Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024

«DOTTOR JEKYLL E MISTER GATES» Roberto Pecchioli

 Τεχνητό κρέας; The Strange Case of Doctor Jekyll and Mister Gates. Ανάμεσα σε εμβόλια και τεχνητό κρέας: όλα για «φιλανθρωπία»; Πώς ο Μπιλ-Τζέκιλ η ιδιοφυΐα των υπολογιστών γίνεται ένας «αδύναμος» κύριος Χάιντ αποφασισμένος να «εξουσιάσει τον κόσμο»

ΝΤΟΚΤΟΡ J EKYLL ΚΑΙ ΜΙΣΤΕΡ Γ ΚΕΙTS

Ο Spencer Tracy στο Dr. Jekyll and Mr. Hyde (1941)

Τεχνητό κρέας. The Strange Case of Doctor Jekyll and Mister Gates

Όταν η ιδιοφυΐα – ειδικά στον επιστημονικό και τεχνολογικό τομέα – συνοδεύεται από εξαιρετικό πλούτο, αρχίζουν τα προβλήματα. Αυτός ο Μπιλ Γκέιτς , ο ιδρυτής της Microsoft, ο τρομερός εφευρέτης.

Οι πλουσιότεροι άνθρωποι στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes
Οι καινοτομίες πληροφορικής που άλλαξαν τον κόσμο, είναι μια ιδιοφυΐα είναι προφανές. Στην περίπτωση των υπερχαρισματικών διανοούμενων, έχει συχνά παρατηρηθεί ότι από την ιδιοφυΐα στην τρέλα υπάρχει μόνο ένα βήμα. Για τον Μπιλ Γκέιτς (αλλά και για μερικούς από τους συναδέλφους του, γκουρού των νέων τεχνολογιών που έχουν γίνει υπερδισεκατομμυριούχοι, Τζεφ Μπέζος, Έλον Μασκ και Ζάκερμπεργκ) η τεράστια, σχεδόν αμέτρητη έκταση του πλούτου που επιτυγχάνεται μέσα σε λίγα μόλις χρόνια εκρήγνυται στο παραλήρημα της παντοδυναμίας, τη θέληση να αλλάξουμε, να κατευθύνουμε και να κατέχουμε τον κόσμο. Ο Μπιλ Γκέιτς, ειδικότερα, από τότε που άφησε την ηγεσία της Microsoft και αφιερώθηκε στο πολύ πλούσιο ίδρυμα που φέρει το όνομά του και της συζύγου του Μελίντα, έγινε ο πρωταθλητής των μαζικών εμβολιασμών, μέσω της τεράστιας επιρροής που ασκεί στον Παγκόσμιο Οργανισμό . Υγείας . Ακολουθήστε τα χρήματα , συμβουλεύει ο αγγλοσαξονικός πραγματισμός.
Εργασία 4.0: επιπλέον ΑΕΠ 6,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων και 5,3 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας

Επιπλέον, ο Βασιλιάς του Κόσμου – του οποίου η κοινωνιοπάθεια καλύπτεται από τη φιλανθρωπική πρόσοψη του Ιδρύματος – έχει βρει μια άλλη υπέροχη ιδέα: να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες, την κουλτούρα χιλιάδων ετών και να παρακινήσουμε την ανθρωπότητα να τρώει τεχνητό κρέας. Η προτροπή, μια ακριβής διαταγή που κυκλοφόρησε από το Φόρουμ του Νταβός και την Ατζέντα του ΟΗΕ 2030 (μια παγκοσμιοποιητική οργάνωση στα χέρια των ΗΠΑ και τα χρήματα ορισμένων καθολικών δασκάλων) περιέχεται στο βιβλίο « Κλίμα: πώς να αποφύγετε την κλιματική καταστροφή » (LC ) που έγραψε πρόσφατα, προορισμένο να γίνει μια παγκόσμια επιτυχία: Πώς να αποφύγετε μια κλιματική καταστροφή. Έχοντας εδώ και καιρό μέλος του κόμματος όσων πιστεύουν - ή κάνουν τους ανθρώπους να πιστεύουν - ότι η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει αποκλειστικά ανθρώπινη προέλευση, ο εμπρηστής προσποιείται ότι είναι πυροσβέστης και μεταδίδει, από την κορυφή της πυραμίδας των δισεκατομμυρίων που δημιουργεί η Microsoft, τις οδηγίες της Υπερτάξεως στη μάζα των θεμάτων .


Μοιάζει όλο και περισσότερο με την Παράξενη περίπτωση του Δρ Τζέκιλ και του κ. Χάιντ , το βιβλίο στο οποίο ο συγγραφέας, Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, αναδεικνύει τησκοτεινή πλευρά της ανθρώπινης προσωπικότητας. Ο Τζέκιλ, ένας αξιότιμος επαγγελματίας, διεξάγει επιστημονικά πειράματα που απελευθερώνουν μέσα του τα κτηνώδη και τα πιθηκοειδή, δείχνοντας τη διπροσωπία του κάθε ανθρώπου και της κοινωνίας γενικότερα. Ο Bill-Jekyll, μια ιδιοφυΐα πληροφορικής, γίνεται ένας απαίσιος Mister Hyde αποφασισμένος να κυριαρχήσει στον κόσμο: θα εμβολιαζόμαστε με τα μυστηριώδη σκευάσματα εταιρειών των οποίων είναι συνεργάτης και κυρίαρχος , και θα τρώμε τεχνητό κρέας που παράγουν οι εταιρείες του. Όλα για τη φιλανθρωπία, την αγάπη για την ανθρωπότητα και τη «μητέρα γη».

Bill Gates:: κρέας φυτικής προέλευσης για πλούσιες χώρες κατά της κλιματικής αλλαγής
Τού βιβλίου είχε προηγηθεί μια συνέντευξη στο MIT Technology Review , η ουσία της οποίας είναι ότι τα πλούσια έθνη θα πρέπει να στραφούν στην κατανάλωση 100% συνθετικού κρέατος και ότι για το σκοπό αυτό ο κύριος Hyde-Gates θα πιέσει τις κυβερνήσεις να ρυθμίσουν την αγορά προς αυτή την κατεύθυνση.  Καλοπροαίρετη πίεση, προφανώς, συμβουλές που δεν μπορούν να απορριφθούν, γιατί ο Μπιλ διαθέτει τεράστια μέσα πειθούς, όχι μόνο χρήματα. Η επιχείρηση έχει ήδη ξεκινήσει στην περιφέρεια της αυτοκρατορίας που ονομάζεται Ευρωπαϊκή Ένωση με την υποχρέωση να επισημαίνει το κρέας, δηλώνοντας ότι είναι επιβλαβές για την υγεία και ότι μπορεί να προκαλέσει καρκίνο. Ο φόβος λειτουργεί, πράγματι, όπως αποδεικνύει ο κορωνοϊός.
Αν οι περιβαλλοντολόγοι διαφωνούν για τα «αέρια» που εκπέμπουν οι αγελάδες

Σύμφωνα με τον FAO, το ζωικό κεφάλαιο, το οποίο περιλαμβάνει επίσης χοίρους, πρόβατα, κατσίκες και άλλα ζώα, ευθύνεται για περίπου το 14,5 τοις εκατό των παγκόσμιων εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Τα βοοειδή εκπέμπουν 100 έως 140 κιλά μεθανίου ετησίως. Είναι ένα πολύ επιβλαβές αέριο, περισσότερο από το διοξείδιο του άνθρακα: έχει δυναμικό ρύπανσης 25 φορές μεγαλύτερο από το φαινόμενο του θερμοκηπίου και ικανότητα συγκράτησης θερμότητας 30 φορές μεγαλύτερη, ακόμη και αν είναι πολύ λιγότερο παρούσα στην ατμόσφαιρα. Αν σκεφτούμε ότι υπάρχουν 1,3 με 1,5 εκατομμύρια βοοειδή στον κόσμο, η κατάσταση γίνεται ασύμφορη, ας πούμε.


Περίεργη περίσταση ότι ο Μίστερ Γκέιτς είναι επίσης ένας από τους πιο εμφανείς ιδιοκτήτες εύφορης γεωργικής γης στην Αμερική, 108 χιλιάδων εκταρίων, περίπου στο έδαφος της επαρχίας

Hampton Creek, η περίεργη περίπτωση των αυγών 2.0. Λίγη επιστήμη, πολλές αμφιβολίες
Imperia. Η υπερτάξη θα συνεχίσει να τρώει φυσικά τρόφιμα. Τα τεχνητά είναι για τις καντίνες μας. Το εγχείρημα της δημιουργίας δύο διακριτών ανθρωπιστικών επιστημών στο εργαστήριο προχωρά: εμείς και «αυτοί». Ο ιδρυτής της Microsoft μιλά ξεκάθαρα: θα χρειαστεί να επιβληθούν νέοι κανόνες που θα μετατρέπουν τον πληθυσμό στην κατανάλωση τεχνητού κρέατος. Ο μεγιστάνας υπογραμμίζει την ανάγκη αλλαγής των κυβερνητικών πολιτικών (θα φροντίσει για αυτό 
Πέρα από τα κεφτεδάκια
αυτός...), οπότε ο πολίτης του νέου κόσμου, είτε το θέλει είτε όχι, θα πρέπει να ξεχάσει τη γεύση της μπριζόλας και να τήν ψιλοκόψει. Ο Bill-Jekyll έχει γεωργική γη και βοσκοτόπια, αλλά ο κύριος Hyde-Gates συνεχίζει τον πόλεμο κατά της κτηνοτροφίας « για το καλό του πλανήτη ». Όπως συμβαίνει συχνά σε όσους θεωρούν τους εαυτούς τους παντοδύναμους, το καλό του πλανήτη και αυτό της εξουσίας και του προσωπικού συμφέροντος τείνουν να συμπίπτουν. Ο παγκόσμιος φιλάνθρωπος έχει πράγματι επενδύσει σε μια ποικιλία νέων επιχειρήσεων, νεοφυείς επιχειρήσεις συνθετικού κρέατος , όπως οι Hampton Creek Foods , Memphis Meat, Impossible Food και Beyond Meat.

Η Beyond Meat (BYND), μια κορυφαία εταιρεία «ψεύδο» κρέατος και συνθετικής βιολογίας, είδε τις μετοχές της να αυξάνονται κατά 859% μέσα σε τρεις μήνες. Οι προβλέψεις είναι εξαιρετικές τουλάχιστον μέχρι το 2025, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes. Πρόκειται για επενδύσεις που στοχεύουν στην αντικατάσταση του βοείου κρέατος με συνθετικό «κρέας», σύμφωνα με έναν από τους στόχους της Ατζέντας του ΟΗΕ 2030, που υποστηρίζεται ευρέως από το Φόρουμ του Νταβός, του οποίου -δεν θα εκπλαγούν οι αναγνώστες- ο κύριος Γκέιτς είναι μέλος με επιρροή και μεγάλη επιρροή. χρηματοδότης. « Το 2030 δεν θα τρως κρέας » είναι ένα από τα προπαγανδιστικά συνθήματα του Φόρουμ. Εάν οι προβλέψεις τους γίνουν πραγματικότητα - δεν υπάρχει λόγος να αμφιβάλλουμε: είναι οι καθολικοί κύριοι - η τιμή του κρέατος ζωικής προέλευσης (τι να γράψετε: "κρέας ζωικής προέλευσης"!) θα εκτοξευθεί και ένα φιλέτο θα είναι εφικτό μόνο από τις τσέπες των αρχόντων, που προμήθευε ευγενικά ο κύριος Γκέιτς μέσα από τις φάρμες αναπαραγωγής των εδαφών του. Επιπλέον, ο ίδιος δεν είναι χορτοφάγος και συχνά περιποιείται τον εαυτό του με ένα χάμπουργκερ με τυρί.
3D εκτυπωμένο κρέας . Κατασκευασμένο απουσία βαρύτητας, προορίζεται για το « ντουλαπάκι » των αστροναυτών του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού

Ο δισεκατομμυριούχος-φιλάνθρωπος βρίσκεται σε περιοδεία για να παρουσιάσει το βιβλίο με στόχο να πείσει ότι η κατάποση μιας τρισδιάστατης τυπωμένης μπριζόλας (αυτό μια μέρα θα ενεργοποιήσει το «Διαδίκτυο των πραγμάτων») δεν είναι τόσο κακό. Μπορείτε να συνηθίσετε τη διαφορά στη γεύση: με τον καιρό θα μπορέσουμε να τη βελτιώσουμε, επιμένει. Ναι, κύριε, η ζωολογική μάζα των ανθρώπων θα καταλήξει να απαντήσει, υποκινούμενη από χίλιους Fabio Fazio. Ο κύριος Γκέιτς μπορεί να βασιστεί στη συνεργασία συναδέλφων δισεκατομμυριούχων, επιστημόνων, βιολόγων, χημικών και ειδικών διαιτολόγων, όλοι αφοσιωμένοι -η αμοιβή είναι εξαιρετική και η καριέρα σίγουρη- να υλοποιήσουν τις θέσεις που εκτίθενται στο βιβλίο του. Η θυσία της εξάλειψης του κρέατος -άρα καταστρέφοντας ολόκληρες αλυσίδες παραγωγής, την οικονομία και το τοπίο ολόκληρων περιοχών του κόσμου- είναι ασήμαντη, σε σύγκριση με τη σωτήρια αποστολή «αποφυγής μιας μεγάλης κλιματικής καταστροφής». Αν δεν ήταν ανυπόφοροι, οι εμπρηστές ντυμένοι πυροσβέστες από το Viggiù θα ήταν ακόμη και αστείοι.

Τα εκτρεφόμενα ζώα συνιστούν τρομερό κόστος για το περιβάλλον, λέγεται με πολλές τυμπανοκρουσίες των μέσων ενημέρωσης, ενώ οι αγρότες ισχυρίζονται ότι οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από ζώα είναι μια απάτη της βιομηχανίας του «κλίματος» βαμμένη με πράσινο χρώμα, της Γκρέτα, ενός πλάσματος των ολιγαρχών, των λόμπι των οποίων ο κύριος Γκέιτς είναι ο κύριος εκφραστής. Δεν ξέρουμε ποιος έχει δίκιο, αλλά τουλάχιστον δώστε μας το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, μπροστά στις νέες υποχρεωτικές αλήθειες, απέναντι σε όλα όσα οι ίδιοι βεβαίωναν και ασκούσαν μέχρι χθες. Επιπλέον, ο σύζυγος της Μελίντα είναι επίσης πρόεδρος του επενδυτικού ταμείου Breakthrough Energy Ventures, το οποίο εργάζεται για την «καθαρή ενέργεια» και κατά της κλιματικής αλλαγής. Το ταμείο είναι μεταξύ των χρηματοοικονομικών παραγόντων που δεσμεύονται περισσότερο να υποστηρίξουν ότι η κλιματική αποκάλυψη έχει ανθρωπογενείς αιτίες (δηλαδή είναι δικό τους λάθος), παρά την πρόσφατη έκκληση επτακόσιων επιστημόνων που υπέγραψαν μια ανοιχτή επιστολή στην οποία δηλώνουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι μέρος της κυκλικής διεργασίες του πλανήτη, διαψεύδοντας τις απόψεις του κυρίου Γκέιτς και του πράσινου θόλου.

Όσο λίγοι, ο κύριος Γκέιτς εργάζεται για να εισαγάγει το "βιώσιμο κρέας" σε χαμηλές τιμές. Γνωρίζει ότι προς το παρόν η τιμή είναι πολύ υψηλή -λόγω χαμηλής ζήτησης- αλλά

Ο Μπιλ Γκέιτς πίνει πόσιμο νερό από ανθρώπινα κόπρανα και ούρα για να σώσει χιλιάδες παιδιά
δεν αποκλείει την πιθανότητα, ας πούμε έτσι, ότι οι ίδιοι οι πολιτικοί πιέζουν να αλλάξουν τις καταναλωτικές συνήθειες. Για να διαδώσει την ιδέα του ψεύτικου βοείου κρέατος, ο κύριος Γκέιτς επινόησε τον όρο «βιώσιμη δίαιτα», μια έννοια που αρχίζει να διαδίδεται στα μέσα ενημέρωσης, σε συνέδρια και σε ομιλίες «φιλικών» πολιτικών. Τις τελευταίες εβδομάδες δημοσιεύτηκε ένα άρθρο στις κυριότερες εφημερίδες του ευρωπαϊκού αστικού προοδευτισμού στο οποίο μεγεθύνονται τα θαύματα του συνθετικού κρέατος. Το παράθυρο του Overton ανοίγει πολύ εύκολα εάν είστε ιδιοκτήτης ή έχετε καθοριστική επιρροή στο σύστημα επικοινωνίας, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. Η εμμονή του Μίστερ Γκέιτς να αλλάζει τα γούστα των Δυτικών με το πρόσχημα της κλιματικής αλλαγής (ο υπόλοιπος κόσμος έχει πιο σκληρό κεφάλι) έρχεται από μακριά: το 2015 δημοσίευσε μια εικόνα στο Twitter στην οποία έπινε νερό από κόπρανα. « Έπινα νερό από ανθρώπινα περιττώματα: εδώ είναι μια ενημερωμένη έκδοση του μηχανήματος που παρήγαγε αυτό το νερό », σχολίασε. Καλή του τύχη. Ο φόβος αναγκάζεται να πιει το ίδιο νερό για να χωνέψει την ψεύτικη μπριζόλα. Τα υπέροχα και προοδευτικά πεπρωμένα των ανθρώπων.
Το βιβλίο του Karl Schwab The Great Reset

Να προστεθεί ότι κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που γιορτάστηκε τον Ιανουάριο του 2021, ο Μεγάλος Επιμελητής του Νταβός, Karl Schwab, ανακοίνωσε την προώθηση των σχεδίων της λεγόμενης Ατζέντα 2030, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που προβλέπουν την αντικατάσταση του φυσικού κρέατος με συνθετικό κρέας. Οι εταιρείες του Μίστερ Γκέιτς εργάζονται ολοταχώς για να λανσάρουν νέα προϊόντα στην αγορά. Η εξαφάνιση της κτηνοτροφίας πλησιάζει, μαζί με άλλες αλλαγές στην ενέργεια, καθώς ο σκοτεινός δίδυμος του Δρ Τζέκιλ εργάζεται για να λιπάνει τους τροχούς, λυπούμαστε, κερδίζει τις κυβερνήσεις στις ιδέες του.


Μιλούσαμε για την εκστρατεία που τροφοδοτήθηκε από κάποια μέσα ενημέρωσης που συνδέονται με την παγκοσμιοποίηση. Οι τίτλοι δίνουν μια ιδέα για την κλίμακα της επιχείρησης που διαμορφώνεται: « τεχνητό κρέας που θέλει να σώσει τον κόσμο ». Η αρχή είναι απολογική: « Το 2050 θα είμαστε δέκα δισεκατομμύρια. Μέχρι τότε, ο πλανήτης δεν θα μπορεί να αντέξει την κατανάλωση όπως σήμερα. Το κρέας που δημιουργείται στο εργαστήριο προτείνει (επιβάλλει; Σημείωση του συντάκτη) μια περιβαλλοντική, φιλοσοφική και γαστρονομική επανάσταση. Τα υπόλοιπα είναι ένας συγκινητικός τρόπος για την « βίγκαν επιλογή » και το νέο φαγητό που θα μας σώσει. Μια από τις πιο περίεργες πτυχές είναι ότι το λεγόμενο κρέας - για παράδειγμα αυτό των εταιρειών του Mister Gates - παράγεται με φυτικά στοιχεία, επομένως δεν πρέπει να ονομάζεται κρέας. Αλλά όπως γνωρίζουμε, οι καθολικοί δάσκαλοι διαθέτουν επίσης τις λέξεις και τα λεξιλόγια, των οποίων ο ορισμός του κρέατος, μέχρι στιγμής, είναι « μυϊκό μέρος του ανθρώπινου και ζωικού σώματος ». Αντίκες που το 2030 θα σβήσει με μεγάλο πλεονέκτημα για όλους.

Περίεργο είναι το βραχυκύκλωμα ορισμένων από αυτούς που απορρίπτουν νομίμως τους ΓΤΟ (Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς) και θεωρούν (με σοβαρούς λόγους) την παραγωγή διαγονιδιακών σπόρων ως επικίνδυνη και τεχνητή· είναι εχθροί των χημικών πρόσθετων και των παρασκευασμάτων με βάση το κρέας ως έχουν. επικίνδυνα και ίσως καρκινογόνα, και αντιτίθενται, όχι χωρίς βάσιμους λόγους, στον τεράστιο υπερπληθυσμό των στάβλων με κρεατοζωάρια. Μερικοί από αυτούς είναι υποστηρικτές του κρέατος από δοκιμαστικούς σωλήνες που προέρχονται από κύτταρα χειραγωγημένα και συνθετικά κλωνοποιημένα σε δεξαμενές αναπαραγωγής, κάτι που από μόνο του είναι αρκετά ύποπτο και ανησυχητικό, αφού δεν ανήκουν σε κανένα ζωντανό ζώο και όμως δεν είναι καν νεκρός ιστός.

Η γάτα του Σρέντινγκερ

Δεν ξέρουμε καλά πότε και πώς πεθαίνει κάθε κύτταρο, αν είναι δυνατόν κάποια να παραμείνουν ζωντανά όταν τρώγονται, δεδομένου ότι η ζωή τους δεν εξαρτάται από έναν κεντρικό οργανισμό, αλλά είναι ανεξάρτητα κύτταρα. Και τι είναι αυτό που δεν είναι ούτε ζωντανό ούτε νεκρό, δηλ. άθικτο, τι είναι; Ίσως ένα ζόμπι ή μια πραγματοποίηση της γάτας του Σρέντινγκερ ( Schroedinger's cat paradox ) της κβαντικής φυσικής, ζωντανή και νεκρή στο κουτί ταυτόχρονα; Γνωρίζουμε ακόμη λιγότερα για τις μεσοπρόθεσμες και μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Ωστόσο, τρέχουμε ολοταχώς προς έναν κόσμο αυτού του τύπου, που καταγράφεται στην Ατζέντα του 2030, που προορίζεται να αλλάξει, μέσω της διατροφής, ένα σημαντικό μέρος του υλικού πολιτισμού και των εθίμων ολόκληρων πληθυσμών.

Η γιγάντια επιχείρηση κοινωνικής μηχανικής επιτυγχάνει έναν διπλό ολιγαρχικό στόχο: αλλάζει τις πολιτισμικές συνήθειες και τον τρόπο ζωής των μαζών και στο μεταξύ καταστρέφει έναν τεράστιο οικονομικό ιστό, μια αλυσίδα που αποτελείται από κτηνοτρόφους, προμηθευτές, διανομείς, εμπόρους, μεταφορείς και μεσάζοντες. Η αντικατάσταση εξελίσσεται με τη μορφή γιγαντιαίων ψηφιακών πλατφορμών όπου τα πάντα αγοράζονται και πωλούνται υπό καθεστώς ιδιωτικού μονοπωλίου. Η γλώσσα μας μπορεί να μην είναι πολύ ακριβής από επιστημονική άποψη, αλλά θα φάγατε εύκολα μια τεχνητή κοτολέτα φτιαγμένη από κλώνους από κύτταρο (ζώο, φυτικό ή χημικά συνθετικό) αν, με σύνεση, δεν τολμούσατε να καταπιείτε ένα σάντουιτς με σιτάρι που καλλιεργείται με τέτοιο τρόπο φυσικό, αλλά στους σπόρους ποιανού έχουν εισαχθεί τεχνητά γονίδια;

Στην κοινή γλώσσα, αυτό που είναι μπερδεμένο, αβέβαιο και δεν ξέρουμε τίποτα δεν είναι ούτε πουλί ούτε ψάρι. Μέχρι στιγμής, η διαδικασία παρασκευής -δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε άλλη γλώσσα- αυτής της πρωτεϊνικής τροφής που αποτελείται από κύτταρα που προέρχονται από ιστούς που προέρχονται από ζωντανά ζώα, που αναπαράγονται σε σημείο εξάντλησης ή από λαχανικά, στερούνται πολλές βασικές διατροφικές αρχές, σε αντίθεση με το κρέας που υπάρχει σήμερα. σε ζωντανούς πολυκύτταρους οργανισμούς. Τουλάχιστον αυτό λένε πολλοί. Οι κίνδυνοι δεν μπορούν να αγνοηθούν μόνο και μόνο επειδή οι υποστηρικτές - και οι δικαιούχοι - των τεχνολογιών τεχνητών τροφίμων είναι πολύ ισχυροί πολυδισεκατομμυριούχοι.

Στόχος Ατζέντα 2030

Καθώς γράφουμε, οι πειραματισμοί συνεχίζονται και η τυφλή και παθιασμένη υπεράσπιση της Ατζέντα 2030 εξαπλώνεται στον
κυρίαρχο τύπο , ο οποίος από πολλές απόψεις συγκεντρώνει σε ένα ενιαίο έγγραφο -έχει αφαιρεθεί από τη λαϊκή κρίση και επιβλήθηκε στις κυβερνήσεις - όλους τους εφιάλτες που έφερε στο φως η δυστοπική λογοτεχνία, από τον Όργουελ στον Χάξλεϋ. Αν μας πουν ότι για να σώσουμε τον πλανήτη πρέπει να σταματήσουμε να τρώμε φυσικό κρέας γιατί η γεωργία βλάπτει τη Γη (σίγουρα λιγότερο από πολλές άλλες βιομηχανικές και εξορυκτικές δραστηριότητες) ίσως θα έπρεπε να αρχίσουμε να αναρωτιόμαστε αν τρώμε κλώνους, τεχνητά ζόμπι, που κατασκευάζονται με αντιφυσικό τρόπο είναι πραγματικά οτι καλύτερο για εμάς.

Ο κυρίαρχος τύπος θεωρεί την τεχνητή τροφή « τη σωτηρία του πλανήτη ». Ποιος θα μας σώσει από τους σωτήρες, τον Mister Hydes που μεταμφιέζεται σε ευεργέτη της ανθρωπότητας που κάθεται σε ένα βουνό δισεκατομμυρίων;

Ρομπέρτο ​​Πεκιόλι


ΚΡΕΑΤΟΜΗΧΑΝΕΣ  ΟΙ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ. ΜΕ ΦΑΝΕΡΗ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΤΡΥΦΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΡΕΑΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ, Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΣΕ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ  ΕΠΙΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ, ΣΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ. ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΘΕ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ  ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΤΙΣΤΟΛΟΓΙΑ, Ή ΑΛΛΩΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΛΟΓΙΑ. ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΥΛΙΣΜΟ.
ΜΕΤΑΚΡΕΑΤΙΚΗ, ΜΕΤΑΠΑΤΕΡΙΚΗ, ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΚΗ, ΜΕΤΑ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ, ΜΕΤΑΦΥΛΙΚΗ. 
ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ ΕΩΣΦΟΡΟΣ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ. ΤΟ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΔΙΠΛΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: