Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Ο βρώμικος ρόλος της Επιτροπής των 300

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ


Γράφει η Χρυσούλα Μπουκουβάλα


T

o 1992, ένα συνταρακτικό βιβλίο περιέγραψε τους τρόπους γενοκτονίας της λευκής φυλής με μεγάλη ακρίβεια: επιδημίες, πείνα, αποβιομηχάνιση, κατασχέσεις κατοικιών, στερήσεις αγαθών, απαγόρευση μετακινήσεων, μεταναστευτικές εισβολές, πολέμους φθοράς και κατάργηση μετρητών, καταγγέλλοντας ότι είχαν σχεδιαστεί εσκεμμένα από μία κλειστή ομάδα που αποκαλείται Επιτροπή των 300, προκειμένου να εγκαθιδρυθεί ένα παγκόσμιο κράτος.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση, θα έκανε ό,τι ήταν δυνατόν για να πετύχουν αυτά τα σχέδια. Οι συνένοχες κυβερνήσεις των εξαγορασμένων πολιτικών και μια μεγάλη μάζα χειραγωγούμενων κρετίνων, θα έκανε τα υπόλοιπα.

Πότε, γιατί και από ποιους δημιουργήθηκε η Επιτροπή των 300; Πόσοι από τους στόχους της έχουν πετύχει, και ποιες είναι οι οργανώσεις και τα μέλη της; Είναι αυτή η ομάδα τόσο ανίκητη ή μήπως πρόκειται για ακόμα μία επιχείρηση δημιουργίας αρνητικών προσδοκιών που δρουν παραλυτικά; Η καλύτερη άμυνα είναι η γνώση που μετατρέπεται σε αντεπίθεση.

Το θρυλικό πλέον βιβλίο που αποτελεί την «Βίβλο» όσων παρακολουθούν τα σχέδια των διεθνών συνωμοτών, έχει τίτλο The Conspirators Hierarchy: The Committee of 300 (Η Ιεραρχία των Συνωμοτών: Η Επιτροπή των 300) και έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Συγγραφέας του είναι ο δρ Τζον Κόλμαν (John Coleman), που υπήρξε ιστορικός, ειδικός επί θεμάτων Μέσης Ανατολής, και πρώην πράκτορας της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών Military Intelligence Division 6, κοινώς γνωστής ως ΜΙ6 (Εμ Άι Σιξ).

Η πιο πρόσφατη έκδοση του βιβλίου.

Ο δρ Κόλμαν γεννήθηκε το 1935, σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία. Το 1969 πήγε στις ΗΠΑ όπου εξέδιδε επί 20 χρόνια μία επιθεώρηση γεωπολιτικής, δημοσίευε μονογραφίες και κυκλοφόρησε πολλά βιβλία. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το πού γεννήθηκε και εάν ζει ακόμα.

Ο δρ Κόλμαν ισχυρίστηκε ότι η Επιτροπή των 300 δεν λογοδοτεί σε κανέναν παρά μόνο στα μέλη της. Ότι δεν γνωρίζει εθνικά σύνορα, δρα υπεράνω των νόμων όλων των χωρών, ελέγχει κάθε πτυχή της πολιτικής, της θρησκείας, του εμπορίου, της βιομηχανίας, των τραπεζών, των ασφαλιστικών εταιρειών, της εξόρυξης μεταλλευμάτων, του εμπορίου ναρκωτικών και της βιομηχανίας πετρελαίου. Ωστόσο, παραμένει επιμελώς στη σκιά.

Το βιβλίο του αποκαλύπτει ποια είναι τα μέλη της, τι έχουν σχεδιάσει για το μέλλον μας, ποιες μεθόδους χρησιμοποιούν και πώς ακριβώς μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου.

Μετά από 25 χρόνια ερευνών σε διάφορα μέρη του κόσμου, μελετώντας χιλιάδες πηγές, ο συγγραφέας ανακάλυψε ότι η Επιτροπή των 300 −που τα μέλη του ολιγάριθμου εσωτερικού κύκλου της αποκαλούνται Ολύμπιοι− διοικείται από τις μεγάλες ευρωπαϊκές βασιλικές οικογένειες και επιδιώκει την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Εάν λοιπόν ακόμα αναρωτιέστε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά που μας βασανίζουν τότε σ’ αυτό το βιβλίο θα διαπιστώσετε ξεκάθαρα ότι αυτές οι συνθήκες έχουν σκόπιμα δημιουργηθεί προκειμένου να μας μετατρέψουν σε δούλους που δεν θα μπορέσουν να σταματήσουν τη δημιουργία ενός παγκόσμιου κράτους.

Ιστορικό

Σύμφωνα με τα γραφόμενά του, ο Κόλμαν αποφάσισε να ερευνήσει ποιοι πραγματικά κυβερνούν τον κόσμο μας, όταν κατά τη διάρκεια της υπηρεσίας του στην ΜΙ6, στην Αγκόλα της Αφρικής, εν μέσω του αιματηρού εμφυλίου πολέμου που μάστιζε τη χώρα επί πολλά χρόνια, έπεσαν τυχαία στα χέρια του απόρρητα έγγραφα με πληροφορίες που απευθύνονταν σε ανθρώπους μιας αθέατης και μέχρι τότε άγνωστης σ’ αυτόν, ανώτατης ιεραρχίας.

Aπό τη στιγμή εκείνη και έπειτα, άρχισε να ερευνά τις απαρχές της Επιτροπής των 300 και την εξέλιξή της. Επειδή κατά τη διάρκεια των σπουδών του είχε κάνει επίπονες και επιτόπιες μελέτες για τις μυστικές εταιρείες στη βιβλιοθήκη του Κογκρέσου και σε ακαδημαϊκά ιδρύματα σε διάφορες περιοχές του κόσμου που μόνο λίγοι είχαν πρόσβαση, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη ομάδα εργαζόταν άοκνα πρωτίστως για την κατεδάφιση του αμερικανικού Συντάγματος, και εν συνεχεία των Συνταγμάτων όλων των άλλων χωρών.

Αυτή η σκιώδης ιεραρχία με πρόσχημα το ελεύθερο εμπόριο κατέστρεψε την οικονομία των ΗΠΑ και όλων των χωρών που είχε βάλει στο στόχαστρό της. Όσοι Αμερικανοί πρόεδροι προσπάθησαν να προστατέψουν τα αμερικανικά προϊόντα, όπως ο Αβραάμ Λίνκολν, ο Τζέιμς Γκάρφιλντ και ο Ουίλιαμ Μακίνλεϋ, δολοφονήθηκαν.

Μάλιστα δε αυτός που διέταξε την ΜΙ6 να δολοφονήσει τον Λίνκολν, ήταν ο Άγγλος πρωθυπουργός Βενιαμίν Ντισραέλι, εβραϊκής καταγωγής από τη Βενετία, ενώ πολύ αργότερα, η ίδια μυστική υπηρεσία, δολοφόνησε και τον πρόεδρο Τζον Φ. Κέννεντυ.

Η Εταιρεία των Ανατολικών Ινδιών

Ο δρ Κόλμαν ισχυρίζεται ότι η ιδέα της ίδρυσης μιας τέτοιας ομάδας ξεκίνησε από τον βασιλέα Γεώργιο Γ΄ της Αγγλίας, που εμπνεύστηκε από το Συμβούλιο των 300 της Βρετανικής Εταιρείας των Ανατολικών Ινδιών (British East India Company), που ιδρύθηκε το 1600.

Η μελέτη σπάνιων αρχείων διαφόρων ιδρυμάτων βοήθησε τον Κόλμαν να ανακαλύψει ότι οι πρόγονοι των μελών της Βρετανικής Εταιρείας των Ανατολικών Ινδιών, κατάγονταν από τη μανιχαϊστική Βαβυλωνία και ανήκαν στους Παυλικιανούς – Βογόμιλους – Καθαρούς – Αλβιγηνούς – Σιωνιστές και τελικά έγιναν όχι μόνο κυρίαρχοι της Αγγλίας, ελέγχοντας απόλυτα την πολιτική της, αλλά και ολόκληρου του κόσμου.

Έκτοτε, όλοι οι μετέπειτα ηγέτες των ελεγχόμενων από τη Βρετανική Αυτοκρατορία κρατών, ήταν μαριονέτες της Εταιρείας των Ανατολικών Ινδιών με τις μανιχαϊστικές και σιωνιστικές πεποιθήσεις ενοποίησης του κόσμου σε ένα κράτος.

Όπως έχει αποδειχτεί, η εταιρεία αυτή, όπως και η ολλανδική Εταιρεία των Ανατολικών Ινδιών (Dutch East India Company), κέρδιζε αμύθητα ποσά χάρη στο όπιο που καλλιεργούσε στην Ινδία και πωλούσε στην Κίνα την οποία είχε μετατρέψει σε μία χώρα ναρκομανών. Το εμπόριο του οπίου διεξαγόταν υπό το προκάλυμμα του εμπορίου τσαγιού και μεταξιού.

Απ’ αυτό το εγκληματικό εμπόριο, το πλιάτσικο των φυσικών πόρων και το μόχθο των αυτοχθόνων κατοίκων των περιοχών που τελούσαν υπό την κατοχή της, καθώς και των μαύρων δούλων που μετέφεραν από την Μαδαγασκάρη και την Αφρική, όσο και έναν κολοσσιαίο στρατό 260.000 στρατιωτών και πολεμικό στόλο που τσάκιζε κάθε αντίδραση, οι Βρετανοί αριστοκράτες-μέλη της Επιτροπής των 300 –και κυρίως η βασιλική οικογένεια– έφτιαξαν τις κολοσσιαίες περιουσίες τους.

Το παρακάτω οργανόγραμμα είναι κατατοπιστικό:

Δομή της Επιτροπής των 300. Πηγή: Conspirators Hierarchy: The Story of the Committee of 300, John Coleman. Μετάφραση: aperopia.fr.

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Βικτωρίας, τα τότε μέλη της Επιτροπής των 300, προκειμένου να αποκτήσουν τον παγκόσμιο έλεγχο, αποφάσισαν να συνεταιριστούν με μερικούς δεινούς επιχειρηματίες που δεν ανήκαν όμως στη βρετανική βασιλική οικογένεια, και συγκεκριμένα με τις κραταιές ιταλικές οικογένειες, που αποκαλούνται «Μαύρη Αριστοκρατία».

Σύμφωνα με τον Κόλμαν, τη δεκαετία του ’70, η περιουσία τους ήταν τόσο μεγάλη, που μπροστά τους ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ έμοιαζε με ζητιάνο. Οι απόγονοι αυτών των οικογενειών, σήμερα ελέγχουν όλη τη Δύση.

Τέλος, ο δρ Κόλμαν αποκάλυψε ότι διάφοροι «πρωτοπόροι» συγγραφείς δυστοπιών, ήταν εντεταλμένα μέλη της Επιτροπής των 300, ώστε να δημιουργούν αρνητικές προσδοκίες στους λευκούς για το μέλλον τους, όπως το ανώτατο στέλεχος της ΜΙ6 Χέρμπερτ Τζωρτζ Ουέλς, και τα οπιομανή αδέλφια Άλντους και Τζούλιαν Χάξλεϊ.

Η Λέσχη της Ρώμης

Υπενθυμίζουμε ότι ο αρχικός στόχος της Λέσχης της Ρώμης, που τον ανέπτυξε τo 1972 στη μελέτη της με τίτλο Τα όρια της ανάπτυξης, ήταν να έχει μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός κατά 50% μέχρι το 2050.

Η Λέσχη της Ρώμης με την αναθεωρημένη αναφορά της, Global 2000 Report – Entering the Twenty-First Century του 1977 προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζίμυ Κάρτερ, που υπέγραφε κάποιος φυσικός ονόματι Gerald Ο. Barney, υπάλληλος των Ροκφέλερ, απειλούσε ότι αν δεν συγκρατηθεί με επώδυνα μέτρα ο πληθυσμός, μέχρι το 2030 θα φτάσει τα 10 δισεκατομμύρια, και στο τέλος του 21ου αιώνα τα 30 δισεκατομμύρια, κάτι που αντιστοιχεί με τα ανώτατα όρια αντοχής του πλανήτη Γη.

Ο δρ Κόλμαν εκτός από βιβλία, έγραψε και πολλές μονογραφίες, ενώ από το 1971 έως το 1991 εξέδιδε το περιοδικό γεωπολιτικής ενημέρωσης World in Review. Σε μία από τις μονογραφίες του, κατήγγειλε τον ρόλο της Λέσχης της Ρώμης ως οργάνου της Επιτροπής των 300 για τον παγκόσμιο αποπληθυσμό, όπως και ένα από τα βιβλία του με τον ίδιο τίτλο, που κυκλοφόρησε το 2010.

Μα το πιο συγκλονιστικό είναι ότι σε εκείνη τη μονογραφία προανήγγειλε μια μελλοντική «επιδημία» που είχε σχεδιάσει η Επιτροπή και η οποία θα σκότωνε το μεγαλύτερο τμήμα του παγκόσμιου πληθυσμού. Φαίνεται ότι πράγματι ο Κόλμαν είχε ντοκουμέντα στα χέρια του και γνώριζε για τα επερχόμενα.

Συνεχίζεται

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

https://www-ereticamente-net.translate.goog/2021/12/la-gaia-morte-delle-societa-sazie-e-disperate-roberto-pecchioli.html?_x_tr_sl=it&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=wapp