Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

ΤΟ ΦΥΛΟ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ του Roberto PECCHIOLI


Όλο και πιο συχνά νομίζουμε ότι ζούμε σε έναν εφιάλτη, ένα φρικτό όνειρο από το οποίο αργά ή γρήγορα θα ξυπνήσουμε απαλλαγμένοι από την αγωνία. Αλλά όχι: όλα είναι αλήθεια και πρέπει να πιούμε το πικρό φλιτζάνι μέχρι τον πάτο, παραμένοντας όρθιοι ανάμεσα στα συντρίμμια του κόσμου που ήταν δικός μας. Λέγεται ότι στο Βυζάντιο - τη δεύτερη Ρώμη - αναίμακτοι διανοούμενοι συζητούσαν για το φύλο των αγγέλων, ενώ ο σουλτάνος ​​κατακτούσε την πόλη. Τά γιαταγάνια τελείωσαν τη συζήτηση. Ο Τιτανικός βυθίστηκε με το φορτίο πομπωδών αστών υπό τον ήχο της ορχήστρας. Σήμερα συζητάμε το φύλο των δαιμόνων και το ερώτημα είναι πολύ πιο συγκεκριμένο από το βυζαντινό. Ενώ η διαμάχη ξεσπά στην Ιταλία για το νοσοκομείο Careggi της Φλωρεντίας, η αιχμή του δόρατος της αλλαγής φύλου για ανηλίκους - ένα εργοστάσιο για τρανς παιδιά - στην Αγγλία (deo gratias) κλείνει το φρικτό πείραμα των κλινικών Tavistock που ειδικεύονται σε τρομερές φαρμακευτικές και χειρουργικές θεραπείες. διακοπή της σεξουαλικής ανάπτυξης ανηλίκων. Αλλού, ειδικά στη Βόρεια Αμερική, καταστροφικές θεραπείες αυτού του τύπου εμποδίζουν τη φυσική ανάπτυξη χιλιάδων άτυχων παιδιών. Μερικοί είναι παιδιά υποστηρικτών των πιο περίεργων σεξουαλικών θεωριών. Οι αμαρτίες των πατέρων πέφτουν στα παιδιά.

Η αποδόμηση του ανθρώπου μέχρι την πιο οικεία του ταυτότητα είναι ο στόχος μιας εγκληματικής ιδεολογίας που χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τα μεγάλα κέντρα ισχύος. Το ψυχολογικό, ηθικό και βιολογικό βραχυκύκλωμα της σεξουαλικής αποδόμησης είναι τρομακτικό. Όταν φτάνει σε ανηλίκους είναι στοιχείο κοινωνικής αποσύνθεσης που ξεκινά από ατομική σύγχυση. Κάποτε θα πρέπει να λογοδοτήσουν για αυτό χρηματοδότες, εκτελεστές και υποστηρικτές. Κάθε πολιτισμός στο τελικό του στάδιο επιλέγει τη δική του μέθοδο για να αυτοκτονήσει: ο δικός μας πεθαίνει σε φρικτούς σπασμούς, αρνούμενος κάθε αλήθεια και στοιχεία, καταστρέφοντας την ύπαρξη πολλών από τα παιδιά του. Ο Charles Baudelaire - που γνώριζε για τους δαίμονες από άμεση εμπειρία - είχε δίκιο όταν δήλωσε ότι η πονηριά του διαβόλου είναι να μας κάνει να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει. Ο συγγραφέας είναι επιφυλακτικός με τις εσωτερικές εξηγήσεις και τίς φυγές στο παράλογο, αλλά έχει καταλήξει να σκέφτεται σοβαρά μια προφυσική μήτρα(δαιμονική) για τις χειρότερες εκκεντρικές υπερβολές αυτής τής μπάσταρδης εποχής.

Ανθρώπινη σεξουαλικότητα – ξεκινώντας από την παιδική ηλικία! - είναι η προνομιακή περιοχή ενός γνωστικού πολέμου ενάντια στο ανθρώπινο πρόσωπο που διεξάγεται από πολύ ισχυρές δυνάμεις. Οι κλινικές για την αλλαγή του φύλου των παιδιών και των νέων - μια αποκρουστική βιομηχανία με τεράστια οικονομικά συμφέροντα - είναι ένα από τα μέρη όπου τα πειράματα και οι ακρωτηριασμοί της αυριανής γενιάς εφαρμόζονται σε σώματα ακόμη σχηματιζόμενα στο όνομα μιας παρεκκλίνουσας ιδεολογίας, ίσως της χειρότερης μεταξύ των αντιπολιτευόμενων -ανθρώπινες αποκλίσεις που ακολουθούμε. Πολλοί γεννιούνται «σε λάθος σώμα», δηλώνει αυτή η ιδεολογία που αναθέτει στον εαυτό της το καθήκον να ανακτήσει την «αυθεντικότητα του Εγώ» που είναι φυλακισμένο από τη φύση μέσω της φαρμακολογίας, της χειρουργικής, της διάχυσης «ρευστών» συμπεριφορικών, σεξουαλικών και υπαρξιακών μοντέλων.[ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΛΑΤΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ] Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, οι αμφιβολίες για τη σεξουαλική ταυτότητα ξεπερνιούνται μεταξύ της εφηβείας και της ωριμότητος, αλλά η ιδεολογία - σε συνδυασμό με οικονομικά και κυριαρχικά συμφέροντα - δεν ακούει κανένα λόγο.

Δεν έχουν χαθεί όλα, ευτυχώς. Η πιο έγκριτη εφημερίδα στον αγγλοσαξονικό κόσμο, οι Times, γράφει σχετικά με τις κλινικές Tavistock & Portman (παράρτημα του Ινστιτούτου Tavistock που πραγματοποίησε πειράματα για τη λεγόμενη «πλύση εγκεφάλου»): «η ζημιά που προκαλείται είναι ανυπολόγιστη. Κανείς δεν γνωρίζει πόσα χρόνια ιδεολογικού δόγματος, ανεπαρκούς θεραπείας και υπαίτιας αποτυχίας αξιολόγησης της ψυχικής ευημερίας των παιδιών που νοσηλεύονται από την κλινική Tavistock έχουν βλάψει χιλιάδες ανθρώπους που παραπέμπονται στην Υπηρεσία Ανάπτυξης Ταυτότητας Φύλου (GIDS). Η ονομασία αυτού του ιδρύματος είναι αρκετή για να αποκαλύψει τη διεστραμμένη φύση της όλης επιχείρησης, την ιδεολογία του δαιμονικού φύλου που εφαρμόζεται στα παιδιά.

Η ανθρωπιά χωρίς κέντρο και χωρίς ταυτότητα είναι ο στόχος των ολιγαρχιών. Οργανισμοί όπως το GIDS είναι ο κοσμικός βραχίονας, που υποστηρίζεται από τεράστια χρηματοδότηση από μεγάλες ΜΚΟ και ιδρύματα δισεκατομμυριούχων. Στο χαμηλότερο επίπεδο, λειτουργεί το δίκτυο των πλούσιων οργανώσεων υπέρ των LGBTQI+, συμπεριλαμβανομένων των πολύ ισχυρών Stonewall και Mermaids. Ένας από τους στόχους είναι να δηλητηριασθεί η συζήτηση σε σημείο να την αποτρέψουμε, χρησιμοποιώντας τη συνενοχή των μεγάλων μέσων ενημέρωσης και του πολιτιστικού περιβάλλοντος. Πάρα πολλά ακόμη και για ένα φιλελεύθερο όργανο όπως ο Guardian. Η κριτική αφήνει το στίγμα της, σχετικά με την έλλειψη «αριστερών» αντιρρήσεων στη συμπεριφορά -ενίοτε φρικαλεότητες- της τρανσέξουαλ ιδεολογίας. «Νομίζουν ότι αυτό έχει να κάνει με το να είσαι φιλελεύθερος. Κάνουν τους ανθρώπους να φοβούνται να ακούσουν μια άλλη άποψη. Ο φόβος της αναφοράς ως τρανσφοβικού κυριαρχεί πάνω σε όλα». Η δειλία μπροστά στο κακό μας κάνει συνένοχους. Δεν θέλουμε να είμαστε, ακόμα κι αν το γράψιμο αυτών των γραμμών συνεπάγεται πόνο. Θα θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τη γλώσσα που αξίζουν οι δαίμονες, αλλά δεν μπορούμε: είναι πολύ δυνατοί, έχουμε μόνο τη συνείδησή μας.

Το όπλο του ηθικού εκβιασμού αφορά πρωτίστως τους γονείς των παιδιών που αποτελούν αντικείμενο της «θεραπείας».
Είναι καλύτερο να έχεις έναν νεκρό γιο ή μια ζωντανή κόρη; είναι ένα από τα συνθήματα του Doctors Strangelove για την αλλαγή φύλου. Η αλήθεια είναι το αντίθετο: το ποσοστό αυτοκτονιών μεταξύ των νέων που υποβάλλονται σε θεραπείες για υποτιθέμενη δυσφορία φύλου είναι διπλάσιο από το μέσο όρο. Ο νέος Φρανκενστάιν σκάβει τη σάρκα για να αποσπάσει τον «αυθεντικό Εαυτό» ξεκινώντας από το σεξ. Οι νόμοι πρέπει να υποστηρίζουν την έρευνα και να άρουν τα εμπόδια. Στον Καναδά, ένα άτομο που αυτοπροσδιορίζεται ως «μη δυαδικό» ζήτησε από το κράτος να χρηματοδοτήσει μια χειρουργική επέμβαση που λύνει το αίσθημα του ανήκειν και στα δύο φύλα ενώ το σώμα έχει ανδρικά όργανα. Η διαδικασία περιλαμβάνει τη δημιουργία κόλπου διατηρώντας παράλληλα τη λειτουργία του πέους. Το θαύμα όσων διαβάζουν είναι το ίδιο με αυτό που γράφουν, αλλά αύριο θα μπορούσε να γίνει ένα «δικαίωμα» πληρωμένο με τους φόρους μας. Ο ασθενής δηλώνει ότι δεν ταυτίζεται με ένα μόνο φύλο και ως εκ τούτου θεωρεί μεροληπτικό το να υποβληθεί σε κολποπλαστική -μια επέμβαση που αποτελεί μέρος του «κανονικού»- καθώς περιλαμβάνει την αφαίρεση του πέους. Ζητούμε συγγνώμη για την ωμότητα της γλώσσας αλλά δεν ξέρουμε πώς να εκφραστούμε διαφορετικά.

Οι παρεμβάσεις που βασίζονται στις πιο περίεργες επιθυμίες γίνονται ρουτίνα. Η World Professional Association for Transgender Health (WPATH), ένας οργανισμός για την τρανσέξουαλ ιατρική, έχει πληγεί από την αποκάλυψη εκατοντάδων εσωτερικών ανακοινώσεων που δείχνουν πώς οι γιατροί βασίζουν τις παρεμβάσεις τους, ακόμη και αυτές που γίνονται σε αγόρια και κορίτσια στην εφηβεία, σε μιά μυθοπλασία που παράγεται από LGBT θεωρητικούς. Δηλαδή, δεν σέβονται τα πρότυπα της ιατρικής έρευνας, ούτε πραγματοποιούν διαφανείς αξιολογήσεις των αποτελεσμάτων. Η χειρουργική προσφορά είναι εντυπωσιακή. Ορχεκτομή είναι η αφαίρεση των όρχεων. Οσχεκτομή είναι η αφαίρεση του οσχέου σάκου. Πηνεκτομή είναι η αφαίρεση του πέους που πραγματοποιείται σε μη δυαδικά άτομα που επιθυμούν να μην έχουν πλέον πέος και δεν σκοπεύουν να συνεχίσουν με τη θηλυκοποίηση των γεννητικών οργάνων. Η ακύρωση είναι η διαδικασία για κάποιον που επιθυμεί να γίνει ευνούχος. Υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές, οι χειρουργοί είναι διαθέσιμοι για να ικανοποιήσουν οποιοδήποτε αίτημα.

Τα πρωτόκολλα αναγνωρίζουν ότι είναι μη δυαδικά άτομα που «εκπαιδεύουν γιατρούς» που παρέχουν υπηρεσίες. Οι διαδικασίες επινοούνται κατόπιν ζήτησης που βασίζονται στη ρευστή αυτοαντίληψη των ολοένα καινούργιων ταυτοτήτων. Προσφορά – η αγορά είναι το μέτρο όλων των πραγμάτων! - ικανοποιεί τις επιθυμίες μορφών άγνωστων σε εμάς, φύλο-κενό, ημι-αγόρια, πανγκέντερ. Μια τάση της μόδας είναι η χειρουργική επέμβαση "Barbie shake", η οποία περιλαμβάνει τον ακρωτηριασμό των γεννητικών οργάνων για να επιτευχθεί μια κούκλα με επίπεδη πρόσοψη, διατηρώντας μόνο τα ανοίγματα της ουρήθρας και του πρωκτού. Υπάρχουν εξατομικευμένες παρεμβάσεις για όλους: καμία «επιθυμία» που συγκεντρώνεται κάτω από την ομπρέλα της διαφορετικότητας των φύλων δεν θεωρείται ψυχολογικό πρόβλημα.

Ένας χειρουργός εξήγησε ότι ο στόχος είναι να βοηθηθούν οι ασθενείς να επιτύχουν τους «σωματικούς στόχους» τους ώστε να μπορούν να αυτοπραγματοποιούνται «όπως είναι εσωτερικά». Οι γιατροί (μάγοι;) είναι «διευκολυντές του μονοπατιού για την επίτευξη του αληθινού εαυτού που κρύβεται σε λάθος σώματα». Ένα κέντρο του Τεξας έχει πραγματοποιήσει εκατοντάδες «αντισυμβατικές» επεμβάσεις στα γεννητικά όργανα που καυχιέται ότι έχει ικανοποιήσει οποιοδήποτε αίτημα «πελάτη». Οι παρεμβάσεις επικρίνονται από ιατρικές ομάδες, αλλά ομάδες LGBTQ λένε ότι ωφελούν την ψυχική υγεία των ασθενών. Οι περιπτώσεις αντικατοπτρίζουν μια αυξανόμενη ζήτηση για εξατομικευμένη χειρουργική επέμβαση με βάση αυτό που ένα άτομο αντιλαμβάνεται ως «αυθεντικό εαυτό». Η αγορά δεν έχει όρια. Ο ιστότοπος μιας κλινικής αναφέρει ότι «το να λάβετε την απόφαση να επιβεβαιώσετε την ταυτότητα φύλου σας μέσω χειρουργικής επέμβασης είναι μια σημαντική απόφαση που αλλάζει τη ζωή. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το σώμα στο οποίο πάντα νιώθατε ότι ανήκετε. Εκτός από τη φροντίδα των χειρουργικών σας αναγκών, θα χαρούμε να φροντίσουμε και τα αιτήματά σας ομορφιάς, όπως μπότοξ, fillers και άλλα καλλυντικά εργαλεία».

Η φαρμακοβιομηχανία προωθεί την αναζήτηση του «αληθινού εαυτού», την ιδέα ότι πρέπει να τροποποιήσουμε το λάθος σώμα για να διατηρήσουμε την ψυχική υγεία. «Είναι η ώρα σου. Σου αξίζει να νιώσεις ξανά σαν τον εαυτό σου. Λάβετε δωρεάν συμβουλή, εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας και συνεχή φροντίδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.» Το μάρκετινγκ απευθύνεται κυρίως σε άτομα που θεωρούν τους εαυτούς τους τρανς. Οι τερατώδεις παρεμβάσεις επιτυγχάνουν ό,τι ζητήσει ο πελάτης. ο «αληθινός εαυτός» επιβεβαιώνεται έναντι αμοιβής με χειρουργική επέμβαση αλλαγής ταυτότητας. Όλο και περισσότερα τρανς άτομα χρηματοδοτούνται από κλινικές, ινστιτούτα αισθητικής, μάρκες ρούχων, μακιγιάζ και ποτών, εμφανιζόμενα ανάλογα με το φύλο τους. Το κίνημα που οργανώνεται γύρω από τα δικαιώματα των τρανς ανθρώπων έχει γίνει ένας πραγματικός καταστροφέας σωμάτων και μυαλών.

Το να αισθάνεστε άνετα με το σώμα σας δεν είναι εύκολο, αλλά το να το παθολογείτε για να το επιλύσετε φαρμακολογικά ή χειρουργικά είναι απίστευτα σκληρό. Υπάρχουν εικόνες πτωμάτων που σφαγιάστηκαν μετά από αυτές τις επεμβάσεις. είναι απαραίτητο να ξεπεράσουμε την απώθηση και να ρίξουμε μια ματιά σε αυτό για να κατανοήσουμε τη σφαγή που έγινε στο όνομα ενός ψέματος. Είναι πολύ δύσκολο να καταπολεμήσεις τις ανασφάλειες και τα άγχη, αλλά ο δρόμος της αποδοχής του εαυτού δεν μπορεί να αποφευχθεί στήνοντας το πείραμα του Φρανκενστάιν σε μεγάλη κλίμακα. Κανείς δεν αλλάζει τον εαυτό του βασανίζοντας τη σάρκα του. Η πολιτική χρήση των σεξουαλικών διαταραχών ως μηχανισμού συμβολικού χάους και κοινωνικού ελέγχου είναι πολύ σαφής, με το επιχείρημα ότι η σεξουαλική ταυτότητα μπορεί να κατασκευαστεί και η κοινωνία είναι υποχρεωμένη να την αποδεχθεί. Η ουτοπία της διαφορετικότητας προωθεί την ανάπτυξη της ταυτότητας ως ιδεολογίας και μάρκετινγκ. Πείθουν μια γενιά ότι μια ορδή αδίστακτων χάκερ μπορεί να προσφέρει περηφάνια, ειρήνη και αυτοπραγμάτωση με ένα νυστέρι.

Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να μιλήσουμε για νομιμοποιημένη βία ή καταστροφική ιδεολογία. ασφαλώς σχετικά οικονομικά συμφέροντα και η επιθυμία ενός τρελού Προμηθέα να ξαναφτιάξει την ανθρωπότητα κατ' εικόνα και ομοίωση των δικών του εφιαλτών συγκλίνουν. Ας σκεφτούμε την καταστροφή μιας γενιάς, ειδικά όταν πρόκειται για ανηλίκους. Ο άνθρωπος είναι εκ φύσεως εξερευνητής και τα επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας έχουν θέσει στη διάθεσή του εξαιρετικά εργαλεία. Δυστυχώς, υπόκειται επίσης σε πιέσεις μιας ατελούς φύσης, στην οποία συνδέονται η λογική και η ορμή, το πνεύμα και η σάρκα. Ο Οδυσσέας ήθελε να δώσει φτερά «στην τρελή πτήση» τοποθετώντας τον εαυτό του και τους συντρόφους του «για την ανοιχτή θάλασσα». Αντιστάθηκε στους πειρασμούς της Κίρκης, της μάγισσας, έχοντας τον εαυτό του δεμένο στο κατάρτι του πλοίου που αναχωρούσε. Ήταν άνθρωπος, όχι δαίμονας. Μπορεί το μεταμοντέρνο homunculus χωρισμένο από τον εαυτό του να πει το ίδιο; Ποιος πολιτισμός είναι αυτός που εκμεταλλεύεται και προωθεί τη σχιζοφρένεια των πιο εύθραυστων, των νεότερων, των πιο ανυπεράσπιστων; Θα πρέπει να επικαλεστούμε άλλο σουλτάνο για να κατακτήσουμε το Βυζάντιο και να κλείσουμε το δυτικό άσυλο;


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ:Πολλοί γεννιούνται «σε λάθος σώμα», δηλώνει αυτή η ιδεολογία που αναθέτει στον εαυτό της το καθήκον να ανακτήσει την «αυθεντικότητα του Εγώ» που είναι φυλακισμένο από τη φύση μέσω της φαρμακολογίας, της χειρουργικής, της διάχυσης «ρευστών» συμπεριφορικών, σεξουαλικών και υπαρξιακών μοντέλων.

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΕ:  Δεν είναι το ζήτημα αν η Παναγία έκανε σ… με τον Ιωσήφ που να πάρει!!! Είναι η Παναγία εάν κατάφερε, αν, να ασκήσει αυτό που λέω εγώ το ομοούσιο. Δηλαδή, να πάρει μια τέτοια δέηση υπέρ παντός του κόσμου, υπέρ του γένους παντός, μη παραπέμποντας στον εαυτό του, με μια τρελή αναφορικότητα και μια τρελή ελπίδα, και αυτό να προκαλέσει την ενσάρκωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: