Δευτέρα 8 Ιουλίου 2024

Ο Μελ Γκίμπσον εκφράζει την αλληλεγγύη του στον Βιγκανό



Μελ Γκίμπσον και Μονς Κάρλο Μαρία Βιγκανό


Αγαπητέ Αρχιεπίσκοπε,
είμαι βέβαιος ότι δεν περίμενες τίποτα άλλο από τον Jorge Bergoglio.

Ξέρω ότι ξέρει ότι δεν έχει καμία εξουσία, οπότε δεν ξέρω τι επίδραση θα έχει πάνω σας στο μέλλον. Ελπίζω να συνεχίσετε να κάνετε Λειτουργία και να λαμβάνετε τα Μυστήρια.
Είναι πραγματικά τιμητικό σημείο να απομακρύνεσαι από την ψεύτικη μετασυνοδική Εκκλησία.

Έχετε όλη μου την αλληλεγγύη για το γεγονός ότι υφίσταται δημόσια αυτή τη βαριά αδικία. Για μένα και για πολλούς άλλους είστε ένας θαρραλέος ήρωας.

Όπως πάντα, χτύπησε το καρφί στο κεφάλι σχετικά με την παρανομία του Φράνσις. Εκφράζετε τα θεμελιώδη προβλήματα του θεσμού που έχει επισκιάσει την αληθινή Εκκλησία και σας συγχαίρω για το θάρρος σας, αλλά κυρίως για το πώς διατηρείτε την πίστη στην αληθινή Εκκλησία!

Είσαι ένας σύγχρονος Αθανάσιος! Έχω όλο σεβασμό για τον τρόπο που υπερασπίζεστε τον Χριστό και την Εκκλησία Του. Συμφωνώ μαζί σσς 100% ότι η εκκλησία μετά το Βατικανό ΙΙ είναι μια ψεύτικη εκκλησία.

Γι' αυτό έχτισα μια καθολική εκκλησία όπου τελείται μόνο η παραδοσιακή λατρεία. Είστε ευπρόσδεκτοι να έρθετε και να κάνετε Λειτουργία ανά πάσα στιγμή.

Φυσικά το να αποκαλείστε σχισματικός και να σάς αφορίζει ο Χόρχε Μπεργκόλιο είναι σαν τιμητικό παράσημο όταν υπολογίσουμε ότι είναι ένας ολοκληρωτικά αποστάτης και σάς διώχνει από ένα ψεύτικο ίδρυμα.

Θυμάμαι ότι το αληθινό σχίσμα απαιτεί καινοτομία, την οποία δεν κάνατε εσείς, αλλά ο Μπεργκόλιο  με κάθε ανάσα.

Είναι, λοιπόν, ο σχισματικός! Ωστόσο, έχει ήδη αφορίσει τον εαυτό του ipso facto με τις πολυάριθμες δημόσιες αιρέσεις του (κανόνας 188 στον Κώδικα του 1917).

Όπως ήδη γνωρίζει, δεν έχει τη δύναμη να σάς αφορίσει γιατί δεν είναι καν καθολικός.
Να χαίρεστε λοιπόν! Είμαι μαζί σας και ελπίζω ότι ο Μπεργκόλιο θα με αφορίσει επίσης από την ψεύτικη Εκκλησία του.

Ο Μπεργκόλιο και οι ακόλουθοί του έχουν τα άμφια και τα κτίρια, αλλά εσείς έχετε την πίστη.

Ο Θεός να σάς έχει καλά και να σάς προστατεύει. Εάν χρειάζεστε κάτι, απλώς ρωτήστε, θα κάνω ό,τι μπορώ για να σας βοηθήσω.

Με θαυμασμό και αθάνατο σεβασμό.

Mel Columcille Gerard Gibson
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: