Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Ομοφυλοφιλική προπαγάνδα όπως πατά... η γάτα!

Με το δημογραφικό να είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά μας, την λαθρομετανάστευση ανοιχτή πληγή στην καρδιά του έθνους και την ομοφυλοφιλική ατζέντα σε πρώτη προτεραιότητα, ο πρ. Ευάγγελος Παπανικολάου θεώρησε σκόπιμο να «απαντήσει» στους στρατευμένους νεοταξίτες κατήγορους «αντιρατσιστές» που βλέπουν γύρω τους Έλληνες ρατσιστές. Το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενο· γι’ αυτό άλλωστε υπάρχουν οι στρατευμένοι αντιρατσιστές που μοιράζουν την ταμπέλα του ρατσιστή στους ανθρώπους, για να έρχονται μετά οι διάφοροι πρ. Ευάγγελοι να ενισχύσουν το πολιτικά ορθό αφήγημα.

{*Σε ενδιαφέρει το χρώμα του ανθρώπου; Ποιός ενδιαφέρεται για το χρώμα; Μας λένε ρατσιστές. Τί με νοιάζει ρε το χρώμα των ανθρώπων; Που τα βρήκατε; Που τα ‘χαμε εμείς αυτά ποτέ; Εμείς λέγαμε «κάτσε καλά θα σε φάει ο αράπης.» Το λέγαμε, γιατί ξέρετε γιατί το λέγατε; Γιατί ο αράπης έφυγε από την Αίγυπτο με τον Ιμπραήμ και πήγε και έσφαξε τον κόσμο. Γι’ αυτό το λέγαμε. Γι’ αυτό. Όταν ήλθες να με σφάξεις φυσικά θα είμαι και θα λέω, κάτσε καλά θα σε φάει ο αράπης. Έτσι λέγανε οι παλιοί σε μας. Εδώ δεν το λέει αυτός αλλά κάτω στην Πελοπόννησο στην Στερεά, λέγανε «κάτσε καλά θα σε φάει ο αράπης». Γιατί το λέγανε αυτό; Δεν με έφταιγε εμένα ο έγχρωμος. Εμένα μου ‘φταιγε ότι είχε έλθει με τον Ιμπραήμ και έσφαζε. Αυτό ήταν το πρόβλημα. Μετά ξαναπέρασε. Έφυγε αυτό.

Δεν έχουμε προβλήματα εμείς ούτε με το χρώμα, ούτε με την θρησκεία του αλλουνού, ούτε τί πιστεύει, ούτε με ενδιαφέρουν, ούτε με τα πάθη του άμα ντύνεται άντρας, ντύνεται γυναίκα. Δεν με νοιάζει. Ας ζήσει ο άνθρωπος και έχει τον Χριστό που μια μέρα θα τον γυρίσει τούμπα και θα τον φέρει στα ίσα. Εγώ παρακαλάω, προσεύχομαι για τον… Πρέπει να έχετε ανοιχτή καρδιά. Να είσαστε έτοιμοι να δεχτείτε τους πάντες μέσα εις την ΕκκλησίαΚαι να μην αποφασίζετε [να] τους διορθώσετε εσείς. Αφήστε το Άγιο Πνεύμα να τους διορθώσει. Εσύ δείξε το ήθος που έχεις. Ποιό θα είναι το ήθος σου; Όχι η ηθική σου. Το ήθος σου. Το ήθος το κατεργάζεται μόνο η συνεχής ζωή μέσα εις την Εκκλησία.}

Είναι χαρακτηριστικό πώς ξεκινά από τον «αράπη» για να φτάσει στον σοδομίτη. Γνωστή μέθοδος που βασίζεται στη βασική αρχή της Ψυχολογίας Gestalt που ονομάζεται proximity (εγγύτητα) και η οποία λέει ότι τηρουμένων των αναλογιών, τα πράγματα που βρίσκονται κοντά το ένα στο άλλο γίνονται αντιληπτά ότι ανήκουν στην ίδια ομάδα. Έτσι και ο πρ. Ευάγγελος Παπανικολάου θέλει ο ακροατής να αντιμετωπίσει τον ομοφυλόφιλο με τον ίδιο τρόπο που καλείται να αντιμετωπίσει τον λαθρομετανάστη, ως κάτι διαφορετικό δηλαδή που δεν πρέπει να βλέπουμε με «ρατσισμό». (Αλήθεια· στα μυαλά αυτών των ανθρώπων υπάρχει κάτι άλλο εκτός από το στημένο δίπολο «ρατσισμός» «αντιρατσισμός»;)

Και λέει αμέσως μετά ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε τους πάντες μέσα στην Εκκλησία. Δηλαδή να υποθέσουμε μαζί με τους σοδομίτες να δεχθούμε στην Εκκλησία και τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες! Και συνεχίζει, να αφήσουμε το Άγιο Πνεύμα να τους διορθώσει. Εμείς δηλαδή ως μέλη της Εκκλησίας να μην μιλάμε όταν βλέπουμε τους υπερήφανους σοδομίτες μέσα στους Ναούς που πάμε και προσευχόμαστε. Μόκο εμείς! Θα τα φτιάξει όλα το Άγιο Πνεύμα. Να υποθέσουμε ότι αύριο θα πει το ίδιο και για τους αιρετικούς;

Μόνο που ο πατήρ ξεχνά ότι το Άγιο Πνεύμα έχει ήδη μιλήσει: «μὴ πλανᾶσθε· οὔτε πόρνοι οὔτε εἰδωλολάτραι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται οὔτε πλεονέκται οὔτε κλέπται οὔτε μέθυσοι, οὐ λοίδοροι, οὐχ ἅρπαγες βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι» και αυτός λέει στις λεσβίες, στους σοδομίτες και στους κιναιδόφιλους να έλθουνε αμετανόητοι και υπερήφανοι στην Εκκλησία και ότι θα τους σώσει το Άγιο Πνεύμα! 

Είναι η καινούρια θεολογία του πρ. Ευάγγελου αυτή, ότι το Άγιο Πνεύμα σώζει τον άνθρωπο χωρίς τον άνθρωπο! 

Και ακόμη παραπέρα, ότι το Άγιο Πνεύμα σώζει χωρίς την Εκκλησία! Ναι! Να καταργήσουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις, την Παράδοση, τους Κανόνες, τους Πατέρες, τα πάντα, γιατί έχουμε το Άγιο Πνεύμα που τα κάνει όλα! Λες και όλα αυτά δεν είναι εν Αγίω Πνεύματι. Αλλού το Άγιο Πνεύμα, αλλού η Εκκλησία! 

Και αφού καταργήσαμε την Εκκλησία οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια να πούμε ότι το Άγιο Πνεύμα βρίσκεται και στις αιρέσεις που αποκαλούνται «εκκλησίες» και σώζει και από εκεί!

 πηγή

*Που ειπε αυτά τα ωραία λογάκια; εδω

ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ: Ομοφυλοφιλική προπαγάνδα όπως πατά... η γάτα! (trelogiannis.blogspot.com)

Ε.. ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡ, Ο ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: