Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Η Σύνοδος Κορυφής του Μέλλοντος (Summit of the Future) του ΟΗΕ, Απέχει Μόλις Λίγες Εβδομάδες, Αλλά Το Κοινό Παραμένει Ανίδεο

Με τη Σύνοδο Κορυφής ΟΗΕ για το Μέλλον ν'απέχει λιγότερο από 20ημέρες, η συντριπτική πλειοψηφία του κοινού ΔΕΝ έχει ιδέα ότι οι κυβερνήσεις του κόσμου πρόκειται να Υπογράψουν το λεγόμενο Σύμφωνο για το Μέλλον

                                                                  ΔΙΑΔΩΣΤΕ
Σημείωση: Το παγκόσμιο πραξικόπημα κρύβεται σε κοινή θέα. Όλα τα αφηγήματά τους είναι ψευδή. Οι λύσεις τους σε ανύπαρκτα ψευδεπίγραφα προβλήματα ή σε προβλήματα που δημιουργούν επίτηδες οι ίδιοι, χρησιμοποιούν έναν ξύλινο λόγο, μία ποιητική συλλογή ασυναρτησίας. Και όμως είναι απολύτως ανυποχώρητοι σε κάθε σημείο των αφηγημάτων τους. Αποσκοπούν ωμά στην υποδούλωση σε έναν παγκόσμιο ολοκληρωτισμό.

Οι πραξικοπηματίες ευχαριστούν όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης όλων των χρωμάτων και όλες τις ¨συλλογικότητες", τα μμε, τα ιστολόγια κλπ που τηρούν την ομερτά και κυρίως όλες τις κυβερνήσεις που συμμετέχουν σε αυτό το πραξικόπημα.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούν τους υπηκόους που έχουν καταδικάσει τους εαυτούς τους να μην ενδιαφέρονται και να μην καταλαβαίνουν τίποτα και να αδιαφορούν για αυτήν την καταδίκη τους.

Είναι ευγνώμονες προς όλους που τους διευκολύνουν με την πολύτιμη συνεργασία και την στάση τους. Οι Μάσκες Πέφτουν.

Μετάφραση: Απολλόδωρος

7 Σεπτεμβρίου 2024 | Lioness of Judah Ministry | Διαβάστε το εδώ.

 Η Συνέχεια.....

 https://oimaskespeftoun.blogspot.com/2024/09/summit-of-future.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: