Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Πραγματιστής ο Πούτιν | Ιωάννης Μάζης (2-3-2022)


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

'' Η Δύση πρέπει να καταλάβει ότι, για τη Ρωσία, η Ουκρανία δεν μπορεί ποτέ να είναι απλώς μια ξένη χώρα. Η ρωσική ιστορία ξεκίνησε σε αυτό που ονομαζόταν Κιέβο-Ρωσ. Η ρωσική θρησκεία διαδόθηκε από εκεί. Η Ουκρανία ήταν μέρος της Ρωσίας για αιώνες και οι ιστορίες τους ήταν αλληλένδετες πριν από τότε. Μερικές από τις πιο σημαντικές μάχες για τη ρωσική ελευθερία, ξεκινώντας με τη Μάχη της Πολτάβα το 1709, έγιναν σε ουκρανικό έδαφος. Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας -το μέσο προβολής ισχύος της Ρωσίας στη Μεσόγειο- βασίζεται με μακροχρόνια μίσθωση στη Σεβαστούπολη, στην Κριμαία. Ακόμη και διάσημοι αντιφρονούντες όπως ο Αλεξάντερ Σολζενίτσιν και ο Γιόζεφ Μπρότσκυ επέμειναν ότι η Ουκρανία ήταν αναπόσπαστο μέρος της ρωσικής ιστορίας. Η Ουκρανία δεν πρέπει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.''
Αυτά έγραφε ο Κίσινγκερ το 2014 . Δηλαδή, σήμερα η αλητεία έχει φθάσει σε τέτοια επίπεδα ώστε ο Κίσινγκερ να φαντάζει αγγελούδι!

χαλαρωσε είπε...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ. ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΟΓΩ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. Η ΡΩΣΣΙΑ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΨΙΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΠΛΙΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΜΕ ΤΟΚΟ. ΟΙ ΣΑΤΑΝΟΔΥΣΗ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΣ Ο ΛΕΓΟΜΕΝΟΣ ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΑΙΜΟΝΟΚΡΑΤΕΙΤΑΙ. ΠΡΟΤΙΜΗΤΕΟΣ ΕΝΑ ΕΝΤΙΜΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΟΥΣΤΟΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ...Ο ΠΡΑΚΤΟΡΟΚΑΛΟΓΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.... ΜΕ ΒΡΩΜΟΕΝΕΣΕΙΣ, ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΤΙΚΗ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΖΩΗΣ. ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ: ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΑΝ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΤΙΜΗΤΕΟΣ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΩΣ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ. ΟΙ ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΑΚΕΛΙΟ. ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ. Ή ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΧΑΜΑΙΤΥΠΙΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΑΔΥΝΑΤΟ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, Ή ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ, ΜΕ ΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΣΚΟΛΟ, Ή ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΤΑΝ ΔΕΗΣΕΙ. ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΣΩΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΥΘΙΣΤΟΥΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΒΥΘΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΕ αμεθυστο ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ.

χαλαρωσε είπε...

https://armagedon2020.blogspot.com/2022/03/blog-post.html

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ