Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

«ΚΑΙ Η ΒΑΡΚΑ ΓΥΡΙΣΕ ΜΟΝΗ» Συντακτική ομάδα Inchiostronero

Η βαρβαρότητα κυριαρχεί σε αυτό το είδος Δυτικής Μεγάλης Ορδής

ΚΑΙ Η ΒΑΡΚΑ ΓΥΡΙΣΕ  ΜΟΝΗ


Τζένγκις Χαν

Η βαρβαρότητα κυριαρχεί σε αυτό το είδος της Μεγάλης Δυτικής Ορδής, η οποία, όπως αυτή που προέκυψε από τη διάλυση της αυτοκρατορίας του Τζένγκις Χαν, προσπάθησε για μεγάλο χρονικό διάστημα να υποτάξει τα διάφορα ρωσικά δουκάτα, αλλά η οποία στη συνέχεια καταστράφηκε ολοσχερώς τόσο πολύ, ώστε την εποχή τής Αικατερίνης τής Μεγάλης  ακόμα και τα τελευταία τους ίχνη εξαφανίστηκαν. Στην πραγματικότητα, η κουλτούρα αυτών των ορδών ήταν σίγουρα πιο εκλεπτυσμένη από την παρακμιακή και άδεια που είναι εγγενής σε ολόκληρο τον μηχανισμό των παρακμασμένων δυτικών κοινωνιών, που σίγουρα δεν δίνουν καμία σημασία στην ανθρώπινη ζωή, ακόμα κι αν προσποιούνται ότι ενδιαφέρονται πολύ γι' αυτήν. Αυτό το χαρακτηριστικό διαπερνά κάθε γωνιά της κοινωνίας και εκφράζεται με χίλιους τρόπους, από τά παγκόσμια, όπως η εφεύρεση ασθενειών για κέρδος ή οι κλιματο-μαλθουσιανές επιχειρήσεις, μέχρι τά ελάχιστα επεισόδια που σπάνια έρχονται στην προσοχή της κοινής γνώμης.

Σούβλα Τεντρόφσκαγια
Επιτρέψτε μου να σας μιλήσω για αυτό το επεισόδιο του ουκρανικού πολέμου που καταδεικνύει όλο τον κυνισμό για τον οποίο η εξουσία είναι ικανή. Μόλις σήμερα μάθαμε για την αιματηρή αποτυχία μιας επιχείρησης που πραγματοποίησαν Ουκρανοί σαμποτέρ που ήθελαν να προσγειωθούν στο νησί Tendrovskaya Spit, που βρίσκεται όχι μακριά από την ακτή της Μαύρης Θάλασσας. Έχασαν τρεις βάρκες από τις τέσσερις και περίπου είκοσι άνδρες, σχεδόν όλους όσους συμμετείχαν στη δράση. Τώρα πρέπει να γνωρίζουμε ότι το εν λόγω νησί έχει επιφάνεια 38 τετραγωνικών μέτρων, αυτή ενός διαμερίσματος δύο δωματίων και ότι ο μοναδικός σκοπός αυτής της ενέργειας ήταν να κρεμαστεί μια τεράστια ουκρανική σημαία σε αυτόν τον βράχο (η οποία επίσης κατέληξε στα χέρια των Ρώσων) για να κάνει μια φωτογράφηση που νά δείχνει ότι μια λωρίδα ρωσικού εδάφους είχε κατακτηθεί. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ουκρανοί -μάλλον με υπόδειξη κάποιων «ΝΑΤΟικών» των οποίων τα στίγματα είναι εύκολα αναγνωρίσιμα- επιχειρούν αυτές τις επιχειρήσεις στα ανοικτά των ακτών της Κριμαίας, χωρίς ποτέ να πετύχουν την προσπάθειά τους: Το National Geographic θα πρέπει να περιμένει γιατί οι επιτυχημένες επιχειρήσεις του καθεστώτος του Κιέβου είναι πιο σπάνιες από τη σπάνια νεφελώδη λεοπάρδαλη (Clouded leopard). Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Ζελένσκι είχε προβλέψει αυτή την εκθαμβωτική ενέργεια μιλώντας στο Fox News για «μια έκπληξη στη Μαύρη Θάλασσα».

Το να χύνεται αίμα για να επιτραπεί στα δυτικά ΜΜΕ να παρουσιάζουν παράλογες εικόνες για να σώσουν τα γαϊδούρια των αντίστοιχων πολιτικών του περιβάλλοντος και του ίδιου του πληρεξούσιου τυράννου του Κιέβου, είναι κάτι που φωνάζει για εκδίκηση και που ίσως θα εκδικηθεί πολύ νωρίτερα από ό,τι περιμένουν αυτοί οι απατεώνες, ακόμη και από τους ίδιους τους Ουκρανούς.

 https://www.inchiostronero.it/e-la-barca-torno-sola/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δώρο για τους Ιταλούς

https://youtu.be/TLMmchd6lGw?si=fseyJs-wXZVZPGYm

amethystos είπε...

Eνα γλυκόπικρο αριστούργημα. Ευχαριστούμε φίλε. Θά τό αναρτήσουμε.