Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Τάκερ Κάρλσον: ''Η κυβέρνηση Ζελένσκι ασχολείται με το να φυλακίζει ιερείς''

taker

Ο διάσημος Αμερικανός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Τάκερ Κάρλσον στην τηλεοπτική εκπομπή του στο Χ (πρώην Twitter) στις 9 Απριλίου 2024 για άλλη μια φορά αποδοκίμασε τις διώξεις κατά της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας: «Οι Αρχές των ΗΠΑ παρέδωσαν στην ουκρανική κυβέρνηση πολύ περισσότερο από 100 δις δολάρια. Και τι έγινε; Τί έπραξε αυτή η κυβέρνηση; Απαγόρευσε μια ολόκληρη χριστιανική ομολογία», δήλωσε ο δημοσιογράφος εννοώντας το νομοσχέδιο για την έμπρακτη απαγόρευση της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, που εξετάζεται αυτή τη στιγμή από το ουκρανικό κοινοβούλιο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, «η κυβέρνηση του Ζελένσκι ασχολείται με το ότι φυλακίζει τους Ορθοδόξους ιερείς και μοναχές καθώς και στέλνει στρατό για να επιτεθεί στους ναούς».

Τέλος, ο Αμερικανός δημοσιογράφος εξέφρασε την οργή του με τους Χριστιανούς πνευματικούς Ηγέτες, που σιωπούν με τις ενέργειες των Ουκρανικών Αρχών.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ Η ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΔΗΛ. ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΑΝ ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ. ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΜΑΧΟΙ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΩΝ ΤΩΝ ΑΙΩΝΙΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ. Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Ο ΠΑΠΙΣΜΟΣ. ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΙΚΑΛΙΣΜΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: