Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Roberto Pecchioli - Ο Τζορτζ Σόρος και η Ανοιχτή Κοινωνία (48)

Συνέχεια από: Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023

KATA ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΥ (ΤΟ ΑΝΤΙΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ)

11 

ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝIΑ ΑΝΟΙΧΤH ΣΤΟ ΘAΝΑΤΟ

OSF, LGBT ΚΑΙ GAY FRIENDLY

Τα τελευταία είκοσι χρόνια, με εντυπωσιακή επιτάχυνση τα τελευταία χρόνια, η Δύση βρίσκεται στη δίνη μιας νέας φρενίτιδας, της αποδόμησης της σεξουαλικής ταυτότητας. Γινόμαστε μάρτυρες της άρνησης του ανδρικού-θηλυκού διμορφισμού, της προσπάθειας κατάργησης της διάκρισης κατά φύλο ή γένος ακόμη και στη γραμματική και τη γλώσσα, της άρνησης του φυσικού προτάγματος της συνάντησης των δύο φύλων που αποσκοπεί στην υποδοχή της ζωής στην οικογενειακή δομή. Ο αριθμός των φύλων/γενών επαναϋπολογίζεται σε απίστευτους αριθμούς (είκοσι ή περισσότερα;)· η ένωση μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας εξισώνεται νομικά με εκείνη ενός ομοφυλόφιλου ή τρανσέξουαλ· ο ρόλος του πατέρα και της μητέρας αντικαθίσταται με τον όρο "γονέας ένας και δύο" (με τάση αύξησης του αριθμού λόγω της προόδου των τεχνικών τεχνητής αναπαραγωγής)· το βιολογικό φύλο καλείται να αγνοηθεί -υποβαθμίζεται σε "φύλο που ανιχνεύεται κατά τη γέννηση"- υπέρ μιας ρευστής σεξουαλικής ταυτότητας, αποτέλεσμα υποκειμενικής επιλογής, ανακλητής. Τονίζονται οι σπάνιες περιπτώσεις σεξουαλικής δυσφορίας (που περιγράφεται ως ο πόνος όσων αντιλαμβάνονται την "ταυτότητα φύλου" τους ως διαφορετική από το βιολογικό τους φύλο) και διατίθενται δημόσια κονδύλια για την αλλαγή φύλου (γνωστή ως "μετάβαση φύλου"). Η φυσική αρχή που αναφέρεται στο βιβλίο της Γένεσης διαγράφεται: αρσενικό και θηλυκό τους δημιούργησε (ἄρσεν καὶ θῆλυ ἐποίησεν αὐτούς.) (Γεν. 1:26-27).

Πρόκειται για μια αυθεντική ιδεολογία πάνω στην οποία η Δύση παίζει ίσως το τελευταίο της παιχνίδι, ανακαλώντας κάθε αξία στη φύση (που επαναπροσδιορίζεται ως "βιολογία"), θεωρώντας την ίδια τη μητρότητα που αποδίδεται από τη φύση στη γυναίκα ως κοινωνικό κατασκεύασμα. Μία από τις συνέπειες είναι η διακηρυγμένη ισοδυναμία κάθε (προσωρινού, μεταβαλλόμενου) "σεξουαλικού προσανατολισμού"· στην πραγματικότητα εξυψώνεται η ομοφυλοφιλία, προς τιμήν της οποίας διοργανώνονται φεστιβάλ, gay pride. Δεν υπάρχει αμφιβολία για τη νόμιμη ελευθερία των προσωπικών επιλογών, αλλά βιώνουμε μια αντιστροφή που απειλεί όχι μόνο τη σταθερότητα μιας προγραμματικά στείρας κοινωνίας, αλλά και τη μακροπρόθεσμη επιβίωσή της.

Γεννημένη στα ιδεολογικά εργαστήρια των αμερικανικών πανεπιστημίων, η θεωρία του "φύλου" (gender) δεν θα είχε ξεπεράσει τις κοινωνικά και πολιτισμικά ασήμαντες ομάδες αν δεν είχε γίνει ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της ατζέντας των δυτικών ελίτ. Δεν είναι καθήκον του παρόντος εγγράφου να ανιχνεύσει τα κίνητρα και τους στόχους της, ωστόσο είναι σαφές ότι οι μάζες που στερούνται πολιτιστικών, ηθικών, πνευματικών, κοινοτικών και ακόμη και σεξουαλικών ριζών ταυτότητας χειραγωγούνται εύκολα για τους σκοπούς της κυριαρχίας. Δεν είναι τυχαίο ότι η μαζική χρηματοδότηση πέφτει βροχή στον ποικιλόμορφο κόσμο που αυτοαποκαλείται ΛΟΑΤ εδώ και χρόνια. Ο Τζορτζ Σόρος και το OSF έχουν εμπλακεί σε αυτό το μέτωπο εδώ και δεκαετίες, αλλά πολυάριθμα ιδρύματα, οικονομικοί και χρηματοπιστωτικοί γίγαντες, ισχυρά πολιτιστικά συγκροτήματα, επιχειρήσεις του θεάματος, της μόδας, της ψυχαγωγίας, δημόσια ιδρύματα, πιέζουν προς αυτή την κατεύθυνση. Ο επίσημος ιστότοπος του OSF υποστηρίζει ανοιχτά ότι: "Το OSF είναι ένα από τα μεγαλύτερα ιδρύματα της Ευρώπης. "Ο τομέας της Πρωτοβουλίας μας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα χρηματοδοτεί μια σειρά από οργανώσεις υπεράσπισης των ΛΟΑΤΚΙ και υποστηρίζει ομάδες που προωθούν δικαιώματα σε τομείς όπως η νομική αναγνώριση της ρευστότητας των φύλων", που περιγράφονται ως θεμελιώδεις για "υγιείς δημοκρατίες". Ισχυρίζεται ότι καταπολεμά τις διακρίσεις δίνοντας τη δυνατότητα στις λεσβίες, τους ομοφυλόφιλους, τους αμφιφυλόφιλους, τους τρανσέξουαλ, τους queer και τις intersex κοινότητες να προωθήσουν και να υπερασπιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματά τους.

Έχουμε ήδη αναφερθεί σε ορισμένους αποδέκτες των επιταγών του Σόρος στην Ιταλία και την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και η Arcigay, αλλά το μεγαλύτερο μέρος της προσπάθειας για την προώθηση των "νέων δικαιωμάτων" γίνεται στον κρατήρα του ηφαιστείου, τις ΗΠΑ, όπου ο Σόρος έχει δώσει εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια στους Gay Straight Alliance, την ένωση που οργάνωσε τον "πόλεμο των δημόσιες τουαλέτες" στη Βόρεια Καρολίνα. Μισό εκατομμύριο πήγε στην Justice at Stake, η οποία προωθεί την "υπεράσπιση της διαφορετικότητας" στα δικαστήρια, καθώς η “μεγαλύτερη (σεξουαλική) ποικιλομορφία στα γραφεία των δικαστών βελτιώνει την ποιότητα της δικαιοσύνης για όλους τους πολίτες”. Στην πράξη, αυτό σημαίνει αστικές και ποινικές ευθύνες εναντίον όσων διαφωνούν με την αφήγηση περί "gay και gender friendly". Είναι επίσης ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι μεταξύ των ευρωβουλευτών που ορίστηκαν ως ομοϊδεάτες από το OSF ήταν αρκετά μέλη της καθιερωμένης κοινοβουλευτικής διαπαραταξιακής ομάδας ΛΟΑΤ, συμπεριλαμβανομένου του Ιταλού Daniele Viotti (PD). Η εκτεταμένη διαδικτυακή πύλη του OSF δημοσιεύει μεγάλο αριθμό άρθρων και παρεμβάσεων υπέρ της υπόθεσης των ΛΟΑΤ, καθώς "ήρθε η ώρα να δοθεί στον τρανς ακτιβισμό η υποστήριξη που χρειάζεται". Γιατί, πείτε μου, σε έναν κόσμο που κατακλύζεται από άλλες προτεραιότητες;

Πιθανώς επειδή η αποδόμηση των προσωπικών και σεξουαλικών ταυτοτήτων είναι αγαπητή σε πολλούς Σκρούτζ, όχι μόνο στον George Soros. Μια από τις πλουσιότερες οργανώσεις είναι η Arcus, που ιδρύθηκε από έναν μεγιστάνα της βιομηχανίας υγείας, τον Jon Stryker, ο οποίος μεταξύ 2016 και 2021 επένδυσε το εντυπωσιακό ποσό των 74.000.000 δολαρίων σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την ιδεολογία της ταυτότητας φύλου. Η Arcus, ιστορικός υποστηρικτής των ΛΟΑΤ αιτημάτων και χρηματοδότης της προαναφερθείσας ισχυρής ILGA, επέλεξε τον Adrian Coman, από το OSF, ως επικεφαλής του προγράμματός της για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Σε μια καλά τεκμηριωμένη έρευνα, η εφημερίδα La Verità γράφει ότι "πίσω από την έκρηξη των τρανς θεμάτων βρίσκονται κυρίως άνδρες. Λευκoί. Εξαιρετικά πλούσιοι και με τεράστια πολιτιστική επιρροή". Εκτός από τον Σόρος, αναφέρονται η πλούσια ακτιβίστρια των υπεράνθρωπων Martine Rothblatt και ο Tim Gill, ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος άνδρας στον κατάλογο των πολύ πλουσίων του Forbes.

Η ύπαρξη ενός λόμπι των ΛΟΑΤ, του οποίου το δίκτυο του Σόρος είναι ο άξονας, αποδεικνύεται επίσης από ένα εσωτερικό έγγραφο του OSF από το 2000, στο οποίο αναφέρεται ότι η νομοθεσία με επίκεντρο τα ΛΟΑΤ θα πρέπει να στηρίξει τη διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ένταξη νέων μελών. Το έγγραφο εξέφραζε τη λύπη του για το γεγονός ότι "ορισμένα υπό ένταξη κράτη εξακολουθούν να περιέχουν στους ποινικούς τους κώδικες διατάξεις που εισάγουν διακρίσεις σε βάρος των ομοφυλόφιλων και των λεσβιών". Ειδικότερα, η νομοθεσία της Βουλγαρίας, της Εσθονίας, της Ουγγαρίας και της Λιθουανίας βρέθηκε στο στόχαστρο. Το καλοκαίρι του 2001, η ILGA (Διεθνής Ένωση Λεσβιών και Ομοφυλοφίλων) δημοσίευσε μια έκθεση για το θέμα και η Intergroup για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και των λεσβιών διοργάνωσε ακρόαση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την κατάσταση των ομοφυλοφίλων και των λεσβιών στα υπό ένταξη κράτη. Έκτοτε η πίεση της ΕΕ για το θέμα έχει ενταθεί, όπως και η ικανότητά της να παρεμβαίνει -με την υποστήριξη των πλούσιων ενώσεων που αρδεύονται από τα χρήματα του Τζορτζ Σόρος και άλλων- στην εθνική νομοθεσία. Εν ολίγοις, ακόμη και στον τομέα των λεγόμενων δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων και των θεωριών περί "φύλου", δεν επιτρέπονται εξαιρέσεις: η Ευρώπη το απαιτεί από εμάς!

Ο προνομιακός φορέας της θανάσιμης μαλθουσιανής ιδεολογίας είναι το ΛΟΑΤ σύμπαν. Η επένδυση στην προώθηση μιας κουλτούρας τρανσέξουαλ ή σεξουαλικής ρευστότητας - ας την ονομάσουμε έτσι, αλλά πρόκειται για την κανονικοποίηση της ανατροπής της φύσης και της βιολογίας από τον δυτικό Homo Deus - είναι τεράστια. Ωστόσο, το ποσοστό των ανθρώπων με αβέβαιη σεξουαλική ταυτότητα είναι απολύτως ελάχιστο. Είναι δυνατόν οι άρχοντες του χρήματος να ρίχνουν τόσους πολλούς πόρους σε μια μικροσκοπική μειονότητα, αυτοί που εργάζονται και σκέφτονται με όρους μεγάλων αριθμών και οικονομίας κλίμακας; Το μεγαλύτερο διεθνές ακρωνύμιο που δρα στον κατακερματισμένο κόσμο των ΛΟΑΤ (IQ+ κ.λπ.) είναι το Stonewall. Αυτή η βρετανική οργάνωση (με ιταλική έδρα στη Σικελία) αναπτύσσει ένα πρόγραμμα με την ονομασία Diversity Champions, πρωταθλητές της διαφορετικότητας, στο οποίο συμμετέχουν ως και οκτακόσιες πενήντα εταιρείες και ιδρύματα. Στην πρώτη γραμμή της προώθησης του σκοπού βρίσκεται το OSF, τακτικός χρηματοδότης οργανώσεων όπως η Gay Straight Alliance και η Gate (Global Action for Trans Equality). Οι δηλώσεις υπέρ των τρανς αφθονούν στις επίσημες σελίδες του OSF: “είναι καιρός να δώσουμε στον τρανς ακτιβισμό την υποστήριξη που χρειάζεται”. Ένας τρόπος είναι η υποστήριξη του Διεθνούς Τρανς Ταμείου, το οποίο συγκεντρώνει ακτιβιστές από όλο τον κόσμο, ή του Arcus, το οποίο από το 2016 έως το 2021 επένδυσε σχεδόν 74.000.000 δολάρια: οι περισσότεροι από τους δικαιούχους είχαν να κάνουν με την ιδεολογία του φύλου. Το Arcus είναι ένα από τους κύριους υποστηρικτές της τρανς υπόθεσης παγκοσμίως· χρηματοδοτεί ιστορικές και ισχυρές ΛΟΑΤ ενώσεις όπως η ILGA (ένα είδος ομπρέλας που συγκεντρώνει ομάδες του ουράνιου τόξου από όλο τον κόσμο), η οποία πρόσφατα απέβαλε την Arcilesbica, που θεωρείται "τρανς αποκλειστική", από το ευρωπαϊκό τμήμα της. Έχουμε ήδη αναφέρει ότι το 2013, η Arcus είχε στα στελέχη της τον Adrian Coman, από τα Ιδρύματα Ανοιχτής Κοινωνίας (Open Society Foundations).

Ο αγώνας των τρανς έχει την υποστήριξη ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου. Τον Σεπτέμβριο του 2020, το Stonewall - αποκαλύπτει η εφημερίδα La Verità - διοργάνωσε μια μεγάλη εκδήλωση για την υποστήριξη του αγώνα των τρανς με τίτλο "Τα δικαιώματα των τρανς είναι ανθρώπινα δικαιώματα". Υποστηρίχθηκε από εκατόν τριάντα έξι μεγάλες εταιρείες, μεταξύ των οποίων οι Amazon, Aviva, Citi, Google, Deliveroo, Deloitte, Microsoft, JP Morgan, Disney, Visa, P&G, Zurich. Άλλοι εκατό οικονομικοί  κολοσσοί υπέγραψαν ένα έγγραφο διαμαρτυρίας κατά των αμερικανικών πολιτειών που είχαν ψηφίσει "αντι-ΛΟΑΤ" νόμους με ιδιαίτερη προσοχή στις ρυθμίσεις που αφορούσαν τους "τρανσέξουαλ νέους". Ανάμεσά τους ήταν οι Apple, Airbnb, Dell, Facebook, Hilton, Ibm, Ikea, Nike, Pepsi, Pfizer, Uber, Unilever, Wells Fargo, καθώς και το σύστημα ψυχαγωγίας με επίκεντρο το Χόλιγουντ. Πιστεύουμε ακόμη στο όμορφο παραμύθι των "δικαιωμάτων" ή μήπως μάλλον βρίσκεται σε εξέλιξη ένας γιγαντιαίος μηχανισμός αποδόμησης και αναδιαμόρφωσης της δυτικής ανθρωπότητας, του οποίου ο Τζορτζ Σόρος και η Ανοιχτή Κοινωνία είναι οι πρόγονοι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: