Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Οι Straussians επιδιώκουν να μετατρέψουν τη σύγκρουση στην Ουκρανία σε θρησκευτικό πόλεμο

Στο περιθώριο της συνόδου κορυφής Κίνας-ΗΠΑ στη Ρώμη στις 15 Μαρτίου 2022, οι Ηνωμένες Πολιτείες άσκησαν μεγάλη πίεση στην Αγία Έδρα, στην πρόθεσή τους να μετατρέψουν τη σύγκρουση στην Ουκρανία σε θρησκευτικό πόλεμο.
Σε συνεργασία με τον Bernard Lewis, υπό τη διοίκηση του George Bush Sr., οι Straussians [1] είχαν ονειρευτεί να κινητοποιήσουν μουσουλμάνους εναντίον της Ρωσίας. Αυτή η σκόπιμη στρατηγική υιοθετήθηκε αργότερα από τον βοηθό του Lewis, Samuel Huntington, ο οποίος την προώθησε ως ένα αναπόφευκτο σενάριο: τη σύγκρουση των πολιτισμών.

Ωστόσο, αυτή η στρατηγική που εφαρμόστηκε στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, στη συνέχεια στην Τσετσενία, είναι αναποτελεσματική στην Ουκρανία, όπου και τα δύο στρατόπεδα είναι χριστιανικά. Οι Straussians, λοιπόν, θέλουν να φουντώσουν τις φλόγες του διαχωρισμού Καθολικών/Ορθοδόξων. Για το σκοπό αυτό, σκοπεύουν να αναβιώσουν τη θεολογία που αναπτύχθηκε από τα οράματα της Φατίμα.

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του τριάντα και του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, ο αντισλαβικός και αντισημίτης «εθνικιστής» Στέπαν Μπαντέρα ήταν Ουνίτης, δηλαδή Ελληνοκαθολικός, ο οποίος τελούσε μια Ορθόδοξη ιεροτελεστία ενώ ήταν συνδεδεμένος με τη Ρώμη.

Πριν από τρία χρόνια, οι Στράουσι διέλυσαν την Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία δημιουργώντας την Ουκρανική Ορθόδοξη Αυτοκέφαλη Εκκλησία, που δεν αναγνωρίζεται από τον Πατριάρχη Μόσχας, αλλά από αυτήν της Κωνσταντινούπολης [2] .

Το 1917, κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου και αμέσως μετά τη Ρωσική Επανάσταση, τρεις Πορτογάλοι μέντιουμ ισχυρίστηκαν ότι είχαν λάβει ένα μήνυμα από την Παναγία, που έλεγε
Έχετε δει την κόλαση όπου πηγαίνουν οι ψυχές των φτωχών αμαρτωλών. Για να τις σώσει, ο Θεός θέλει να καθιερώσει στον κόσμο την αφοσίωση στην Άμωμη Καρδιά Μου. (...) Ο πόλεμος πρόκειται να τελειώσει, αλλά αν οι άνθρωποι δεν σταματήσουν να προσβάλλουν τον Θεό, ένας χειρότερος πόλεμος θα ξεσπάσει κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Πίου XI. Όταν βλέπετε μια νύχτα φωτισμένη από ένα άγνωστο φως, να ξέρετε ότι αυτό είναι το μεγάλο σημάδι που σας έδωσε ο Θεός ότι πρόκειται να τιμωρήσει τον κόσμο για τα εγκλήματά του, μέσω πολέμου, πείνας και διώξεων κατά της Εκκλησίας και κατά του Αγίου Πατέρα. Για να το αποτρέψω αυτό, θα έρθω να ζητήσω την αφιέρωση της Ρωσίας στην Άμωμη Καρδιά Μου και την Κοινωνία της Επανόρθωσης τα Πρώτα Σάββατα. Αν ληφθούν υπόψη τα αιτήματά μου, η Ρωσία θα προσηλυτιστεί και θα υπάρξει ειρήνη, εάν όχι, θα διαδώσει τα λάθη της σε όλο τον κόσμο, προκαλώντας πολέμους και διώξεις κατά της Εκκλησίας. Οι καλοί θα μαρτυρηθούν, ο Άγιος Πατέρας θα έχει πολλά να υποφέρει, διάφορα έθνη θα εκμηδενιστούν. Στο τέλος, η αμόλυντη καρδιά Μου θα θριαμβεύσει, ο Άγιος Πατέρας θα μου αφιερώσει τη Ρωσία και θα μεταστραφεί, και μια περίοδος ειρήνης θα δοθεί στον κόσμο.»

Στις 24 Μαρτίου 2022, ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν θα ταξιδέψει στην Ευρώπη για να προεδρεύσει μιας ειδικής συνόδου κορυφής των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας.

Την επόμενη μέρα, 25 Μαρτίου στις 5 μ.μ. (12 μ.μ. ώρα Ουάσιγκτον, 6 μ.μ. ώρα Κιέβου, 7 μ.μ. ώρα Μόσχας), ο Πάπας Φραγκίσκος θα αφιερώσει την Ουκρανία και τη Ρωσία στην Άμωμη Καρδιά της Μαρίας, σύμφωνα με τις επιθυμίες των μέντιουμ της Φατίμα... Ως εκ τούτου, η Ρωσία θα απεικονιστεί ως ο ταραχοποιός. Ο αγώνας εναντίον της θα γίνει ιερό καθήκον όλων των Καθολικών.

Οι πιστοί που συμμετέχουν σε θρησκευτικούς πολέμους χάνουν κάθε ικανότητα σκέψης και δείχνουν απαράμιλλη αποφασιστικότητα και σκληρότητα. Για είκοσι χρόνια, ο μουσουλμανικός κόσμος πληρώνει το τίμημα. Ο χριστιανικός κόσμος ετοιμάζεται να ακολουθήσει το παράδειγμά του.

 1 ]  « Η Ρωσία κηρύσσει τον πόλεμο στους Στράους », από τον Thierry Meyssan, Voltaire Network , 5 Μαρτίου 2022.

[ 2 ]  « Η Ουάσιγκτον έτοιμη να ανατινάξει την Ορθόδοξη Εκκλησία », Μετάφραση Anoosha Boralessa, Voltaire Network , 28 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια: