Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Ο πόλεμος κατά των παιδιών

του Marcello Veneziani
Ομοφοβία, ξενοφοβία, ισλαμοφοβία… Τι θα γινόταν αν η παιδοφοβία ήταν η τρέχουσα έκτακτη ανάγκη; Δεν αντέχουμε άλλο τα παιδιά, τα κακομεταχειριζόμαστε, τα χρησιμοποιούμε και τα κακοποιούμε, καταπατούμε τις πρωταρχικές τους ευαισθησίες, τη παιδική τους φύση και διάθεση. Καλύτερα σκυλιά ή γάτες από το να έχεις παιδιά. Είμαστε στον εμφύλιο πόλεμο ενάντια στην παιδική ηλικία.

Η θλιβερή ιστορία του Bibbiano για παιδιά που αφαιρέθηκαν από τις οικογένειές τους με τη βία και τα ψέματα είναι η κορυφή ενός ανησυχητικού παγόβουνου αλλά και το έμβλημα ενός πολέμου ενάντια στα παιδιά και τη φυσική οικογένεια. Σε άλλα επίπεδα, υπάρχουν καθημερινά κρούσματα βίας και βασανιστηρίων, ακόμη και θανατηφόρων, που γίνονται σε παιδιά σε μικρή ηλικία. Συνήθως τοξικοί γονείς επιτίθενται στα παιδιά τους με απάνθρωπη σκληρότητα, μη ανεκτικοί στην παραμικρή αναταραχή τους.

Την ίδια στιγμή εμφανίζονται τακτικά ιστοσελίδες παιδεραστίας, εμπορία παιδιών και απόπειρες προσέλκυσης τους στο δρόμο.

Εν τω μεταξύ, η βιομηχανία των αμβλώσεων και η καταστολή των ανεπιθύμητων παιδιών συνεχίζονται ακαταμάχητα. Και η κομπίνα της υιοθεσίας, οι μάχες ενάντια στη γονιμότητα, τη μητρότητα και τις φυσικές οικογένειες. Διαφορετικές ιστορίες, διαφορετικά σχέδια, αλλά όλα πάνε προς μια κατεύθυνση: μοριακός πόλεμος κατά των παιδιών. Το Εθνικό Έργο κατά της Μητρότητας και της Παιδικής Ηλικίας είναι πλέον πλήρως λειτουργικό, σε πλήρη εξέλιξη.

Το παιδί θεωρείται ο εισβολέας, το εμπόδιο στη ζωή και την ελευθερία μας ή απλώς ένα ταχυδρομικό δέμα που πρέπει να επιστραφεί, ένα υλικό που πρέπει να απορριφθεί, όπως τά τοξικά απόβλητα, ή αντικείμενο κατανάλωσης, σεξουαλικής διεξόδου, διαστροφής ή ένα θύμα θυσίας στο οποίο θα αποφορτίσουμε τη ζωή, τη δουλειά και τον κόσμο που δεν μας αρέσει. Αλλά όταν συνδυάζετε την εκκωφαντική εκστρατεία ενάντια στη φυσική και  παραδοσιακή οικογένεια, την προκατάληψη ότι κάποιος μεγαλώνει καλύτερα καταρρίπτοντας γονικές φιγούρες και αποκηρύσσοντας φυσικούς πατέρες και μητέρες συν τον επεμβατικό έλεγχο της δημόσιας δομής στις οικογένειες, τό αποτέλεσμα είναι αυτό.

Αυτό που μένει από την κακή ιστορία του Bibbiano, πέρα ​​από τις ποινικές και αστικές ευθύνες των πρωταγωνιστών, είναι η απόρριψη της οικογένειας. Δεν θεωρείται πλέον η εστία αλλά η έξαρση όλων των κοινωνικών μολύνσεων, από τον σεξισμό στον ρατσισμό, από την οικογενειοκρατία μέχρι την ομοφοβία. Το να απομακρύνεις λοιπόν τα παιδιά από τη φυσική οικογένεια είναι πρόοδος, είναι χειραφέτηση. Καλύτεροι θετοί γονείς, ίσως ομοφυλόφιλοι ή lgbt, καλύτερες δημόσιες εγκαταστάσεις, τα πανάκριβα ανάδοχα σπίτια, παρά το φυσικό κρεβάτι στο οποίο γεννήθηκαν.

Σε όλα αυτά προστίθεται το υπόβαθρο της κατάστασης, η πτώση του ποσοστού γεννήσεων, η απουσία ενός μέλλοντος των κοινωνιών μας εμποτισμένο με το παρόν, ο εγωισμός των γονιών, τα αιώνια παιδιά που δεν θέλουν να εγκαταλείψουν τη ζωή και την ευχαρίστηση στον κυρίαρχο εγωκεντρισμό των παιδιών που ανταγωνίζονται με τις ιδιοτροπίες των μεγάλων και απαιτούν αποποιήσεις. Η μόνη συμβατή μορφή γέννησης είναι αυτή της νοικιασμένης μήτρας. Οτιδήποτε άλλο παρά τεκνοποίηση σύμφωνα με τη φύση. Τα μόνα παιδιά στα οποία εξακολουθεί να ασκείται ανθρωπιστική τρυφερότητα είναι μετανάστες. Τα παιδιά που παραμένουν στην Αφρική στην πιο μαύρη δυστυχία έχουν πολύ λιγότερο ενδιαφέρον. Μακριά από το βίντεο, μακριά από την καρδιά.

Παιδιά που υποβλήθηκαν σε πλύση εγκεφάλου και πωλήθηκαν στο όνομα της παιδικής ηλικίας με καθοδήγηση κοινωνικών λειτουργών και ψυχολόγων, παιδιά που βιάστηκαν στο όνομα της σεξουαλικής ευχαρίστησης, ακόμη και άρρωστα παιδιά που εξαφανίστηκαν στο όνομα της ευγονικής ή της dolce vita των γονιών τους.

Και τα παιδιά που απαγορεύονται σε χώρους διακοπών και διασκέδασης. Ένα μοδάτο μέρος είναι εξ ορισμού απαγορευμένο σε παιδιά, καροτσάκια, παραδοσιακές οικογένειες με τα παλιόπαιδα. Γίνονται δεκτοί μόλις και μετά βίας ηλικιωμένοι, αρκεί να είναι ισχυροί, πλούσιοι ή μεταμφιεσμένοι σε νέους. Αλλά όχι απολύτως παιδιά, γιατί είναι εξ ορισμού προλετάριοι, δεν είναι ψηφοφόροι, πόσο μάλλον εκλεγμένοι, και δεν είναι ενεργοί καταναλωτές ναρκωτικών, σεξ, ταξιδιών, κατανάλωσης, αλλά μόνο παθητικά θύματα. Οι λίγοι επιζώντες της παιδικής σφαίρας αντιμετωπίζονται με κίτρινα γάντια, υπερσιτισμένα, καλοντυμένα και τεχνολογικά εξοπλισμένα, έστω και ελάχιστα μορφωμένα στην πραγματική ζωή και τούς καλούς τρόπους. Είναι προστατευόμενα είδη, τεχνολογικά προηγμένα, εξοπλισμένα με μηχανήματα, εξοπλισμένα με κάθε άνεση, εκτός από τους γονείς και τη γύρω κοινότητα.

Φυσικά, είναι καλύτερο να ζεις σε μια κοινωνία χωρίς παιδιά γεμάτη φοβίες, όπως η δική μας, παρά σε μια κοινωνία όπου τα παιδιά πεθαίνουν από την πείνα ή στέλνονται να πεθάνουν στον πόλεμο. Καλύτερα να ζεις σε μια κοινωνία σαν τη δική μας, όπου βλέπεις παιδιά περιορισμένα στις μάνδρες της βλακείας, άθλια ή πολυτελή, παρά σε χώρες όπου χρησιμοποιούνται ως αρνιά θυσίας, σφάζονται ή στέλνονται να πεθάνουν στο όνομα του Αλλάχ. Στις ισλαμικές χώρες έχω δει το αίμα και τον πόνο των παιδιών να μεταφέρονται στο μικρό τελετουργικό σφαγείο, για περιτομή των γυναικών ή πιο συχνά για περιτομή. Τα έχω δει τυλιγμένα στο αίμα,  εν μέσω δακρύων. Και σκέφτηκα το γαλήνιο τελετουργικό των χριστιανικών μας βαπτίσεων, των πρώτων κοινωνιών και των επιβεβαιώσεων, όπου το καλύτερο ήταν λίγο νερό στο πρόσωπο του φασκιωμένου πλάσματος ή το τελετουργικό χτύπημα για να γίνουν στρατιώτες του Χριστού. Αλλά για την κυρίαρχη κατήχηση, το κύριο κακό που πρέπει να αφαιρεθεί είναι η θρησκεία μας με τα σύμβολα και τις ιεροτελεστίες της. Για αυτόν τον λόγο, τα παιδιά μας προτιμούν να αρνούνται ακόμη και την κούνια και τα κάλαντα των Χριστουγέννων, που θεωρούνται σημάδια ξενοφοβίας…

Εν ολίγοις, σε διαφορετικά επίπεδα βρισκόμαστε σε πόλεμο με την παιδική ηλικία. Τα παιδιά θεωρούνται εχθροί της ανθρωπότητας επειδή σπρώχνουν πίσω στο παρελθόν, επιβαρύνουν το παρόν και σφετερίζονται το μέλλον. Και αντ' αυτού θα πρέπει να ανοίξουμε ξανά τα οικογενειακά σύνορα και να καλωσορίσουμε τα παιδιά, να τους δώσουμε άσυλο. Ποτέ δεν ήταν πιο κατάλληλη λέξη για έναν πληθυσμό μικρών λαθραίων προσφύγων, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και να ζήσουν μεταμφιεσμένοι επειδή ήταν ανεπιθύμητοι. Από αυτούς θα είναι η βασιλεία των ουρανών. Αλλά στη γη μας λείπουν εκείνοι που είναι πρόθυμοι να τους υποδεχθούν σύμφωνα με τη φύση και την ανθρωπιά.


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. 
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΙΕΞΑΓΕΙ Η ΝΕΚΡΗ ΜΑΣ ΣΑΡΚΑ.


Αμεθυστος

4 σχόλια:

Θωμάς είπε...

https://www.tellerreport.com/news/2020-01-27---bibbiano--the-italian-town-of-%22stolen-children%22-.rJxg8TTobU.html

Ανώνυμος είπε...

Makari kai to leo eilikrina o sygrafeas tou arthrou na afisei mia gia panta tin Papiki airesi. Na ginei Xristianos Orthodoxos. Efoson agonizetai kata tis Neas Taxis kai tis Neas Epoxis kai den exo logous na amfivallo gia tin eilikreinia tou na egolpothei tis apopseis olon ton Orthodoxon Pateron apo Mega Fotios eos simera kai na dei oti o sporos tou kakou einai stin Palaia Romi. To na prospathei na antikatastisei tin Mikrosoft me tin Fragiki Feoudarxia kai ton arxegono Papismo tis epoxis tou Karlomagnou einai mataioponia. AM

Ανώνυμος είπε...

Vevaia gia na leme tin alitheia pote edo kai aiones me moni exairesi ton Efraim tis Arizonas i Orthodoxi Ekklisia idios i Elliniki oudepote ekane ierapostoli stous Amerikanous kai Eyropaious pou genithikan stin airesi xoris na to xeroun. Protimoun tin ousiastika dorodokia pou tin vaftizoun ierapostoli stin yposaxaria Afriki kai ekei epilegmena giati theoroun oti se laous me kata tekmirio xamilotero IQ apo Asiates Eyropaious kai Latinoamerikanous kai dinontas tous ligo fagito tha einai afentika. Pantos kai ekei stin Somalia as poume den tolman na pane. Ayti einai i pikri alitheia. AM

Ανώνυμος είπε...

Ta logia ton Papanikolaou kai tou episkopou Madagaskaris den thymamai pos ton lene einai apokalyptika gia to ti theoroun ierapostoli. Sigoura oxi ayto pou enoouse o Apostolos Paylos. Gia ayto oi Rosoi tous saronoun apo ekei pou to theoroun xorafi tous. AM