Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Ο LGBT εκβιασμός τού SOROS καί τής BLACK ROCK σέ δράση.


από την Cristina Gauri

Παρουσιάζουμε στους αναγνώστες, σε μετάφραση και σχολιασμό του Roberto Pecchioli, ένα ανατρεπτικό άρθρο που εμφανίστηκε στο http://euro-synergies.hautetfort.com , την απόδειξη ότι ολόκληρο το δυτικό σύστημα είναι προσανατολισμένο και ιδεολογικά χειραγωγημένο από τους μεγαλύτερους οικονομικούς και χρηματοπιστωτικούς παράγοντες. , που έχουν γίνει πρωταθλητές της κουλτούρας της διαγραφής.

Δεν είσαι « ξύπνιος », δηλαδή δεν υποστηρίζεις την κουλτούρα τής ακύρωσης; Σας διαγράφουμε. Είναι το σύστημα ταξινόμησης IEC, που προωθείται από τον Τζορτζ Σόρος και το ταμείο Black Rock για εκβιασμούς εταιρειών. Αυτή η ατελείωτη παρέλαση των σημαιών του ουράνιου τόξου που στοιχειώνουν τά εταιρικά λογότυπα σε όλο τον δυτικό κόσμο κάθε Ιούνιο, αυτές οι απίθανες τρανς και μη δυαδικές μαρτυρίες που εμφανίζονται στις διαφημιστικές καμπάνιες των μεγαλύτερων πολυεθνικών του κόσμου δεν τοποθετούνται εκεί για να "υποστηρίξουν την υπόθεση LGBT", " συμπερίληψη», για να «δώσουμε ορατότητα στο καταπιεσμένο ουράνιο τόξο»: πρέπει να ερμηνευθούν ως ένα είδος ιδεολογικού φόρου που πρέπει να καταβληθεί σε πολιτικά λόμπι που χρηματοδοτούνται από τους «συνήθεις ύποπτους» για τη διατήρηση μιας βαθμολογίας «κοινωνικής πίστωσης»,

Η εν λόγω βαθμολογία είναι το CEI, Corporate Equality Index (Δείκτης Εταιρικής Ισότητας) που εποπτεύεται από την Εκστρατεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων(HRC) Campaign for Human Rights, τήν μεγαλύτερη ομάδα πολιτικών λόμπι LGBT στον κόσμο. Το HRC, η οποία έχει λάβει εκατομμύρια δολάρια από το Ίδρυμα Ανοιχτής Κοινωνίας του Τζορτζ Σόρος και άλλους, καί δημοσιεύει κάρτες αποτελεσμάτων των «κοινωνικών αρετών» των μεγαλύτερων εταιρειών της Αμερικής μέσω του συστήματος CEI. Οπως και  εκχώρηση ή αφαίρεση μορίων ανάλογα με το βαθμό τήρησης των εταιρειών στα κριτήρια αξιολόγησης που ορίζονται από το HRC. Οι εταιρείες που σκοράρουν το μέγιστο σκορ εκατό κερδίζουν τον πολυπόθητο τίτλο του «Καλύτερου Χώρου Εργασίας για Ισότητα LGBT». Δεκαπέντε από τις 20 κορυφαίες αμερικανικές εταιρείες στη λίστα του περιοδικού Fortune κέρδισαν κορυφαία βαθμολογία πέρυσι, σύμφωνα με τα στοιχεία του HRC. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση, περισσότερες από οκτακόσιες σαράντα εταιρείες των ΗΠΑ έχουν αξιολογηθεί θετικά από το HRC. Αυτό σημαίνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των αμερικανικών εταιρειών ζει υπό τον εκβιασμό αυτού του λόμπι. Η HRG, που ιδρύθηκε το 1980, ξεκίνησε τη διαδικασία CEI το 2002. Από το 2022 διευθύνεται από την Kelley Robinson, μια από τις διοργανώτριες της προεδρικής εκστρατείας του Μπαράκ Ομπάμα το 2008. Υπάρχουν πέντε κριτήρια αξιολόγησης που καθορίζονται από το HRC, το καθένα με τα δικά του υποσύνολα. Οι κύριες κατηγορίες είναι: προστασία του εργατικού δυναμικού, παροχές «χωρίς αποκλεισμούς», υποστήριξη για μια κουλτούρα χωρίς αποκλεισμούς, εταιρική κοινωνική ευθύνη και υπεύθυνη ιδιότητα του πολίτη. Μια εταιρεία μπορεί εύκολα να χάσει πόντους CEI εάν δεν ανταποκριθεί στην απαίτηση HRC για "ενσωμάτωση της διατομεακότητας 1 στην επαγγελματική ανάπτυξη, εκπαίδευση βάσει ικανοτήτων ή άλλη» ή εάν δεν χρησιμοποιεί «πρόγραμμα διαφοροποίησης προμηθευτών με αποδεδειγμένη προσπάθεια να συμπεριλάβει «πιστοποιημένους προμηθευτές LGBTQ». Ένας πραγματικός εκβιασμός με τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Η διάχυτη και τριχοειδής δραστηριότητα του HRC μεταφράζεται στην αποστολή επιθεωρητών κάθε χρόνο για να καθορίσουν το είδος των βελτιώσεων που θα πραγματοποιηθούν εντός της εταιρείας. Σε μεμονωμένες εταιρείες παρέχεται μια λίστα αιτημάτων τα οποία, εάν δεν ικανοποιηθούν, θα οδηγήσουν σε μείωση της βαθμολογίας CEI. Το ίδιο το σύστημα CEI αποτελεί μέρος του αναπτυσσόμενου κινήματος των «ηθικών επενδυτών», ESG  (Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Εταιρική Διακυβέρνηση) που πραγματοποιείται από τα τρία κύρια επενδυτικά ταμεία στη χώρα, το Black Rock, το Vanguard και το State Street Bank 2. Τα κεφάλαια ESG επενδύουν σε εταιρείες που αντιτίθενται στα ορυκτά καύσιμα και υποστηρίζουν φυλετικές και έμφυλες ποσοστώσεις αντί να αξίζουν ακόμη και στην πρόσληψη και επιλογή μελών του διοικητικού συμβουλίου. Οι συνέπειες είναι προφανείς: Οι περισσότεροι Αμερικανοί CEO ενδιαφέρονται περισσότερο να ευχαριστήσουν τους μετόχους τους παρά να εκνευρίσουν τους συντηρητικούς.

Παραδειγματική είναι η συγκλονιστική περίπτωση του Dylan Mulvaney: αυτός ο εικοσιεξάχρονος νεαρός άνδρας έγινε «γυναίκα» τον Μάρτιο του 2021, κερδίζοντας περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια για να υποστηρίξει επωνυμίες μόδας και να χρησιμοποιήσει προϊόντα ομορφιάς όπως η Ulta Beauty , Haus Labs και CeraVe, καθώς και Crest και InstaCart, και πιο πρόσφατα διαφημιστικές επωνυμίες όπως η Bud Lite (μπύρα) και η Nike.

Οι διαχειριστές μεγάλων κεφαλαίων όπως η Black Rock ασπάζονται αυτή την ορθοδοξία ασκώντας πιέσεις σε ομάδες εταιρικής διαχείρισης και διοικητικά συμβούλια και σε πολλές περιπτώσεις καθορίζουν τις αποζημιώσεις και τα μπόνους των στελεχών, καθώς και των ατόμων που επανεκλέγονται ή επιβεβαιώνονται στα διοικητικά συμβούλια.Ο επιχειρηματίας Vivek Ramaswamy, Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία και συγγραφέας του βιβλίου Woke Inc: Inside America's Social Justice Scam (Woke Inc., Inside the scam of American social justice) «Μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πολύ δύσκολη αν δεν λυγίσετε στο πρόγραμμά τους .»

Για να καταλάβουμε καλύτερα γιά τι πράγμα μιλάει ο Ramaswamy, πρέπει να επιστρέψουμε στο 2018 και στην επιστολή του Διευθύνοντος Συμβούλου της BlackRock, Larry Fink 3. Περιγραφόμενος ως το «πρόσωπο της ESG», έγραψε μια επιστολή που, σε εκβιαστικό τόνο, έπεσε στο Annals of history , που απευθύνεται σε όλους τους Αμερικανούς Διευθύνοντες Σύμβουλους με τίτλο A Sense of Purpose (Το αίσθημα του σκοπού) που προωθεί ένα "νέο μοντέλο διακυβέρνησης " σύμφωνα με τις αξίες της αφύπνισης(«οι αφυπνισμένοι».) «Η κοινωνία απαιτεί οι επιχειρήσεις, δημόσιες ή ιδιωτικές, να έχουν κοινωνικό σκοπό», έγραψε ο Φινκ. «Για να ευδοκιμήσει με την πάροδο του χρόνου, κάθε επιχείρηση πρέπει όχι μόνο να παράγει οικονομικά αποτελέσματα, αλλά και να επιδεικνύει την ικανότητά της να συνεισφέρει θετικά στην κοινωνία», σύμφωνα με τον χυδαίο προοδευτικό φιλελεύθερο. Ο Φινκ είπε επίσης ότι «εκτός εάν μια εταιρεία ασχοληθεί με την κοινότητα και δεν έχει σκοπό, θα καταλήξει να χάσει την ικανότητά της να επενδύει». Οι εταιρείες που τολμούν να επαναστατήσουν τιμωρούνται αμέσως από τη βαθμολογία IEC. Μερικές φορές η αντίδραση είναι στα μικρά πράγματα: εάν μια εταιρεία δεν λάβει βαθμολογία IEC 100, δεν θα γίνει δεκτή σε μια έκθεση εργασίας σε ένα πανεπιστήμιο ή θα έχει περιορισμένη δυνατότητα αγοράς διαφημιστικού χώρου. Τα πανεπιστήμια κόβουν τους δεσμούς με εταιρείες που δεν κερδίζουν εκατό πόντους παρουσιάζοντάς τους στους μελλοντικούς αποφοίτους ως μέρη όπου βασιλεύει ο σεχταρισμός. Εάν διαπιστωθεί ότι δεν συμμορφώνεται, μια εταιρεία μπορεί να διαγραφεί από τα χαρτοφυλάκια κεφαλαίων δεικτών και συνταξιοδοτικών ταμείων. Ολόκληρο το αμερικανικό εταιρικό σύστημα παγιδεύεται έτσι σε ένα γιγαντιαίο δίκτυο εκβιασμών κεφαλαίων. Από τη μαφία του ουράνιου τόξου.

Σημείωση

1. Το Intersectionality είναι ένας όρος που επινοήθηκε από τη φεμινίστρια Kimberle Crenshaw. Θεωρητικοποιεί την επικάλυψη (τομή) διαφορετικών κοινωνικών ταυτοτήτων που σχετίζονται με την κυριαρχία ή την καταπίεση. Επιβεβαιώνει ότι διάφορες μορφές καταπίεσης, πραγματικής ή αντιληπτής - ρατσισμός, σεξισμός, ικανότητα, ομοφοβία, τρανσφοβία, ξενοφοβία κ.λπ. - δεν δρουν ανεξάρτητα, αλλά αλληλοσυνδέονται και δημιουργούν ένα σύστημα που βασίζεται στη διασταύρωση των διαφόρων μορφών διακρίσεων.

2. Η Black Rock διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία αξίας δέκα τρισεκατομμυρίων δολαρίων, δυόμισι φορές το ΑΕΠ της Γερμανίας. Η Vanguard ξεπερνά τα επτά τρισεκατομμύρια και η State Street Bank πλησιάζει τα 3,5 τρισεκατομμύρια δολάρια. 
3. Ο Laurence Fink γνωστός ως Larry, ένας Καλιφορνέζος εβραϊκής καταγωγής γεννημένος το 1952, είναι ένας από τους πιο ισχυρούς άνδρες στον κόσμο. Μεταξύ άλλων, το Black Rock του ελέγχει τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία και τούς οικονομικούς πόρους της Ουκρανίας.


ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: