Πέμπτη 11 Απριλίου 2024

Εν όψει του μεγάλου ΜΠΑΜ φεύγουν οι δυτικοί διπλωμάτες από Ισραήλ, η Ρωσία αποτρέπει πολίτες της να πάνε σε Ισραήλ, Παλαιστίνη, Λίβανο και οι ΗΠΑ στέλνουν στρατηγό να συντονίσει άμυνα Ισραήλ κατά Ιράν! ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ 0.

 

Φεύγουν οι δυτικοί διπλωμάτες από Ισραήλ καθώς η ιρανική επίθεση μοιάζει αναπόφευκτη. Η Jerusalem Post σημειώνει πως Διπλωματικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ, της Γαλλίας και της Βρετανίας εκκενώθηκαν απόψε από το Ισραήλ..

Το Ιράν απέρριψε τη διαμεσολάβηση Τουρκίας για αποκλιμάκωση.. No fly zone επιβλήθηκε πάνω από Τεχεράνη με πρόφαση στρατιωτικών ασκήσεων..

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία με την οποία συνιστά την αποφυγή ταξιδιών στο Ισραήλ, τον Λίβανο και την Παλαιστίνη αναφέρει το Sputnik εν όψει της κλιμακούμενης ανάφλεξης.

Το Πεντάγωνο στέλνει τον στρατηγό Erik Kurilla διοικητή της CENTCOM στο Ισραήλ για να συντονίσει την άμυνα και την απάντηση σε μια πιθανή ιρανική επίθεση στο Ισραήλ. Οι ΗΠΑ τώρα διαμηνύουν πως θα χτυπήσουν κι αυτές το Ιράν αν επιτεθεί στο Ισραήλ.

Σύμφωνα με Ισραηλινούς αξιωματούχους που επικαλείται το Axios, το Ισραήλ προετοιμάζεται για μια πιθανή άνευ προηγουμένου άμεση επίθεση από το Ιράν, με πυραύλους και drones.

Όλες οι πλευρές δείχνουν πως οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στο σημείο 0.


dimpenews.com

8 σχόλια:

π.θεωνάς κουμγιουτζίδης είπε...

Μαλακίας το ανάγνωσμα ...έλεος !

amethystos είπε...

Σέ ελεούμε!!

Ανώνυμος είπε...

Πσυχραιμίαααα! ΔΕΝ χρειάζεται να πέσουν πυρηνικά. Οι κατα κόβιντ εμβολιασμοί θα φέρουν το Ποθούμενο αποτέλεσμα!

amethystos είπε...

Σέ ελεούμε καί σένα.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ πολύ για το έλεος. Με συγκινείτε!

amethystos είπε...

Kαλωσύνη μας.

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ όσο αναπνέει ο άνθρωπος δεν είναι αργά έστω και για στοιχειώδη καλωσύνη!

amethystos είπε...

Στό Γολγοθά ο ένας χάθηκε αμετανόητος.