Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

«ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΘΗ. ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ΤΗ Λιτότητα» Di Redazione Electo

 Οι συνοδοί που είχαν κλείσει εδώ και πολύ καιρό και ήταν πολύ απασχολημένες στη σύνοδο κορυφής του Νταβός δεν ήταν αρκετές

ΡΥΠΑΝΣΗ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΘΗ _ _

ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΗΡΥΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΤΟΤΗΤΑ _


Οι συνοδοί που είχαν κλείσει εδώ και πολύ καιρό καιΥΠΈΡ απασχολημένες στη σύνοδο κορυφής του Νταβός δεν ήταν αρκετές. Ακόμη και τα διαμερίσματα με τρελές τιμές που νοικιάζονταν για μια εβδομάδα δεν ήταν αρκετά. Τώρα ο Marco Rizzo, ηγέτης της Κυρίαρχης Λαϊκής Δημοκρατίας, καταφθάνει επίσης για να αντιμετωπίσει τη ρύπανση που παρήγαγαν στο Νταβός οι κύριοι του κόσμου που έφτασαν, πάντα, με τα δικά τους ιδιωτικά αεροπλάνα. Ρύπανση, διαβεβαιώνει ο Rizzo, ίση με αυτή που προκαλούν 350 χιλιάδες αυτοκίνητα.

Λοιπόν, φυσικά. Αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά. Ο κοινός θνητός χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο για να πάει στη δουλειά, να κάνει τα ψώνια, να φτάσει σε νοσοκομείο. Ή, ακόμη, να πάει να διασκεδάσει και να πάει ακόμη και διακοπές. Επομένως, όλες  ουσιαστικά άχρηστες δραστηριότητες. Όχι όπως η θεμελιώδης σύνοδος του Νταβός που χρησίμευσε για… Ναι, για ποιο λόγο; Ποιες αποφάσεις για το μέλλον της ανθρωπότητας έχουν ληφθεί; Τι αποφασίστηκε που δεν μπορούσε να εδραιωθεί με τηλεδιάσκεψη;

Οι συνοδοί αναμφίβολα δεν είναι για σύνδεση βίντεο. Οι μεταφορείς τών αποσκευών των κυρίων του κόσμου έχουν συχνά, στο σπίτι, μια ιδιωτική ερωμένη που δεν εκτιμά μια εβδομαδιαία απόδραση. Επομένως, πρέπει να κατανοήσουμε την επιθυμία τους να δραπετεύσουν. Και σίγουρα δεν μπορούμε να περιμένουμε ολόκληρος αυτός ο στρατός αξιωματούχων να ταξιδεύει με τρένο σαν μια πρώτης τάξεως Γκρέτα. Είσαι ο υπηρέτης ενός ισχυρού ανθρώπου, θα έχεις λοιπόν το δικαίωμα να μολύνεις, να σπαταλάς χρήματα σε βάρος των φορολογουμένων.
Το Νταβός φτάνει και οι ελβετικές υπηρεσίες συνοδείας εξαντλούνται
Εκείνοι οι φορολογούμενοι πού καταλήγουν στο εδώλιο αν ταξιδεύουν με αυτοκίνητο με 31 χλμ την ώρα. Αν δεν χρεωθούν να προσαρμόσουν το σπίτι τους σύμφωνα με τις επιταγές όσων ταξιδεύουν με ιδιωτικό τζετ. Αν δεν παραιτηθούν να εγκαταλείψουν τα ανάμεικτα βραστά κρέατα για να προχωρήσουν στις προνύμφες και τις ακρίδες. Γιατί, ακόμα και στο Νταβός, είναι αυτοί και όλοι οι άλλοι είναι απλώς  γ….
Redazione Electo

 

 «INQUINAMENTO E VIZI PRIVATI. A DAVOS I PADRONI DEL MONDO PREDICANO AUSTERITÀ» - Inchiostronero

Δεν υπάρχουν σχόλια: