Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024

«ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ» Ρομπέρτο ​​Πεκιόλι

 Οι καιροί κινούνται με υπεράνθρωπη, διανθρώπινη, μετα-ανθρώπινη ταχύτητα

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ F RANKENSTEIN ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 


Οι καιροί κινούνται με υπεράνθρωπη, διανθρώπινη, μετανθρώπινη ταχύτητα. Προκαλούμε οποιονδήποτε να κρίνει την πραγματικότητα με τα κριτήρια πέντε, το πολύ δέκα χρόνων πριν. Ο φυσιολογικός άνθρωπος αδυνατεί να ακολουθήσει τον τεχνοεπιστημονικό και ανθρωπολογικό κυκλώνα που προωθεί η άρχουσα τάξη της μερίδας του κόσμου που είναι γνωστή ως Δύση. Η Dromοcracy (1) , η δύναμη της ταχύτητας και η αίσθηση ότι η μεγαμηχανή πηγαίνει μόνη της και η κίνηση έχει γίνει, όπως στη φυσική, κίνητρο σε λεπτή ταχύτητα. Ή ίσως όχι, κάποιος - μια μικρή αλλά αποφασιστική ολιγαρχία, ικανή να κινείται από κοινού - κινεί τα πιόνια με σύνεση ενόψει ενός στόχου. Ο στόχος δεν μπορεί να είναι τίποτε άλλο από τη διαιώνιση της κυριαρχίας μέσω ενός ανθρωπολογικού άλματος που στοχεύει στην αλλαγή του ανθρώπινου είδους μετασχηματίζοντάς το σε κάτι άλλο: το υπερανθρώπινο και μεταανθρώπινο έργο της ελίτ.

διανθρωπισμός (2)
Ζούμε - όπως στις ασθένειες - την οξεία φάση. η διαδικασία είναι τόσο προχωρημένη και οργανωμένη που η πλειοψηφία δεν παρατηρεί καν τι συμβαίνει όχι γύρω της, αλλά μέσα της. Η κούρσα προχωρά προς την αναδιαμόρφωση σε μια ασφυκτική ισότητα κατά ισοδυναμία, που υποτίθεται a priori, επομένως είναι αδιαμφισβήτητη. Ο Alain De Benoist το ονόμασε «ιδεολογία του ίδιου» και προχωρά σαν ένα ατμόπλοιο που κατακλύζει τα πάντα, ομογενοποιώντας όχι μόνο πολιτισμούς, γλώσσες, έθιμα, τρόπους ζωής προς όφελος του παγκοσμιοποιητικού, αλλά ισχυρίζεται ότι αναδημιουργεί την ανθρωπότητα, στο δρόμο πού υπερβαίνει τον εαυτό της στο σημείο να ξεπερνά κάθε υπολειπόμενη ταυτότητα. Ο τελευταίος τοίχος που γκρεμίζεται είναι αυτός της προσωπικής, οικείας, σεξουαλικής ταυτότητας. Μόλις ξεπεραστεί η αντίσταση, ιδού ο Μοναδικός, ο παγκόσμιος ερμαφρόδιτος (αυτός, τελικά, είναι το «τρανς» που προωθεί η ελίτ), ένα υποκείμενο που γίνεται αντικείμενο, το ρευστό άτομο που μεταμορφώνεται σε «μερίδιο», χωρίστηκε ακόμα και από τον εαυτό του.
Paolo De Matteis The Fusion of Salmace and Hermaphroditus , λάδι σε καμβά, 1690-1700
Οι άντρες δεν είναι πλέον άντρες, με την κυρίαρχη θέληση μιας ομάδας κοινωνιοπαθών σε μια φρενίτιδα παντοδυναμίας. Στο μυθιστόρημα, ο πατέρας όλων των δυστοπιών, ο γιατρός Φρανκενστάιν ή ο σύγχρονος Προμηθέας (3) , ένας επιστήμονας δημιουργεί ένα τέρας που μοιάζει με άνθρωπο, που απλά ονομάζεται «το πλάσμα». Πράγματι, έχει έναν δημιουργό και κατά κάποιο τρόπο διατηρεί ανθρώπινες στάσεις και επιθυμίες, παρά την κακία που προκύπτει από τη μοναξιά και την απέχθεια που προκαλεί. Ο επιστήμονας τρομοκρατείται από το δημιούργημά του και προσπαθεί να το καταστείλει. Πεθαίνει στην απόπειρα - η επιστήμη δεν έχει συσκοτίσει την ανθρωπιά του - και το Πλάσμα, συντετριμμένο, αυτοκτονεί καίγοντας τον εαυτό του, ώστε κανείς να μην έχει ίχνος του/της και να καταλάβει πώς να αναδημιουργήσει το τέρας.

Ένα έντονα ανθρώπινο γοτθικό σενάριο: Ο Φρανκενστάιν (τον οποίο οι περισσότεροι μπερδεύουν με το Πλάσμα) είναι άντρας. Το πλάσμα του, με τη σειρά του, έχει αυτογνωσία και έχει μια ταυτότητα που μπορούμε να θεωρήσουμε ανθρώπινη. Το τέλος του, επιθυμητό, ​​αποδεκτό, είναι τελικά μια ακραία πράξη αγάπης. Άνδρες του 19ου αιώνα. Οι Φρανκενστάιν του 21ου αιώνα έχουν περάσει το κατώφλι της ανθρωπότητας: άνδρες και μη.

Ο Frankenstein, με την επιστήμη του, φέρνει στον κόσμο ένα πλάσμα που αναπαράγει το είδος homo sapiens. Οι σύγχρονοι μάγοι ακολουθούν το αντίθετο μονοπάτι: την απανθρωποποίηση και την επακόλουθη μετα-ανθρώπινη αναδιαμόρφωση. Μια σειρά από συγκεκριμένες ενέργειες, καθορισμένες από ψηλά σε διαδοχικά κύματα, αλλάζουν το σώμα και τα συναισθήματά μας. Υπάρχει μια αποφασιστική ένδειξη: οι μεταμοντέρνοι Φρανκενστάιν ενεργούν πάνω απ' όλα στην ενστικτώδη και σεξουαλική διάσταση, για να την υπερβούν, να την αναμορφώσουν, να την βάλουν στο κέντρο της ανθρώπινης κατάστασης. Λειτουργούν με αφαίρεση, εξαλείφοντας την ψυχή της ανθρωπότητας, τροποποιώντας το σώμα και επαναπροσανατολίζοντας τον εγκέφαλο. Η ρευστότητα είναι η βασική έννοια. Οι λέξεις είναι πέτρες, παρόλο που μια γιγάντια επιχείρηση γλωσσικής αναδιαμόρφωσης βρίσκεται σε εξέλιξη: το ρευστό είναι ένα υλικό που δεν έχει το δικό του σχήμα. Επομένως, μας μετουσιώνουν, δηλαδή αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά μας. Το έργο ενός θεού που αναδημιουργεί, ακόμα κι αν η υπόθεση του Θεού δεν εξετάζεται από τον μεταμοντέρνο ορίζοντα, ο οποίος έχει ακυρώσει τη λέξη για να συσκοτίσει την έννοια. Το μάθημα του θετικιστή Βιτγκενστάιν: ό,τι δεν μπορεί να μιλήσει, πρέπει να σιωπά.

Πηγαίνοντας πέρα ​​από τον Φρόυντ, ανάγουν τον άνθρωπο στο id, στο άμορφο, στο κουβάρι της ύλης και του ενστίκτου, συνθλίβοντας το εγώ και αρνούμενοι το ηθικό υπερεγώ. Ο άνθρωπος είναι μια πλαστική βιοχημική μάζα προς ανατομή. Το «πολιτικό ζώο» του Αριστοτέλη γίνεται μέλος ενός κοπαδιού, ή χειρότερα, μιας κυψέλης στην υπηρεσία της βασίλισσας, του αρχιτρούλου.

«Ο άνθρωπος που ορίζεται ως zòon politikòn είναι ένα ζώο που φέρεται «από τη φύση του» για να ζήσει σε μια κοινωνία πολιτών, καθώς είναι το μόνο από όλα τα όντα που έχει λόγο και το μόνο ικανό να αντιλαμβάνεται το καλό και το κακό» Αριστοτέλης

Το ιδανικό εργαλείο είναι η κουλτούρα της ακύρωσης, στόχος της οποίας είναι να διαχωρίσει τους ανθρώπους και τις κοινότητες από τις αντίστοιχες ιστορίες τους, κάνοντας μια καθαρή σάρωση από όλα όσα δεν ανταποκρίνονται στο υποτιθέμενο «πνεύμα των καιρών», δηλαδή στη θέληση των κυρίαρχων τάξεων. Χωρισμένοι από το παρελθόν, ριγμένοι στον κόσμο χωρίς τα εργαλεία για να διατυπώσουμε κρίσεις -απαραίτητα παιδιά όσων προηγήθηκαν- έχουμε μείνει με ένα ζώο παρόν χωρίς προοπτική, του οποίου ο μοναδικός σκοπός είναι η κίνηση, η ρευστότητα, η θέληση χωρίς σκοπό, η ικανοποίηση των ενστίκτων, δεν συνοδεύεται πλέον από την ικανότητα να τα ελέγχει, να τα αναβάλλει, να τα υποτάσσει σε ηθικές επιταγές. Γυμνή ζωή χωρισμένη από την αυτοσυνείδητη ύπαρξη. Ο Homo δεν είναι πλέον σάπιενς.

Για να επιτευχθούν τόσο μεγάλοι - αντιανθρώπινοι - στόχοι είναι απαραίτητο να δράσουμε στην ενστικτώδη διάσταση, πρώτα και κύρια στη σεξουαλικότητα. Η τεράστια πίεση των θεωριών για το φύλο , η επιβολή της ατζέντας LGBT (4) , τα μηνύματα υπέρ της σεξουαλικής ρευστότητας, η τοξική προπαγάνδα για την αλλαγή φύλου και η λεγόμενη «μετάβαση φύλου» απορροφάται από την παιδική ηλικία με τη συμμετοχή των σχολείων και που παράγουν περιεχόμενο για παιδιά - ψυχαγωγία, βιβλία, κινούμενα σχέδια, τηλεοπτικές σειρές - δεν είναι παρά ενδιάμεσα στάδια μιας Μεγάλης Επαναφοράς που κάνει τις χθεσινές αντιθέσεις όχι μόνο ξεπερασμένες, αλλά και γελοίες.

Η υπεράνθρωπη ατζέντα είναι δεξιά ή αριστερή;
Πώς πρέπει να προσεγγίσουμε την ανθρωπολογική επανάσταση που ακυρώνει («επαναφέρει») κάθε κοινωνική, πολιτιστική, πνευματική και οικονομική επανάσταση ή ανταγωνισμό; Η νέα κορυφογραμμή, η πάλη του παρόντος και του μέλλοντος είναι μεταξύ ουμανισμού και μετα/μεταανθρωπισμού, μεταξύ ανθρώπων καί μή. Οι προθέσεις του εχθρού είναι απάνθρωπες και συγκρούονται με τους νόμους της φύσης. Πάρα πολλοί πιστεύουν ότι οι στοχασμοί αυτού του τύπου δεν τους αφορούν: πράγματα για φιλοσόφους ή θεωρητικούς συνωμοσίας. Εν τω μεταξύ, η κοινή αντίληψη αλλάζει παντού, νέοι νόμοι εξομαλύνουν το αδιανόητο και απαγορεύουν τις αντιρρήσεις. Οι περισσότερες από τις ανοησίες της δυτικής ιδεολογικής ατζέντας γίνονται γρήγορα ο κανόνας, η κοινή λογική. Οι συνέπειες είναι ήδη σοβαρές: τι θα συμβεί σε μια γενιά, όταν θα καταστεί αδύνατο να τις αντιμετωπίσουμε, αφού θα είναι ο κοινός ορίζοντας, η νέα κανονικότητα των χειραγωγημένων γενεών;

Πρέπει να τεθεί το κρίσιμο ερώτημα: σωστό ή λάθος; Μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας και να καλύψουμε τα αυτιά μας, αλλά ο κατάλογος είναι αυτός, στη Δύση, που ο Επίτροπος της ΕΕ Borrell χώρισε τον κόσμο σε έναν «ανθόκηπο», που φιλοξενεί «ένα δισεκατομμύριο πολίτες της ΕΕ και των ΗΠΑ» και μιά «ζούγκλα» που προχωρά σε αυτήν, καθώς και η ανοιχτή υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο νεοναζιστικό καθεστώς στο Κίεβο », είπε ο Επίτροπος (fdb). Ένας κήπος στον οποίο ο λουλουδάνθρωπος υποβάλλεται σε κάθε είδους πειράματα, χειρισμούς και μεταμοσχεύσεις. Η κατάκτηση της ενστικτώδους σφαίρας είναι ο κύριος στόχος γιατί η σεξουαλική είναι η πιο ισχυρή ορμή του ζωντανού, προσανατολισμένη στη συνάντηση με το άλλο μισό του εαυτού και στην αναπαραγωγή του είδους. Εδώ βρίσκεται η ουσία της διακοπής της κανονικής ροής της ζωής. Η λύση είναι πολύπλοκη, αλλά οι τεχνολογικοί πόροι την καθιστούν δυνατή. Τα απαραίτητα χρήματα δεν μπορούν να λείπουν από αυτούς που τα δημιουργούν στους διακομιστές του χρηματοπιστωτικού συστήματος: είναι αυτοί που «κάνουν τη δουλειά του Θεού».

Μετά τον διαχωρισμό του φύλου από την τεκνοποίηση, το επόμενο βήμα είναι να διαχωρίσουν την τεκνοποίηση από το φύλο, δηλαδή να την ελέγξουν, γιατί, φευ, η τεχνολογία είναι και δική τους ιδιοκτησία. Τότε πρέπει να αρνηθούμε τη φύση υπέρ της υποκειμενικής βούλησης (που μετονομάστηκε σε «αυτοαντίληψη»), να τροφοδοτήσουμε τον πόλεμο των φύλων - που έχει αντικαταστήσει την ταξική πάλη και την κοινωνική δέσμευση - να ονομάσουμε την καταστολή της εκκολαπτόμενης ζωής παγκόσμιο δικαίωμα, αποκλείοντας το (μη ) γονέας 2 από την απόφαση, καθώς το κομμάτι των νεογέννητων κυττάρων - ο ανεπιθύμητος επισκέπτης - βρίσκεται στο σώμα του (μη) γονέα 1.


Η διαχείριση θα ακολουθήσει, είπε ο Ναπολέων μετά τις αποφάσεις του πολέμου, και η επιστασία του Φρανκενστάιν είναι οι λέξεις: «αναπαραγωγική υγεία» είναι η ζωοτεχνική έκφραση που εισήγαγε ένας από τους φορείς που ελέγχονται από την ολιγαρχία, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, την αυλή με τα ιδιωτικά ιδρύματα και το Big Pharma.
ΗΠΑ, τρανς έγκυος από τον ομοφυλόφιλο σύντροφό της πριν γίνει άντρας - «Είμαστε αντικείμενο παρενόχλησης»
Εφόσον ο θόλος μισεί το ανθρώπινο είδος, θέλει πρώτα να το αραιώσει. Η προτεινόμενη σεξουαλικότητα είναι η στείρα, που κάποτε λέγαμε ανεστραμμένη. Καλύτερα να προχωρήσουμε παραπέρα και να προωθήσουμε την τρανσεξουαλικότητα, η οποία προετοιμάζεται για την αποδοχή του κυβερνοανθρώπου -υβριδισμένου με τη μηχανή- και προχωρά προς το σεξουαλικό Ένα, νικώντας την ενοχλητική φύση που έχει αποφασίσει διαφορετικά. Η πραγματικότητα είναι δύσκολο να ανατραπεί και δύσκολο να κρυφτεί. Για το σκοπό αυτό, δημιουργήθηκε ένα τεράστιο τσίρκο μέσων ενημέρωσης με τη συμμετοχή ψυχολόγων, επιρροών , μορφών ψυχαγωγίας και ειδώλων, το οποίο προωθεί τη ρευστότητα του τρανσέξουαλ, που μετριοπαθώς ονομάζεται μετάβαση φύλου. Επεμβατικές χειρουργικές επεμβάσεις, εκτομές και ανασυνθέσεις όχι σε σωματικές αποσυνθέσεις , αλλά σε σάρκες νεαρών, εφήβων και ακόμη και παιδιών. και μετά από πολύ ισχυρές φαρμακολογικές θεραπείες με ανείπωτα αποτελέσματα και αντενδείξεις.

Ένα άλλο ψέμα: δεν πρόκειται για θεραπείες (που προκαλούν θεραπεία, αποκατάσταση της κανονικότητας και της υγείας) αλλά για βίαιες, επεμβατικές, εγκληματικές παρεμβάσεις. Για να ομαλοποιήσουν τα πάντα, επιστρατεύουν λεγεώνες προπαγανδιστών, που εργάζονται πάνω από όλα στο σχολείο, μεταμορφωμένοι από μια υπηρεσία που μεταδίδει κοινή γνώση και εκπαιδεύει μέλη της κοινότητας, σε μια ψυχοκοινωνική θερμοκοιτίδα για να κάνουν τις τελευταίες γενιές «ρευστές», με εργαστήρια αυνανισμού, τραβεστισμός, πρακτικές μαθημάτων στην παιδική ηλικία. Αντιπαιδαγωγική. Σε αυτή τη Βαβυλώνα, οι αυτοκτονίες, η κοινωνική δυσφορία, η σύγχυση και η αποταυτοποίηση αυξάνονται.

Αυτό που δεν θέλουμε να παραδεχτούμε είναι η σκληρή αλήθεια: αυτός είναι ο στόχος των μεταμοντέρνων Φρανκενστάιν. Η τρανσεξουαλικότητα γίνεται δόγμα που βασίζεται σε ένα προφανές ψέμα. Υπάρχουν δύο φύλα. Τα εξωτερικά όργανα μπορούν να αφαιρεθούν και να εμφυτευθούν, αλλά ο άνδρας παραμένει άνδρας και το ίδιο και η γυναίκα. Το σεξ δεν συνίσταται μόνο σε αυτό που έχει κάθε άτομο γύρω από τη βουβωνική χώρα ή στον λεγόμενο σεξουαλικό προσανατολισμό, αλλά σε πολλά άλλα χαρακτηριστικά που είναι ανεξίτηλα αποτυπωμένα σε όλα τα κύτταρα του σώματος από τη δημιουργική φύση. Όταν οι αρχαιολόγοι του μέλλοντος θά ξεθάψουν το πτώμα ενός ατόμου που ορίζεται ως τρανσέξουαλ στη ζωή, θα είναι σε θέση να αναγνωρίσουν τέλεια το φύλο από το σχήμα και την ανάλυση των λειψάνων. Η αλλαγή της φύσης των ανθρώπων είναι καταστροφή και εγκληματική πράξη. Για άλλη μια φορά, άνθρωποι ή όχι.

Η εικόνα του «τέλους της ζωής» δεν είναι πολύ ανόμοια. Ο θάνατος δεν μπορεί να ειπωθεί: η μεγάλη απομάκρυνση χρησιμεύει για να τροφοδοτήσει τους βαθύτερους φόβους, όπως συνέβη στην πανδημία. Δηλαδή, έχει τη λειτουργία να κάνει τους ανθρώπους να αποδέχονται -και μάλιστα να ευλογούν- απαγορεύσεις, περιορισμούς, επιτήρηση και ολοκληρωτικές υποχρεώσεις. Όσοι γεννιούνται παρά τα πάντα -με «φυσικό» τρόπο ή χάρη στη βιοτεχνολογία- δεν πρέπει να ισχυρίζονται ότι είναι ο κύριος της ζωής τους. Το πολύ το «τέλος της ζωής» ή ο υποβοηθούμενος θάνατος, που περνάει για υψηλή ευγένεια δίνοντας έμφαση σε τραγικές οριακές καταστάσεις, αλλά παραμένει δολοφονία, φόνο ακόμα κι αν νομιμοποιηθεί, χορηγείται από την υπηρεσία υγείας, που ασκείται από έμμονους δήμιους με μανδύες εργαστηρίου, χειρουργικά γάντια και μάσκες FFP2. Στον Καναδά, τον παράδεισο (δηλαδή την κόλαση, όλα αντιστρέφονται) της ευθανασίας, προκαλείται σχεδόν το ένα δέκατο όλων των θανάτων: εν μέρει ανίατοι ασθενείς, και μετά καταθλιπτικοί, «φυσιολογικοί» άρρωστοι, παιδιά (!!!), φτωχοί. Η τελική λύση: και σκέψου ότι οι Ναζί είναι το απόλυτο κακό.

Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση έχει περάσει από τη γνώση των μηχανισμών του σώματος στην «ολιστική» κατήχηση. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας το λέει σε επίσημο έγγραφο, τον Διεθνή Οδηγό για τη Σεξουαλική Αγωγή. (5) Πράγματι περίεργο, και πολύ ύποπτο, είναι ο πολλαπλασιασμός των « οδηγών» που εκδίδονται από τα πάνω για κάθε πτυχή της ζωής, που καταδεικνύουν την ολοκληρωτική φύση της εξουσίας. ολιστική βασισμένη στην κατανόηση της σεξουαλικότητας ως τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, με στόχο την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων που επιτρέπουν στα [παιδιά] να αυτοκαθορίζουν τη σεξουαλικότητα και τις σχέσεις τους σε διάφορα στάδια ανάπτυξης. «Δηλαδή, πρώιμη σεξουαλικότητα, άρνηση του φυσικού δεδομένου υπέρ της « αυτοδιάθεσης» , επιβολή ενός δογματικού οράματος για τη σεξουαλικότητα που ξεκινά από την παιδική ηλικία, υπαρξιακή αναδιάρθρωση κρυμμένη από ρητορικές παγίδες που οι πατέρες μας θα είχαν απορρίψει με περιφρόνηση.

Θέλουμε να συνεχίσουμε να παραμένουμε σιωπηλοί, αποδεχόμενοι ότι η τεχνοοικονομική δύναμη, μέσω των θεσμών που ελέγχει -κυρίως των Κρατών- γίνεται ο αρχηγός, ο χειριστής και ο αποφασίζων για τη σεξουαλικότητα των παιδιών μας;

Ο Φρανκενστάιν είναι ανάμεσά μας, αλλά δεν είναι πλέον ένας ήπιος επιστήμονας με έντιμους ηθικούς ενδοιασμούς. Το πλάσμα Του είμαστε όλοι εμείς, ιδιαίτερα τα παιδιά και τα εγγόνια μας. Η εναλλακτική είναι πολύ ξεκάθαρη: άνθρωποι ή όχι; Τα υπόλοιπα είναι αναπαράσταση, όπλο μαζικού αντιπερισπασμού, εξαπάτησης. Αλλά οι άνθρωποι λατρεύουν τήν εξαπάτηση.

Roberto PECCHIOLI  

«UOMINI E NO. IL DOTTOR FRANKENSTEIN E GLI ALTRI» - Inchiostronero (www-inchiostronero-it.translate.goog)

ΚΑΙ ΟΙ ΓΛΥΚΟΥΛΗΔΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΗ ΜΑΖΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ. 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΕΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΥΜΕΩΝ. Ο ΣΡΕΚ. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΛΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ.

ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Kαλημερα την συντακτικη ομαδα του Αμεθυστου . [ Μου φαινεται ειστε τρεις } Εχω μια αντιρηση στο σχολιο σας στη αναρτηση . Μπορει καποιοι πνευματικοι να μην καταλαβαινουν οτι δεν προκειται για μεμονομενα περιστατικα [ οπως στον καιρο του Καβαφη } αλλα οι περισοτεροι που κλεινουν το ματι πονηρα στην new age επελαση ειδικα του κινηματος LGBT ειναι συμφωνοι . Διαβαζοντας αυτα που εγραψε ο ιερεας του Οικουμενικου Πατριαρχειου Χρυσαυγης καθως και βλεποντας τις ενεργειες του Ελπιδοφορου αλλα και αρκετων της Ελλαδικης Εκκλησιας βλεπουμε οτι μεγα μερος του ιερατειου συμφωνει με την επαναφορα της Χαναναικης λατρειας του Βααλ και της βαβυλωνιακης του Μαρντουκ . Αλλωστε καποια φιλοπατριαρχικα ιστολογια το δικαιολογουν θεολογικα . Σουν λεει τα εμφυλα στερεοτυπα δεν συναδουν με την Ορθοδοξια . Αρκετοι τα θεωρουν σαν βαριδι του Φραγκικου Μεσαιωνα . Οι δε ελαχιστοι παπαδες που δεν καταλαβαινουν για εμενα παριστανουν τους χαζους . Με τοσα gay pride παρελασεις που χορηγουνται απο πολυεθνικους κολοσους με πρωθυπουργο της Γαλλιας κιναιδο με αρχηγο της αξιωματικης αντιπολιτευσης στην Ελλαδα νυμφευμενο με αντρα με λεσβιες επισκοπινες στην Λουθηρανικη Εκλησια [ ως Εκκλησια την αναγνωριζουν οι Ελλαδικοι και Φαναριωτες επισκοποι ] να παριστανουν οτι προκειται για μεμονωμενα ατομα που οπως λενε με πολυ καμαρι προστρεχουν στο πετραχηλι τους ειναι το λιγοτερο υποκριτες και το περισοτερο θεομπαιχτες . Ειναι συμπαιγνια του ιερατειου [ μιλαω για την πλειοψηφια του αγαμου κληρου απο οπου βγαινουν οι επισκοποι ] με τις δυναμεις που προωθουν την μετατροπη του Χριστιανικου κοσμου σε Σοδομα . ΑΜ Υστερογραφω . Οταν θα ερθει η ωρα να κανουν οι κιναιδοι και λεσβιες εκκλησιαστικους γαμους στους Οροδοξους ναους θα επικαλεστουν τους ευνουχους επι Βυζαντιου και τους Χριστιανοπουλο Καβαφη Τσαρουχη και Ιωανου που θα τους θεσουν πανω απο τους Προφητες Αποστολους και Πατερες και εν τελει πανω απο την Αγια Τριαδα . Εδω ειμαστε θα το δουμε .

Ανώνυμος είπε...

Kαι για να το τεκμηριωσω αυτο που λεω Αμεθυστε και φιλοι αναγνωστες και να μην νομιστει οτι πηγαζει απο αντικληρικαλισμο οτι δηλαδη και μεγα μερος των παραδοσιακων { παραδοσιακοι δηλωνουν οχι Χριστιανοι συνηθως τα λαδοξυδα τους συγκινουν οχι ο Χριστος ]ειναι στο κολπο ας σκεφτει ο καθε ενας το εξης . Ψηφιστικε στην Βουλη το σοδομιτικο και βαβυλωνιακο τερατουργημα να μπορει να γινεται αλλαγη φυλλου στα 15 ετη . Οι λαβροι αντιοικουμενιστες υπερμαχοι του πλαγιου δευτερου και των μανουαλιων [ λες και εδωσε εστω μισος νεομαρτυς για αυτα την ζωη του ] ψελλισαν κατι και μετα συνεχισαν την πολεμικη τους κατα του Καρλομαγνου του Αδαμαντιου Κοραη του Θεοκλητου Φαρμακιδη και οι πιο ιστοριοδεφες και κατα του Μακρακη . Στα ματια τους [ και μετρα και το οτι ειναι αγαμοι και θεωρουν τους εγγαμους ιερεις αναγκαιο κακο } η εκπουστευση ειναι καπως κακο αλλα σιγουρα μικροτερο απο την καταργηση στις ενοριες της αναγνωσης σε Ορθρο και Εσπερινο της αναγνωσης των καθισματων του Ψαλτηριου . Το ακουσα οτι ειναι μεγα κακο η συντομευση στις ενοριες των Ακολουθιων απο μεγα και πολυ αντιοικουμενιστη κληρικο ιερομοναχο . Αν πεις οτι αλλα ειναι σημαντικοτερα θα σε λουσουν σαν ακτιβιστη ευσεβιστη πιετιστη και αλλες κατηγοριες ισαξιες αυτες που εκτοξευαν οι κομουνιστες . [ Ρεμφορμιστες Λικβινταριστες φραξιονιστες κλπ ] Αξιοι διαδοξοι των επι Χριστου Φαρισαιων . Και μιλαμε για τις καλες περιπτωσεις . ΑΜ

Ανώνυμος είπε...

Ο μεγας και πολυς Παντελεημων Μανουσακης οικουμενισταρος που παιζει στα δακτυλα τους υπερμαχους της ακεραιοτητας της αναγνωσης του Ψαλτηριου [ εχουμε στον δικο μας χωρο Αμεθυστε ολους τους μυαλοφυγοδικους } ειχε πει ανεδεστατα οτι εφοσον ο Χριστος ατρεπτως ενανθρωπησε θα ειναι αιωνιως εγκλωβισμενος στο εμβαδον του ανθρωπινου σωματος Του . Και δεν ειναι πανταχου παρων . Κουμαντο ειπε στην Εκκλησια κανει ο Παρακλητος που προφανως διακρινεται για τον ρεαλισμο Του και αυτοι οι Φαναριωτες εφοσον ο Παρακλητος τους χειροτονησε ειναι η κεφαλη της Εκκλησιας και οχι ο κατα Μανουσακη αιωνιως εγκλωβισμενος στα cm του ανθρωπινου σωματος Του Χριστος . Αυτους τους βλασφημους οι δικοι μας υπερμαχοι της αναγνωσης των κατεβατων στους πανηγυρικους εσπερινους στις ενοριες { λες και παταει κανενας και αυτοι που πατανε δεν ακουνε } σταθηκαν ανικανοι τους πεταξουν εξω απο την Εκκλησια . ΑΜ