Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

Λόμπι LGBT: η γενναιοδωρία του Λευκού Οίκου

Άρθρο της Εταιρείας του Αγίου Πίου



Αυτό είναι ένα είδος χριστουγεννιάτικου δώρου [2023], αλλά ήδη τα τελευταία τρία χρόνια η αμερικανική κυβέρνηση έχει δώσει 3,7 δισεκατομμύρια ευρώ για να χρηματοδοτήσει την ατζέντα LGBT στον κόσμο. Ένα ποσό που λαμβάνεται συχνά από τους φόρους των Αμερικανών φορολογουμένων και χρησιμοποιείται εν αγνοία τους.

Δίνεις δώρα με λεφτά άλλων; Κάτι που είναι δυνατό για το άτομο που καταλαμβάνει το Οβάλ Γραφείο του Λευκού Οίκου. Ο ιστότοπος των ομοσπονδιακών δαπανών των ΗΠΑ έχει τουλάχιστον το πλεονέκτημα της σαφήνειας: από τα τρία τελευταία λογιστικά έτη μπορεί να φανεί ότι έχουν χορηγηθεί 1.181 επιχορηγήσεις για την προώθηση της ιδεολογίας του φύλου.

Λαμβάνοντας αυτές τις πληροφορίες, η εφημερίδα The Epoch Times αναφέρει λεπτομερώς πώς το μάννα της κυβέρνησης Μπάιντεν έπεσε στο Πανεπιστήμιο Emory, στην Ατλάντα της Τζόρτζια, ένα στρατηγικό κράτος σε πολιτικό επίπεδο που αποτελεί αντικείμενο ιδιαίτερης προσοχής από το Δημοκρατικό Κόμμα.
Τό Έμορι έλαβε επίσης 3,5 εκατομμύρια δολάρια –δηλαδή λίγο πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ– για να μελετήσει, μεταξύ άλλων, «τις επιπτώσεις της ορμονικής θεραπείας για την αλλαγή φύλου σε τρανς γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ταϊλάνδη». Ένα άλλο ποσό διατέθηκε για να εξεταστεί η σχέση μεταξύ κατανάλωσης αλκοόλ και βίας σε ζευγάρια τρανς.

Με την ίδια σειρά ιδεών, ποσό σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ δόθηκε στην ένωση Outright Action , γνωστή για την «προώθηση των δικαιωμάτων LGBT σε όλο τον κόσμο», ιδιαίτερα στη Νιγηρία, τη Νότια Αφρική, την Ουγκάντα, την Ουκρανία, τις Φιλιππίνες, το Ιράν. και την Κίνα.

Άλλες δωρεές πήγαν απευθείας στις τσέπες λόμπι ακτιβιστών όπως η σερβική ένωση Grupa Izadji ή η αρμενική οργάνωση Pink Human Rights Defender, που εργάζονται υπέρ της «συμμετοχικότητας» σε χώρες σχετικά απαλλαγμένες από τη μάστιγα της προοδευτικής ηθικής δικτατορίας.

Σύμφωνα με τους The Epoch Times , το Υπουργείο Παιδείας των Ηνωμένων Πολιτειών έχει διαθέσει 219 εκατομμύρια ευρώ σε έργα που υπερασπίζονται την «ισότητα των φύλων»: το Boston College έχει λάβει περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια για την ενθάρρυνση των ομοφυλοφιλικών ενώσεων σε σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Πολιτεία της Μασαχουσέτης .

Αν και είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πώς δαπανήθηκαν πραγματικά αυτά τα σημαντικά ποσά - ειδικά όσον αφορά την ψευδοεπιστημονική έρευνα που υποτίθεται ότι τα δικαιολογούσε - ένα είναι βέβαιο: ήταν δημόσιο χρήμα, και επομένως χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων, που κατασπαταλήθηκαν με αυτόν τον τρόπο.
Χωρίς ο φορολογούμενος να φαντάζεται, προφανώς, ότι ο καρπός των οικονομικών τους συνεισφορών πηγαίνει σε έργα που χρησιμεύουν πάνω από όλα στην προώθηση ιδεολογιών που σκοπό έχουν να αποδομήσουν την ανθρώπινη φύση και άρα την πραγματικότητα.

Περιττό να πούμε ότι αυτού του είδους οι πληροφορίες είναι απίθανο να βοηθήσουν τον σημερινό οικοδεσπότη του Λευκού Οίκου στην προσπάθειά του να προσθέσει μια δεύτερη προεδρική θητεία στη λίστα των επιτευγμάτων του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: