Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

ΚΙΒΩΤΟΣ- ΑΒΒΑΚΟΥΜ Μιχ. Ιγνατίου: "η Εκκλησία Κύπρου να ξεριζώσει το καρκίνωμα! Πολλές καταγγελίες. Κάθαρση και για γνωστά ονόματα Εκκλησίας."

 


ΚΙΒΩΤΟΣ- ΑΒΒΑΚΟΥΜ 

Είναι κοινός τόπος ότι οι ειδήσεις στο διαδίκτυο βγαίνουν στα σχόλια και όχι στις αναρτήσεις φαίνεται το ίδιο ισχύει πλέον και για τα άρθρα το σημαντικό κρύβεται στην παραπομπή στο υστερόγραφο. Σε άρθρο του για εθνικά θέματα ο Μιχάλης Ιγνατίου πετάει μια "βόμβα" διασποράς για τα τεκταινόμενα στην Εκκλησία της Κύπρου. Αφού τονίζει ότι "η Εκκλησία της Κύπρου πρέπει να ξεριζώσει το καρκίνωμα" ..."Δυστυχώς έχει και η Εκκλησία τα δικά της «σάπια μήλα». Οι καταγγελίες είναι πολλές και πρέπει να ερευνώνται. Ο Αρχιεπίσκοπος δεν πρέπει να σταματήσει ακόμα και αν οι υποθέσεις αφορούν γνωστά ονόματα της Εκκλησίας." Ποια είναι τα γνωστά ονόματα και σε ποιές καταγγελίες εμπλέκονται; Μιλάει για πολλές καταγγελίες και για γνωστά ονόματα της Εκκλησίας που εμπλέκονται..

Aυτούσια η παραπομπή του:

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΙΙΙ: Το σκάνδαλο της Μονής Αββακούμ προκαλεί τεράστια θλίψη στους πιστούς, που προφανώς είναι και τα μεγάλα θύματα. Η Εκκλησία της Κύπρου πρέπει να ξεριζώσει το καρκίνωμα, και καλώς πράττει ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου που επιμένει να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Οι πολίτες δεν πρέπει να χάσουν την εμπιστοσύνη τους στην Εκκλησία. Δυστυχώς έχει και η Εκκλησία τα δικά της «σάπια μήλα». Οι καταγγελίες είναι πολλές και πρέπει να ερευνώνται. Από την άλλη, προκαλεί κατάπληξη ότι μερικοί πιστοί είναι εντελώς «αρνιά» και δίνουν ακόμα και τις περιουσίες τους στους τσαρλατάνους.

Έφτασε η ώρα για ένα γενικό ξεκαθάρισμα. Ο Αρχιεπίσκοπος δεν πρέπει να σταματήσει ακόμα και αν οι υποθέσεις αφορούν γνωστά ονόματα της Εκκλησίας.”

* Ο Μιχάλης Ιγνατίου είναι διαπιστευμένος ανταποκριτής στο Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, και συγγραφέας. Είναι ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Hellas Journal

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: