Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΤΟΡΓΗΣ Maurizio Blondet

 Ο Zackary και ο William Zulock, ομοφυλόφιλοι, καταφέρνουν να υιοθετήσουν δύο παιδιά το 2018, παρά το γεγονός ότι ο ένας από τους δύο κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση το 2011.

Zackary και William Zulock


ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ

Τους τράβηξαν ταινία και τούς φωτογράφισαν επίσης. Ακριβώς χάρη στη σωματική βλάβη που εμφανίστηκε στα αγόρια, οι δύο δαίμονες συνελήφθησαν και τώρα κινδυνεύουν με ισόβια κάθειρξη (θα τους έδινα πολύ περισσότερο) για βιασμό, αιμομιξία, παιδοφιλία, παιδική πορνογραφία, βία κατά ανηλίκων, σεξουαλική εκμετάλλευση ανηλίκων και παιδική πορνεία . Η υπόθεση που έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2022 βρίσκεται τώρα στο προσκήνιο καθώς αναμένεται η ποινή. Και σκέψου ότι το 9% των Ιταλών είναι σαν αυτούς, σκέψου σαν αυτούς...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ: Διέρρευσε ερασιτεχνική πορνογραφία δείχνει έναν υπάλληλο του Κογκρέσου να κάνει πρωκτικό σεξ με έναν άγνωστο άνδρα στην αίθουσα ακροάσεων της Γερουσίας.

Πηγή:  https://twitter.com/harriton777/status/1735410359992008985

Γερουσία των ΗΠΑ. Ο Ομπάμα και η γυναίκα του γύρισαν μια ταινία:

Διαμάχη για την ταινία του Netflix σε παραγωγή των Ομπάμα, The World Behind You: η προειδοποίηση για τους "λευκούς"

Το Leave the World Behind είναι μια ταινία του 2023 που μεταδόθηκε στο Netflix. Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα είναι μεταξύ των εκτελεστικών παραγωγών. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Τζούλια Ρόμπερτς, ο Ίθαν Χοκ και ο Κέβιν Μπέικον ως οι λευκοί. Μαχερσάλα Άλι και ο Μιχαάλα Χέρολντ ως οι μαύροι Ο Μαχερσάλα Άλι είναι ο έξυπνος μαύρος ενώ οι λευκοί είναι όλοι ηλίθιοι: η Ρόμπερτς μιά μισάνθρωπος μισή τσούλα, ο Ίθαν Χοκ θα ήθελε να γαμήσει τήν ανήλικη κόρη του ευφυούς μαύρου και ο Κέβιν Μπέικον του περίεργου συνωμοσιολόγου που, όταν κινδυνεύει, απαρνείται μια φιλία.

Σήμερα, οι αμερικανικές κινηματογραφικές παραγωγές είναι όλες έτσι: ο μαύρος είναι ο έξυπνος που καταλαβαίνει πάντα τα πάντα πριν από τους λευκούς ή τον βάζουν να παίξει απευθείας το ρόλο του Θεού που έρχεται πρώτος. Αλλά το κερασάκι στην τούρτα αυτής της ανόητης και περιπετειώδους ταινίας είναι η αποκάλυψη που κάνει ο έξυπνος μαύρος όταν, μιλώντας στήν Ρόμπερτς, λέει: « Μια θεωρία συνωμοσίας για μια σκιερή ομάδα ανθρώπων που κυβερνούν τον κόσμο είναι πολύ αδύναμη εξήγηση. ειδικά αν η αλήθεια είναι πιο τρομακτική». στην οποία ο Ρόμπερτς τον ρωτά: «και ποια είναι η αλήθεια;» και ο έξυπνος μαύρος απαντά: «Κανείς δεν έχει τον έλεγχο, κανείς δεν τραβάει τα νήματα…».

Το τραγικό είναι ότι το διάσημο ζευγάρι που παρήγαγε αυτή την ταινία έπαιξε επίσης τον ρόλο των έξυπνων μαύρων που κατάλαβαν τα πάντα όταν ήταν ένοικοι Νο 1 και Νο 2 του Λευκού Οίκου. Ποιος ξέρει αν αυτός των 2 με το μικρότερο  pea είναι επίσης πεπεισμένος ότι το Νόμπελ Ειρήνης του δόθηκε βάσει αξιών.

Ο Ομπάμα το Νόμπελ Ειρήνης και οι πόλεμοι του που ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της θητείας του
Blondet & Friends

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: