Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

«ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ: Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ» Συντακτική ομάδα Inchiostronero

Η πραγματική είδηση ​​είναι ότι το αμερικανικό mainstream προσπαθεί με κάθε τρόπο να υποβαθμίσει την ιστορία

T RUMP ATTACK :Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ της ΑΜΕΡΙΚΗΣ


Η πραγματική είδηση, η ιστορικά σημαντική, δεν είναι η επίθεση στον Τραμπ, αλλά το γεγονός ότι ολόκληρο το σύστημα πληροφοριών τουλάχιστον στις ΗΠΑ προσπαθεί με κάθε τρόπο να ελαχιστοποιήσει την ιστορία: η Αμερική βρίσκεται στο χείλος της αβύσσου, αλλά ΜΜΕ και μεγάλα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος αντιμετωπίζουν το περιστατικό ως μη γεγονός. Ο Ομπάμα, τον οποίο πολλοί θεωρούν σκιώδη πρόεδρο ή κηδεμόνα του Μπάιντεν εκτός από την αλλαγή πάνας, είπε ότι «κανείς δεν ξέρει τι συνέβη» ενώ στην πραγματικότητα είναι ξεκάθαρο σαν μέρα, ενώ ο Μπάιντεν σε μια απροειδοποίητη ομιλία αρνήθηκε να μιλήσει για την επίθεση και μάλιστα Πριν από λίγες μέρες είπε: « ήρθε η ώρα να βάλουμε τον Τραμπ στο επίκεντρο των αξιοθέατων», όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος των New York Times, Kennet Vogel. Πρέπει πραγματικά να αναρωτηθούμε σε ποιον κόσμο ζούμε γιατί φαίνεται ξεκάθαρο ότι αν δεν θέλετε καν να πείτε τη λέξη επίθεση , η οποία κατά κάποιο τρόπο καθορίζει πολιτικά αυτό το είδος δράσης, σημαίνει ότι έχετε χάσει οποιαδήποτε ηθική αναφορά .

Ο Ντόναλντ Τραμπ στοχοποιήθηκε και μια σφαίρα πέρασε από το κεφάλι του κάτω από τα «μάτια» των καμερών: τι θα έπρεπε να συμβεί για να θεωρηθεί απερίφραστα όλο αυτό ως απόπειρα δολοφονίας; Αυτό είναι πραγματικά παράλληλο με την πλήρη ασέβεια για τη δημοκρατία που είχε ως αποτέλεσμα την ξαφνική άνοδο στις 4 το πρωί στις ψήφους υπέρ του Μπάιντεν το 2020, ένα στατιστικά σχεδόν αδύνατο γεγονός. Ίσως κάποιος στην κοιλιά της βαθιάς εξουσίας να σκέφτηκε ότι αν ο Μπάιντεν είναι πλέον ηττημένος και δεν είναι δυνατόν να τον αντικαταστήσει, η λύση στο πρόβλημα έγκειται στην εξάλειψη του αντιπάλου του.

Ανησυχητικό είναι επίσης το γεγονός ότι ο επικεφαλής επικοινωνίας των Μυστικών Υπηρεσιών, Άντονι Γκουλιέλμι, έχει ήδη δημοσιεύσει την επίσημη θέση του για το γεγονός, η οποία ορίζεται με άκρως υπεκφυγές. Ειδικά επειδή η Μυστική Υπηρεσία έχει επανειλημμένα αρνηθεί να ενισχύσει την παρακολούθηση του πρώην προέδρου καθώς και ενός νέου υποψηφίου για τον Λευκό Οίκο και πράγματι ο αυτόπτης μάρτυρας που αναγνώρισε πρώτος τον δολοφόνο ισχυρίζεται ότι αγνοήθηκε από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών για αρκετά λεπτά. ότι μπόρεσε να πυροβολήσει πέντε έως οκτώ πυροβολισμούς πριν σκοτωθεί κατά τό συμφέρον. Είναι σαφές ότι αυτός είναι ο συνηθισμένος μοναχικός λύκος που υποκινείται και οπλίζεται από ποιος ξέρει ποιον και ποιος χρησιμοποίησε ένα ημιαυτόματο τουφέκι AR 15 που δεν ήταν πολύ ακριβές και χρησιμοποιήθηκε συχνά σε σχολικές σφαγές χάρη στη διάδοσή του. Βλέπουμε την καρδιά του σκότους της Αμερικής σε δράση. Σε κάθε περίπτωση, η δήλωση του Guglielmi υποδηλώνει ότι οι έρευνες θα χαθούν στο λαβύρινθο της γραφειοκρατίας των υπηρεσιών, για εβδομάδες και μήνες, με μοναδικό σκοπό να μην χρειάζεται να προφέρεται η απαγορευμένη λέξη "επίθεση" που θα μπορούσε σαφώς να δώσει ένα επιπλέον πλεονέκτημα. στον Τραμπ και να ανατρέψει όλο το περίφημο δράμα της 6ης Ιανουαρίου 2021 που οργάνωσαν οι υπηρεσίες (τώρα το ξέρουμε) προκειμένου να εξαλειφθεί οριστικά ο άβολος χαρακτήρας, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τον τρόπο λειτουργίας της απελπισίας του Σλοβάκου πρωθυπουργού Θύμα ήταν και ο υπουργός Φίκο.

Προφανώς η παγκοσμιοποίηση αρχίζει να φοβάται ότι θα χάσει το ιδεολογικό της παιχνίδι και δεν βρίσκει άλλο τρόπο να παραμείνει στη ζωή από το να καταφύγει σε ατομικές και ίσως στο μέλλον μαζικές επιθέσεις, στο στυλ Gladio που γνωρίζουμε πολύ καλά. Τελικά, η απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ προαναγγέλλει το τέλος μιας πολιτικής εποχής, εκτός κι αν προσπαθήσουν ξανά και τα καταφέρουν.

 https://www.inchiostronero.it/attentato-a-trump-il-cuore-di-tenebra-dellamerica/

 

«Αυτός ο ίδιος Ρόμπερτ Κάγκαν, δεν θα το πιστέψετε, αλλά ο σύζυγος της Βικτόρια Νούλαντ, επισήμως, υπάρχει επιβεβαίωση αυτού, ζήτησε τη δολοφονία και την εκκαθάριση του Ντόναλντ Τραμπ», είπε η Ζαχάροβα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί στις ΗΠΑ έχουμε τόσες πολλές δολοφονίες προέδρων; Διότι έχουν ένα ισχυρότατο παρακράτος το οποίο δεν ανέχεται την ύπαρξη ελευθέρου κράτους.

Ανώνυμος είπε...

https://www-ariannaeditrice-it.translate.goog/articoli/requiem-per-l-occidente?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=wapp

Ανώνυμος είπε...

Φίλε ανώνυμε οι δολοφονίες μπορεί να λένε το ίδιο ακριβώς με τις μη δολοφονίες. Σκέψου.

χαλαρωσε είπε...

Γιατί στις ΗΠΑ έχουμε τόσες πολλές δολοφονίες προέδρων;

ΔΙΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ.

amethystos είπε...

Είναι καουμπόυδες τίποτε άλλο. Ο φόνος είναι ελεύθερος στόν πιό γρήγορο. Μέ τόν ίδιο τρόπο πού κατέκτησαν τή Δύση(Γενοκτονία), επιδιώκουν τώρα νά κατακτήσουν τήν Ανατολή, αφού κατέστησαν τούς λαούς ιθαγενείς και τούς κυβερνώντες βόδια.