Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024

Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΑΜΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΚΝΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΩΝ


Σε μια εκ βαθέων συνέντευξή του στην εκπομπή Πρίσμα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης ο φιλόσοφος Στέλιος Ράμφος μιλά για την αποθέωση του παρόντος χρόνου και το νέο ανθρωπολογικό είδος με αφορμή το νομοσχέδιο για τους ομοφυλόφιλους.


ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΟΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΜΑΖΑΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΟΣ, Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ. Η ΖΩΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΛΟΓΙΑ, ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ. 
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΕΛΚΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΑΖΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ. ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ  ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΑΘΕΙΣ  ΚΑΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΝΟΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ. 
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ  ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΝΤ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΚΑΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: