Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

«Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ» Από Συντακτική ομάδα Inchiostronero

Στην Αποκάλυψη 16, 16 ο Αρμαγεδδών υποδεικνύει το μέρος όπου οι κακοί βασιλιάδες, σύμμαχοι του Θηρίου, θα συγκεντρωθούν στη μεγάλη ημέρα για τον πόλεμο εναντίον του Θεού

Οι άνθρωποι βλέπουν τον κόσμο να τελειώνει καθώς μια πυρηνική βόμβα εκρήγνυται μπροστά τους

ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ


Το Panopticon είναι μια ιδανική φυλακή που σχεδιάστηκε το 1791 από τον φιλόσοφο και νομικό Jeremy Bentham.

Πιθανώς στην Ευρώπη οι πολίτες ή μάλλον οι τρόφιμοι ενός γιγαντιαίου Πανοπτικού που αποτελείται από pass, λογοκρισία, κάμερες σε κάθε γωνιά, εμμονικό κοινωνικό και ατομικό έλεγχο, δεν είναι εξοικειωμένοι με τους εξοπλισμούς και επομένως σκέφτονται μια σύγκρουση με τη Ρωσία που προκαλεί η ηπειρωτική ελίτ κάθε δεύτερη μέρα, σαν μια αντιπαράθεση που μπορεί να μην τους επηρεάζει άμεσα. Ίσως, ποιος ξέρει, φαντάζονται δυνάμεις εκστρατείας και δυσκολεύονται να φανταστούν τον Αρμαγεδδώνα αφού εδώ και τρεις γενιές έχουν συνηθίσει να θεωρούν τον πόλεμο ως κάτι που γίνεται αλλού και εναντίον πολύ πιο αδύναμων εχθρών. Αυτός είναι ο λόγος που οι μάζες, μεταμορφωμένες σε άμορφα κοπάδια που βόσκουν το χορτάρι του κυρίου/αφέντη τους, δεν ανησυχούν από τις πολεμικές ομιλίες που έρχονται καθημερινά από τον Μακρόν, τον Σολτς και ακόμη και τη μικρή μας κυβέρνηση που μοιάζει περισσότερο με το καστ μιας μεγάλης ταινίας.

Μια σημαντική μειοψηφία αντιλαμβάνεται ότι οι πολλές αμερικανικές βάσεις στο έδαφός μας και στο ευρωπαϊκό έδαφος γενικά θα προσέλκυαν ρωσικές πυραυλικές επιθέσεις που είναι αδύνατο να σταματήσουν με απαρχαιωμένα αμυντικά συστήματα όπως αυτά του ΝΑΤΟ, ωστόσο πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους επίσης δεν συνειδητοποιούν ότι στην πραγματικότητα μια προληπτική επίθεση θα μπορούσε να είναι πολύ πιο απλή από αυτή, μια πυρηνική έκρηξη μιας μόνο βόμβας επαρκούς ισχύος σε ύψος περίπου 160 – 170 χιλιομέτρων είναι αρκετή για να ΓΟΝΑΤΊΣΕΙ πολύ μεγάλες περιοχές όπως ολόκληρη η Ευρώπη ή το μεγαλύτερο μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών και οι Ρώσοι έχουν συγκεκριμένα μέσα για να κάνουν τους φορείς τέτοιων βομβών πρακτικά ασύλληπτους (μη ανιχνεύσιμους). Δεδομένου ότι η ατμόσφαιρα σε αυτό το υψόμετρο είναι εξαιρετικά αραιή, δεν θα γίνουν αισθητά εκρηκτικά αποτελέσματα, η πυρηνική έκρηξη σε μεγάλο υψόμετρο θα δημιουργήσει έναν γιγάντιο ηλεκτρομαγνητικό παλμό ή EMP. Σε ένα δισεκατομμυριοστό του δευτερολέπτου, το αρχικό κύμα EMP θα προκαλέσει τη δημιουργία τεράστιων τάσεων και ρευμάτων σε γραμμές ηλεκτρικής ενέργειας, γραμμές τηλεπικοινωνιών, καλώδια, σύρματα, κεραίες και οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρικά αγώγιμο υλικό σε μια περιοχή που εκτείνεται σε εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα. Αυτή η ώθηση θα παράγει 2 εκατομμύρια βολτ και ένα ρεύμα μεταξύ 5.000 και 10.000 αμπέρ σε γραμμές μεσαίας διανομής. Οποιαδήποτε μη θωρακισμένη σύγχρονη ηλεκτρονική συσκευή που περιέχει κύκλωμα στερεάς κατάστασης συνδεδεμένο στο δίκτυο θα απενεργοποιηθεί, θα καταστραφεί ή θα υποστεί βλάβες. Αυτό περιλαμβάνει ηλεκτρονικές συσκευές που είναι απαραίτητες για τη λειτουργία όλων των εθνικών υποδομών ζωτικής σημασίας.

Βάσεις των ΗΠΑ στην Ιταλία: οι φιγούρες της υποδούλωσης
Επειδή οι πυρηνικοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής δεν έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν τις επιπτώσεις της EMP, τα ηλεκτρονικά στερεάς κατάστασης στα εφεδρικά ηλεκτρικά και ψυκτικά τους συστήματα θα καταστραφούν και θα απενεργοποιηθούν επίσης. Η αστοχία των συστημάτων τροφοδοσίας έκτακτης ανάγκης και των ενεργών συστημάτων ψύξης πυρήνα έκτακτης ανάγκης θα καταστήσει αδύνατη την ψύξη των πυρήνων του αντιδραστήρα μετά τον τερματισμό έκτακτης ανάγκης. Αυτό θα οδηγήσει γρήγορα στην κατάρρευση/τήξη των πυρήνων των αντιδραστήρων δεκάδων πυρηνικών σταθμών.


Το κύμα Ε1 θα καταστρέψει επίσης αμέσως εκατομμύρια γυάλινους μονωτές που υπάρχουν στις γραμμές διανομής ηλεκτρικής ενέργειας που παρέχονται στους τελικούς χρήστες (οικιακούς, αγροτικούς, εμπορικούς), ενώ η τεράστια τάση που προκαλείται από το κύμα Ε1 θα καταστρέψει και θα αχρηστεύσει τα ρελέ, τους αισθητήρες και τους πίνακες ελέγχου των υποσταθμών υψηλής τάσης, θέτοντας εκτός δράσης ολόκληρο το ηλεκτρικό δίκτυο σχεδόν όλων των ευρωπαϊκών χωρών ή του ανατολικού μισού των ΗΠΑ, εάν, για παράδειγμα, η βόμβα εκραγεί στην κάθετη πλευρά του Οχάιο. Ένα έως δέκα δευτερόλεπτα μετά την πυρηνική έκρηξη, το επόμενο κύμα E2 EMP (ή E3, ανεξάρτητα από το αν λαμβάνονται υπόψη δευτερεύοντα αποτελέσματα ή όχι) θα προκαλούσε ισχυρές ροές ρεύματος στις γραμμές μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, συμπεριλαμβανομένων των υπόγειων. Το E3 θα καταστρέψει ή θα αχρηστέψει τους περισσότερους από τους μεγάλους μετασχηματιστές ισχύος και τους διακόπτες κυκλώματος υπερυψηλής τάσης που απαιτούνται για τη μετάδοση σε μεγάλες αποστάσεις περίπου του 90% της ηλεκτρικής ενέργειας . Αυτοί οι μετασχηματιστές ισχύος ζυγίζουν ο καθένας μεταξύ 200 και 400 τόνων, πρέπει να είναι σχεδιασμένοι κατά παραγγελία και κατασκευάζονται σε μεγάλο βαθμό στην Ασία. Αυτό σημαίνει ότι για να αντικατασταθούν, ακόμη και σε περίπτωση άμεσης παράδοσης μετά από αυτό το πρώτο χτύπημα, θα χρειαστούν χρόνια και γιγάντιοι οικονομικοί πόροι για να αποκατασταθεί μια αξιοπρεπής διανομή ενέργειας: καμία σύγχρονη κοινωνία δεν θα μπορούσε να αντέξει αυτόν τον αντίκτυπο. Μπορεί πολλά στρατιωτικά συστήματα να είναι θωρακισμένα και να μπορούν να αντισταθούν, αλλά τι κάνετε με αυτό όταν μια ολόκληρη οικονομία και μια ολόκληρη κοινωνία έχει καταρρεύσει; 

Φυσικά, η Δύση θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιήσει το ίδιο σύστημα, αλλά μη έχοντας συλλάβει συγκεκριμένο οπλισμό, έχοντας πολύ πιο αργούς και πιο αναχαιτίσιμους φορείς, θα βρισκόταν σε μεγάλο μειονέκτημα, για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι η τεράστια επέκταση της Ρωσικής Ομοσπονδίας θα μείωνε τή ζημιά που αντίθετα θα τονιζόταν από την ακραία συγκέντρωση στην Ευρώπη. Όταν καλείς για πόλεμο πρέπει να ξέρεις για τι πράγμα μιλάς, κάτι που το πολιτικό μας περιβάλλον αγνοεί εντελώς.

Συντακτική Επιτροπή

«Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ» - Inchiostronero (www-inchiostronero-it.translate.goog)

Δεν υπάρχουν σχόλια: