ζωή ». Είναι απολύτως απαραίτητο να αντιταχθούμε στην « υποστήριξη της Ρωσίας σε κινήματα που υπερασπίζονται τις παραδοσιακές αξίες» . Δεν είναι «αντίδραση» ή «λαϊκισμός», αλλά ακριβώς η Παράδοση που υποδεικνύεται εδώ ως ο εχθρός - ο εχθρός της Διάλυσης - που πρέπει να συντριβεί.
Για το έργο ζητούν 500 χιλιάδες δολάρια. Να αυξηθεί για «απρόβλεπτες ανάγκες».

http://russia-insider.com/en/dc-leaks-reveal-5th-column-soros
-plan-counter-russian-foreign-policy-and-subvert-russian-traditional

Δεν υπάρχουν σχόλια: