Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Πώς φτάσαμε στον πόλεμο της Ουκρανίας. Το Τέταρτο Ράιχ της Δύσης με τους παρακρατικούς του υπηρέτες.

O Ιταλός δημοσιογράφος Φράνκο Φρακάσι μιλά στο δίκτυο Βyoblu24.com για το βιβλίο του με τίτλο «το Τέταρτο Ράιχ» και περιγράφει το πώς οι μυστικές υπηρεσίες της Δύσης οδήγησαν τους νεοναζί στην κατάληψη της εξουσίας στις χώρες του Ανατολικού μπλοκ.

Σημείωση ιστολογίου: Ο Φράνκο Φρακάσι σωστά παραθέτει τα δεδομένα, αλλά καταλήγει σε λάθος συμπεράσματα που βολεύουν σε κάποιον βαθμό τους πραγματικούς οργανωτές των παρακρατικών. Οι παρακρατικοί αυτοί δεν κινούνται αυτοδυνάμως. Είναι το εργαλείο των παραστρατιωτικών είτε των παρακρατικών εγκλημάτων. Το εργαλείο αυτό το κατασκεύασε, το οργάνωσε, το χρηματοδότησε, το όπλισε, το ενθάρρυνε και το άφησε να δρα ατιμώρητα το Δυτικό κατεστημένο εδώ και δεκαετίες, με συνειδητό σκοπό να πετύχει συγκεκριμένα πολιτικά αποτελέσματα. Όπως έκανε και σε άλλες χώρες. Συνεπώς ο αρχικός πυρήνας των ιστορικών ναζιστών δεν απετέλεσε την ιδεολογική πολιτική δύναμη που έδωσε ισχύ σε αυτές τις ομάδες όσο και αν αυτό φαίνεται οξύμωρο. Απετέλεσε το κέλυφος, το σχήμα που μορφοποίησε και προσέφερε το πολιτικό ύφος και το ιδεολογικό προσωπείο, όπως ακριβώς έγινε και στην Ελλάδα με τις αντίστοιχες πολιτικές δυνάμεις. Το να στρέψουμε την προσοχή μας στην υπαιτιότητα του νεοναζισμού, θολώνει τα νερά σε όφελος των πραγματικών ενόχων.

Αν οι δυνάμεις που είναι οι πραγματικοί υπαίτιοι, άλλαζαν τους σχεδιασμούς τους και αποφάσιζαν ότι δεν τους χρειάζονται άλλο και πρέπει να τους ξεφορτωθούν, τότε όλες αυτές οι ορδές των μισθοφόρων, (πολλοί από τους οποίους ασφαλώς εκτός από μισθοφόροι δολοφόνοι είναι και χρήσιμοι ηλίθιοι, παραπλανημένοι και αποβλακωμένοι γενίτσαροι χουλιγκανικού επιπέδου), θα διαλυόντουσαν, θα απαξιωνόντουσαν, θα άλλαζαν επάγγελμα, θα κατέληγαν στην φυλακή ή θα δολοφονούνταν όσοι ήξεραν πολλά, και όλα αυτά με συνοπτικές διαδικασίες. Τα ίδια ισχύουν και για τους κάθε είδους τρομοκράτες, που στην πραγματικότητα είναι άμεσα ή έμμεσα παρακρατικά όργανα.

Συνεπώς δεν πρέπει να στρέφουμε τον προβολέα πουθενά αλλού πέραν των εγκληματικών ελίτ της Δύσης που έχουν βεβαίως παγκόσμια δύναμη. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Αυτές οι ελίτ είναι μεν της Δύσης αλλά είναι εναντίον πρωτίστως των λαών της Δύσης, διότι δεν έχουν οργανική σχέση με την Δύση.

Οι μάσκες πέφτουν: Πώς φτάσαμε στον πόλεμο της Ουκρανίας. Το Τέταρτο Ράιχ της Δύσης με τους παρακρατικούς του υπηρέτες. (oimaskespeftoun.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: